Okviri i ramovi za tablice sluze kao nosaci vasih tablica. U ovom tekstu možete da pročitate više o okvirima i ramovima za registarske tablice, da saznate koje su njihove cene, gde možete da ih nabavite i slično.

Plastični ramovi za tablice

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju OKVIRE I RAMOVE ZA TABLICE

Nova Pazova

Intercrown Plastic
Prva Industrijska 1 Pozovi

InterCrown Plastic nalazi se u Novoj Pazovi. Intercrown Plastic specijalizovana je za prodaju specijalne auto opreme i unikatnih prozvoda, kao što su unikatni ramovi za tablice i 3D natpisi po želji....
Pročitaj više

Okviri i ramovi za tablice sluze kao nosaci vasih tablica. U ovom tekstu možete da pročitate više o okvirima i ramovima za registarske tablice, da saznate koje su njihove cene, gde možete da ih nabavite i slično.

Plastični ramovi za tablice

Automobili su nam svima vrlo važni. Zbog toga zaista nije svejedno kako će izgledati ram za tablicu. Pri izradi rama za tablicu vodi se računa o mnogim detaljima, kao što je materijal izrade, ali takođe i dizajn. Dizajn je bitan za estetiku, i vizuelni izgled, dok je materijal od koga se prave tablice važan kada se radi o njihovoj funkcionalnosti.

Svakodnevno se radi na tome da ramovi za tablice imaju što lepši dizajn, kako bi bili primamljivi za nove kupce, koji žele i na ovaj način da ukrase svoje vozilo. To je bitno i kada je sam marketing u pitanju, odnosno, kada se radi brendiranje nekog vozila.

Plastični okviri za tablice

Na poboljšanju dizajna i kvaliteta, radi se gotovo svakoga dana, u firmama čija je primarna delatnost izrada okvira i ramova za tablice. Ramovi se proizvode od plastike koja je vrhunskog kvaliteta, dakle, izuzetno su kvalitetni, i mogu da se rade reklamni natpisi.

U ponudi se nalaze različiti modeli plastičnih okvira za tablice, tako da su pogodni i za domaće i za strano tržište. Okvire za automobilske tablice možete da naručite prema svojoj želji, i biće izrađeni od vrhunske plastike, koja kao materijal ima razne prednosti.

Bitno je napomenuti da se koristi digitalna štampa koja je veoma precizna, folije u boji, folije od hroma, kao i mogućnost da se logo izradi u 3D varijanti. U 3D modelu može da bude i natpis koji želite, što sve dalje implicira da je moguće pustiti mašti na volju. Dizajneri će saslušati sve vaše ideje, i načiniće okvir ili ram za tablicu koji će biti jedinstven.

Okviri za tablice

Ramovi za tablice mogu da budu izrađeni od inoxa, tj. od prohroma. To bi značilo da je ovaj materijal izuzetno otporan i dugotrajan.

Ramovi za tablice

Na ramove za tablice često se daje doživotna garancija, jer su proizvođači uvereni u njenu dugovečnost. One su izrađene od 100 posto nerđajućeg čelika, imaju 100% sjaja. Kada je reč o montaži, ugrađuju se veoma lako i brzo.

Inox okviri za tablice

Takođe, inox okviri za tablice su bezbedni kada je ispadanje u pitanju. Prohrom koji se koristi za izradu je poliran do visokog sjaja, i to u prirodnoj boji hroma, tako da podseća na ogledalo. Vrlo je korisno istaći da je ovaj materijal sasvim otporan na koroziju, so, kiseline, UV zračenje, kao i sve druge uticaje iz atmosfere.

Inox ramovi za tablice

Čvrstina rama se postiže specijalnom tehnologijom, pa se tako osigurava dugotrajnost i funkcionalnost proizvoda. Bez obzira koji model vozila da imate, zaobljene ivice tablice će savršeno odgovarati, dok se prirodna boja hroma perfektno uklapa sa hromiranim ukrasnim delovima koji se nalaze na svakom automobilu.

Kada dobijate doživotnu garanciju, ona se ne odnosi na fizička oštećenja, kao što su ulubljenja, razne ogrebotine, i slično. Brendiranje prohromskih okvira se radi na nekoliko načina, i to su postupak utiskivanja ili laser.

Kada se brendiranje vrši laserom, tada se zraci penetriraju u materijal, i tako za sobom ostavljaju trag koji je neizbrisiv. Embosiranje se radi uz pomoć prese, i posebno napravljenog alata, pa se ispis može utiskivati ili istiskivati.

Registarska tablica mora da se pozicionira u ram, i to se radi uz pomoć četiri držača, odnosno, preklopne zakačke, i one su takođe izrađene od prohroma. Ovo poziciniranje je diskretno i sigurno, i sve se radi prema pravilima koja nalaže struka.

Okviri poseduju univerzalne otvore pa se uz pomoć vijaka od inoksa postavlja, tj. pozicionira na automobil ili drugo vozilo. Preko cele osnove okvira, nalaze se pozicionirani otvori, tako da je montaža laka i jednostavna. Ipak, ovaj postupak ne možete da odradite sami, i neophodno je da svoj auto dovezete kod odabranog majstora.

Okviri i ramovi za tablice cena

Cene tablica zavise od više faktora. Na primer, cena prohromskog okvira u sivoj boji je oko 1800 dinara, dok kada je taj okvir u boji, a to može da bude zlatna, ljubičasta, plava, zelena, grafit, crna, tada bi trebalo platiti oko 2400 dinara.

Mnogi kupci žele da se izgravira ime, brend ili neka poruka uz pomoć lasera. I ova usluga je dostupna, i za nju bi trebalo izdvojiti oko 750 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst