Opremanje hotela nije nimalo jednostavno, i to je čitav proces koji uključuje dizajnere enterijera, arhitekte, kao i druge stručnjake. Proizvodnja mora da bude fleksibilna, majstori vrhunski, a ceo proizvodni proces trebalo bi da bude jako dobro organizovan i kontrolisan.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za OPREMANJE HOTELA

Beograd

Beli Labud tekstil
Spase Garde 14
Zvezdara Pozovi

Beli labud je firma koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom tekstila u Beogradu...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
E.M.IN zavese i tekstil
Stojana Protića 38
Vračar Pozovi

E.M.IN zavese i tekstil je nova firma ali u njoj rade izuzetno kvalitetni stručnjaci i dizajneri. Bave se izradom tekstila i zavesa po meri, koristeći širok izbor najkvalitetnijih materijala kako bi ostvarili i najzahtevnije zamisli svoji...
Pročitaj više

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na OPREMANJE HOTELA

Anolysept (natrijum hipohlorit) 100ml
150 130
Anolysept (natrijum hipohlorit) 100ml AKCIJA ističe za 6d 17h 27m 45s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (1)

Opremanje hotela nije nimalo jednostavno, i to je čitav proces koji uključuje dizajnere enterijera, arhitekte, kao i druge stručnjake. Proizvodnja mora da bude fleksibilna, majstori vrhunski, a ceo proizvodni proces trebalo bi da bude jako dobro organizovan i kontrolisan.

Opremanje hotela i apartmana

Postoje firme čija je primarna delatnost da proizvode i projektuju nameštaj za hotele, ali isto tako se bave proizvodnjom elemenata fiksnog enterijera po projektu, i to može da bude od furniranog medijapana ili od punog drveta.

Opremanje apartmana

Kada se oprema jedan apartman, svaki vlasnik želi da dobije najbolji mogući kvalitet, za pristupačne cene. Pri opremanju apartmana, nameću se određeni tehnički zahtevi, koji bi morali da budu ispunjeni i o tome se posebno vodi računa.

Opremanje hotela tekstilom

Kada se hotel oprema tekstilom, tada se podrazumeva da je potrebno da to budu materjiali koji su visokog kvaliteta. Naravno, ceo proces će osmisliti tim ljudi, i biće praćeni zahtevi naručioca posla, njegove želje i potrebe.

Tekstil za hotele

Kada kažemo tekstil za hotele, pod tim mislimo na posteljinu, čaršave, jastučnice, jorgane, ćebad, prekrivače, ukrasne jastučiće... Bitno je da se nabavi oprema za kupatilo, pa su to peškiri, bade mantili, papuče...

Kada je reč o tekstilu za kuhinju, akcenat je na stolnjacima, nadstolnjacima i salvetama, podmetačima za stolice...

Opremanje hotela nameštajem

Kao što smo već naveli, da bi se jedan hotel dobro i kvalitetno opremio nameštajem, koji će zadovoljavati sve kriterijume, kako funkcionalne, tako i estetske, potrebno je da proces proizvodnje bude fleksibilan, i da u timu zajedno radi više vrsta stručnjaka.

Opremanje enterijera hotela

To bi dalje značilo da treba da postoji nameštaj za sobe svih kategorija, ali i za različite prostore hotela koji su javni. To mogu da budu lounge barovi, recepcija, restoran...

Tekstil za hotele i restorane

Već smo naveli da tekstil za hotele i restorane treba da ostavi prikladan estetski utisak, i da se uklapa u već postojeći enterijer i ambijent.

Tekstil za restorane

Tekstil za restorane najčešće podrazumeva izradu stolnjaka, nadstolnjaka, podmetača i prekrivača za stolice, ali isto tako i zavese, draperije... Pri tome, tu je i dekorativni program, koji uključuje izradu veza, na primer.

Tekstil za ugostiteljstvo

Za ugostiteljstvo postoje čitavi programi između kojih možete da birate i to su oprema za spavaće sobe, barove, restorane, wellness program i još mnogo toga.

Opremanje hotela cena

Veoma je teško reći koja bi bila cena opremanja jednog hotela, zbog toga što je potrebno, pre toga, definisati šta se tačno želi od opreme, kao i koji stručnjaci će sve biti uključeni u ovaj delikatan proces. Za tačne informacije, potrebno je dostaviti upit, i nakon toga očekivati preciznu cenu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst