Okov za namestaj Alfa MG

  • 10
5.00 | 9 ocena

Okov za nameštaj Alfa MG


Budite uvek u vrhunskom kontaktu sa Vašim vratima i fiokama !


Decenijska iskustva i saradnja sa najeminentnijim potrošačima i proizvođačima nameštaja potvrda su našeg dizajna, kvaliteta i usluge. Sve želje, ukusi i potrebe krajnjih potrošača su uvek zadovoljeni u kontaktu sa Alfa MG ručicama za nameštaj.

Alfa MG je počeo sa radom 1994. godine i od tada se bavimo prodajom i distribuciom okova i galanterije za nameštaj. U saradnji sa eminentnim svetskim proizvođačima, uspeli smo da na domaćem tržištu plasiramo najpoznatije brendove u proizvodnji nameštajskog okova.

ESTAMP, BOSETTI MARELLA, COLOMBO I TIRADORES IBERIA važe za vodeće kompanije u proizvodnji ručica za nameštaj. Našim i njihovim zajedničkim angažovanjem smo uspeli da srpskom tržištu ponudimo lagerski blizu 1000 različitih modela. Cilj nam je da sa našim komintentima zadovoljimo i najprobirljivije ukuse krajnjih potrošača.

PRODAJNI POGRAM

J.Jose Verges S.A
J.Jose VergesJ.Jose Verges je lider na tržištu ručica za nameštaj od 1928. u 80 zemalja i na 5 kontinenata u smislu inovacija, kvaliteta i usluge. Zbog ovoga su dugmići i ručke brenda Estamp bitne referentene tačke za konačnan dizajn u proizvodnji nameštaja.Ekspanzija, rast, modernost, potraga za savršenstvom, iskustvo sa proizvođačima i kreativnost su uvek bili bitan deo politike J.Jose Verges-a i čine osnovu poslovanja ove kompanije.

Bosetti Marella srl , Roccafranca ( Brescia )
bosettiitalijanska porodična kompanija osnovana 1989. danas su sinonim za kvalitet i dizajn u izradi rustičnih ručica za nameštaj.Sa proizvodnom gamom od preko 6000 artikala i 75% izvoznom prodajom u 90. zemalja širom sveta čine svoje proizvode neizostavne u industriji nameštaja.Sa svojim kolekcijama : Art Déco , Contemporary , Swarovski Crystal , Arts & Crafts , Luis XVI , Regency i mnogim drugim, Bosetti Marella neprekidno postavalja nove standarde u oblasti luksuznih ručica i dugmića za nameštaj. Takodje, ova italijanska fabrika svoje ručice i dugmiće finišira sa 20 različitih završnih obrada, medju kojima su: pozlata, 24k zlato , sirovo gvožđe, grebano srebro, itd .

Colombo Design
Colombo Design je osnovan 1990. godine. Fabrika u Terno d'Isola ( Bergamo) opremljena je sa sofisticiranim i robotizovanim postrojenjima koji garantuju maksimalan kvalitet opreme za enterijer i eksterijer. Colombo Design je svetski poznata marka u oblasti kvaka i građevinske galanterije, a vrhunac njihove arhitektonsko-dizajnerske kreativnosti je linija FORMAE - ručice za nameštaj koja se odlikuje provokativnim mediteranskim stilom i savršenim završnim obradama. Za FORMAE kreiraju najpoznatija svetska imena : Carlo Bartoli , Castiglia Associati, Di Blasi Associati, Studio Kairos, Alberto Meda i, naravno, Bartoli Design. Takođe, u poslednjem periodu pridružuju im se i : Angeletti & Ruzza, Archilab, Piet Billekens, Bonini Spicciolato, Luca Colombo, Makio Hasuike, Gianluigi Landoni, Francesco Lucchese Jasper Morrison, Pininfarina. Ovakav tim i imena garantuju maksimalno zadovoljstvo i za najprobirljivije ukuse. Brojne prestižne nagrade su potvrda njihove predanosti i posvećenosti, kako samom proizvodu , tako i zaštiti životne sredine.

Tiradores Iberia
Tiradores Iberia je osnovan 1990. godine. španska fabrika iz Saragose koju karakteriše savremeni dizajn, upotreba najkvalitetnijih materijala i vrlo pristupačne cene. Osnovna odlika Tiradores Iberia ručica i dugmića jeste dizajn oštrih i jednostavnih linija, posebno namenjen modernim konceptima izrade nameštaja. U kombinaciji sa visoko kvalitetnim završnim obradama i cenom adekvatnom za naše tržište , Tiradores Iberia se izdvaja kao kurentan brend koji se u našoj ponudi upotpunjuje sa ostalim renomiranim proizvođačima.


VELEPRODAJA

Alfa MG je počeo sa radom 1994. godine i od tada se bavimo prodajom i distribuciom okova i galanterije za nameštaj. U saradnji sa eminentnim svetskim proizvođačima, uspeli smo da na domaćem tržištu plasiramo najpoznatije brendove u proizvodnji nameštajskog okova.

ESTAMP, Bosetti-Marella, COLOMBO i Tiradores Iberia važe za vodeće kompanije u proizvodnji ručica za nameštaj. Našim i njihovim zajedničkim angažovanjem smo uspeli da srpskom tržištu ponudimo lagerski blizu 1000 različitih modela. Cilj nam je da sa našim komintentima zadovoljimo i najprobirljivije ukuse krajnjih potrošača.

U želji da ponudimo maksimalan kvalitet u oblasti okova, osnovali smo 2 specijalizovane maloprodaje.

MALOPRODAJA

Maloprodaja 1
Alfa MG Naša maloprodaja otvorena 2000.godine na Novom Beogradu u Ulici Omladinskih brigada br. 65 već celu deceniju važi za jednu od najsnabdevenijih okovom za nameštaj i stolariju, sa akcentom na ručice za nameštaj proizvodnih programa Estamp, Bosetti Marella, Colombo, Tiradores Iberia i mnogih drugih.

Sa lagerskom ponudom od blizu 2000 artikala i u saradnji sa svim dobavljačima iz oblasti okova za nameštaj i stolariju na srpskom trzištu možemo da odgovorimo na svaki zahtev kupca.

Iz širokog spektra proizvoda izdvajamo:

* najkvalitetnije ručice i dugmići za nameštaj ( Estamp, Bosetti Marella, Colombo, Tiradores Iberia i drugi , ukupno preko 1000 modela na lageru )
* čiviluci , kuke za odeću raznih dimenzija i završnih obrada eminentnih svetskih proizvodjača
* kvake za vrata ( Colombo, Rossetti, Zogo, Ghidini, Hoppe, Valli&Valli ...)
* brave za vrata , sigurnosni cilindri , brodske i kaubojske šarke , odbojnici , katanci , špijunke ( AGB , KESO , CISA , MCM , BONAITTI , PEDRET , MOTURA )
* sudopere i slavine od rostfraja i silgranita nemačke fabrike BLANCO
* sve vrste klap šarki FGV , HAFELE , LAMA , BLUM , GRASS ( šarka za ugao, šarka sa usporivačem ...)
* sve vrste klizača za fioke FGV , HAFELE , BLUM , GRASS ( push klizač, klizač sa usporivačem ...)
* aluminijumski profili sa staklom ( naručuje se na mere kupca, širok izbor profila i stakala )
* američki plakari : klizne šine, mehanizmi i kompletan prateći repromaterijal ( garderobne šipke , lifteri za odeću , mrežaste fioke , unutrašnja rasveta...)
* gasni amortizeri i lifteri za kuhinjske frontove ( FGV , BLUM , GRASS ) ; žičani elementi za kuhinje , cipelarnike i plakare raznih dimenzija
* ogroman izbor nogica za nameštaj , distancera i noga za stolove ( naručivanje distancera i nogu na željenu visinu , debljinu , oblik i završnu obradu )
* točkići za nameštaj raznih veličina i materijala za sve primene
* šrafovi za drvo svih dimenzija (od 2.5x16 do 6x140 mm) ; tiplovi za drvo i beton
* nosači polica raznih oblika i za sve vrste materijala ( kakadu konzole , klap konzole )
* profesionalni lepkovi za drvo američkog brenda Franklin
* bravice za nameštaj raznih tipova
* i jos mnogo toga...

Maloprodaja 2 - Sve za stakloresce
Početkom 2010. godine otvorili smo novu maloprodaju usko specializovanu za okov za staklo. Osnovni motiv za otvaranje ovakve specializovane prodavnice jeste da našim kupcima ponudimo visoko kvalitetnu galanteriju u završnim radovima za staklo, kako u oblasti nameštaja tako i u građevinarstvu :

- sve vrste šarki za bušeno i nebušeno staklo ( fi 25 i 36 SISO , LAMA , HAFELE , pivot , badge šarke , šarke za staklo sa usporivačima ...)
- kompletan izbor bravica i prihvatnika za bušeno i nebušeno staklo ( veliki izbor modela i završnih obrada, za jednokrilna i dvokrilna stakla , reckaste bravice ...)
- širok izbor nosača polica ( kakadu i klem konzole svih boja i nosivosti za stakla svih dimenzija , vakuum nosači za staklo ...)
- ručice za staklo proizvodnog programa ESTAMP, BOSETTI MARELLA , COLOMBO i TIRADORES IBERIA
- okov za staklene vitrine ( spojnice za staklo , vakuum gumice , točkići u boji stakla ... )
- kompletna galanterija za šaltere i gelendere ( nosači za sve dimenzije stakla , stubovi raznih oblika i boja, a seku se na meru kupca )
- okov za tuš kabine ( šarke staklo-staklo i zid-staklo za sve uglove i tipove tuš kabina , nosači fiksnih delova kabine u istoj boji ; klizne šine i mehanizmi za tuš kabine )
- vodootporne pvc lajsne raznih oblika (staklo-staklo, staklo-zid, sa i bez magnetnog privlačenja...)
- kompletan okov za staklena ulazna i sobna vrata ( brave sa cilindrom za jednokrilna i dvokrilna vrata , podne pumpe za staklena vrata , kvake , odbojnici ... )
- klizni mehanizmi za pregradna staklena vrata i američke plakare ( za bušeno i nebušeno staklo )
- aluminijumski profili za staklene frontove nameštaja ( naručuju se po tačnoj meri kupca, ogroman izbor stakala i profila )
- spejseri za staklo ( raznih boja i dimenzija )
I još mnogo toga....

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 03:11
Marija Mladenovic

Ogroman izbor razlicitih rucica i dugmica za vas namestaj mozete nabaviti po veoma pristupacnim cenama u firmi koja se bavi njihovom izradom.ALFA MG vam nudi opciju da uvek budete u dobrom kontaktu sa vasim vratima i fijokama!

21.04.2017 11:28
Milos Bozovic

Estamp,Bosetti Marella,Colombo i Tiradores Iberia vaze za vodece kompanije u proizvodnji rucica za namestaj.Njihovim zajednickim angazovanjem su uspeli da srpskom trzistu ponude lagerski blizu hiljadu razlicitih modela.

20.05.2016 11:01
Lazar Ristic

Alfa van nudi nejveci izbor rucica i dugmica za namestaj po super cenama.Decenijska iskustva i saradnja sa najeminentnijim potrosacima i proizvodjacima namestaja potvrda su njihovog dizajna,kvaliteta i usluge.

07.08.2015 12:13
Marija Andrić

Najbolja prodaja okova za namestaj. Pored toga imaju u ponudi fenomenalne rustične ručice za nameštaj.

28.11.2012 08:29
Aleksandar

Samo da pozdravim prijatelje...

26.04.2012 09:38
fabrika namestaja Šipad - Srbobran

poštovani . obracam vam se u nadi buduce i uspesne saradnje . naime potreban nam je okov kojibi omogucio da se otvoreni elementi elementi dnevnog boravka dimenzije visina 350 širina 350 dubina 250 kace na zid i to tako da okov koji bi to omogucio ostane nevidljiv . idealno bi bilo ukoliko bi isti okov omogucavao pored kacenja na zid i spajanje vise spomenutih elemenata u jednu celinu . elementi se sastoje od ledja - iverica i jedne horizontalne i jedne vertikalne ploče sve ploče su spojene pod pravim uglom medjusobno . reč je o izradi prototipa a u perspektivi i serijske proizvodnje spomenutog dnevnog boravka . s postovanjem Farkaš Zlatko

27.02.2012 04:27
jelica jankovic

potreban mi je okov za zidni vertikalni krevet,imate li u programu,molim odgovor

19.02.2012 02:59
vinka

sve je to dobro a da li imate i okov za kabinet krevet sto je u nemackoj vrlo zastupljen pozdrav

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Okovi za nameštaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Okov za namestaj Alfa MG
  • Okov za namestaj Alfa MG,
  • rucice za namestaj,
  • okov za namestaj,
  • okovi za namestaj Novi Beograd,
  • okov za staklo,
  • prodaja okova za namestaj