Dodaj firmu

Kreativni gradski centar

Prespanska 10
Zvezdara, Beograd

Oprema za dečija igrališta Vuxa 10

Preduzeće Vuxa 10 vrši projektovanje i kompletnu izradu multifunkcionalnih kompleksa za dečija igrališta, kao što su sportski rekviziti i sprave za igranje. Oprema za dečija igrališta Vuxa 10 izrađuje se u skladu sa standardom bezbednosti SRPS EN 1176
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac, Beograd

Etno Bašta

Bilo da Vam je potrebna izgradnja novih igraonica ili rekonstrukcijapostojećih, Etno Bašta je prava adresa za Vas. Naša oprema za dečijaigrališta izrađuje se od mekog i tvrdog drveta, a među najpopularnijeproizvode ubrajaju se: ljuljaške, klackalice, kućice, vozići, tobogani.
Pročitaj više

Palih Boraca 113
Obrenovac, Beograd

Novosti iz rubrike Oprema za dečija igrališta

Vidi sve (16)

Šta ako vaše dete ne interesuje sport?

Kao što postoje različiti ljudi, koji uopšte nisu sportski i fizički aktivni, tako isto postoje i deca koju bavljenje sportom uopšte ne interesuje. Iako uživaju kada ih odvedete na dečija igrališta, ti mališani prosto sebe ne nalaze u sportu.

Šta ako vaše dete ne interesuje sport?

Roditelji koji leči svoje komplekse preko dece

Nije tajna da mnogi roditelji žele da njihova deca postignu više nego što su oni. Sve to je donekle opravdano, ali svakako treba imati mere.

Roditelji koji leči svoje komplekse preko dece

Dajte detetu šansu da samo otkrije kojim sportom želi da se bavi

Ako roditelj osluškuje potrebe svog deteta i njegove želje, onda će mu sasvim sigurno pružiti priliku da se bavi sportom koji njegovoj prirodi odgovara i kojim bi ono lično želelo da se bavi.

Dajte detetu šansu da samo otkrije kojim sportom želi da se bavi

Bavljenje sportom utiče pozitivno na decu

Nije bilo nikakve potrebe da se deca u drugoj polovini prošlog veka posebno bave nekim sportom, prosto zato što su sve vreme bivala napolju i igrala se sa drugarima. Dečija igrališta su bila puna mališana, koji su uglavnom uživali u grupnim sportovima.

Bavljenje sportom utiče pozitivno na decu
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
24.04.2022 09:24

Javite se imamo potrebe za opremanje 10 dečjih igrališta 063 614 506

Jelena Jovanovic
03.05.2018 12:30

ETNO BASTA vam stoji na uzluzi ukoliko zelite da vas basta dobije jednu posebnu notu.Fenomenalne ljuljaske izradjene od drveta kao i bastanske garniture ucinice vasu bastu nesvakidasnjom. A deci su omoguceni dreni tobogani ,ljuljaske kompletno izradjene od mekog i tvrdog draveta.Pustimo da priroda bude na neki nacin u kontantnom dodiru sa vama.Prirodni matreijl je dugotrajniji od ostalih,samo je potrebna adekvatna nega.

Marija Mladenovic
03.05.2018 12:21

Savremeni projekti i oprema za decija igralista po uzoru na Evropsku uniju ,sada su dostupna i kod nas.Kreativni gradski centar ,sada nam stoji na raspolaganju!Ucinite da mesto u kome zivite zablista jednim od lepsih parkova za vase dete!

Goran Sarenac
08.04.2017 11:36

Lepe i kvalitetne ljuljaske.Oprema za decije igraonice izradjuje se u kombinaciji tvrdog i mekog drveta najviseg kvaliteta.Premazi su na bazi sandolina i uljanih pastelnih boja,sto garantuje dugotrajnu zastitu proizvoda.

Kosta Savic
08.04.2017 11:34

Najlepsi i najmoderniji planovi za decija igralista.Po uzoru na izradu projekata iz evropske unije tako i njihova igralista zadovoljavaju sve standardne.U najkracem mogucem roku planiranje i zavrsni radovi.

Maja Matic
14.01.2017 03:28

Drvena decija igralista su u svetu dominantna u odnosu na igralista od bilo kog drugog materijala,pre svega,zbog cinjenice da drvo kao prirodan materijal povezuje decu sa prirodom.Ukoliko se pravilno odrzavaju drvena igralista su mnogo trajnija i bezbednija od metalnih ili plasticnih.

Kristina Milosevic
14.01.2017 03:24

Projektovanje i proizvodnja opreme i rekvizita za decija igralista jedinstvena u Beogradu.Klackalice,tobogani,penjalice i veliki izbor klupica mozete pronaci u njihovom asortimanu po super cenama.

Ilija Radovic
28.06.2016 12:32

Najkvalitetnija proizvodnja i projektovanje opreme za decija igralista.Sva oprema je domace proizvodnje vrhunskog kvaliteta proizvedena po uzoru na vrhunske svetske proizvodjace slicne opreme.

Jovica Vitakic
17.05.2016 04:22

Gepetto vam nudi veliki izbor raznih rekvizita za decija igralista.Svi proizvodi se prave iskljucivo u nasoj zemlji po najvisim evropskim standardima.Zastita je na visokom nivou a kvalitet dokazan mnogo godina unazad.

Nikola Ivanović
31.07.2015 01:47

Koje vrste dečijih rekvizita prodaje Kreativni gradski centar? Zainteresovan sam za klackalice i cene. Pozdrav

Natasa Petrusic
09.05.2015 11:21

Zanima me cena za rentiranje satora u Beogradu?

Milica Milenkovic
27.03.2015 04:59

Koja je cena klackalica i ljuljaški?

Ljubica Topalović
21.03.2015 12:33

Interesuje me cena opreme za decija igralista kao i prodaja decijih rekvizita u Beogradu?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane