Dodaj firmu

Koju vrstu okova za nameštaj izabrati?

Koju vrstu okova za nameštaj izabrati?

Okov za nameštaj ima svoju funkcionalnu i estetsku primenu. Oni se razlikuju po izgledu, vrsti, kvalitetu, boji. Posebno se mogu praviti okovi za retro nameštaj, a posebno za moderan stil, kojima se upotpunjuje kompletni izgled nameštaja, dajući mu neku novu notu ali i funkcionalnost.

Ne zaboravite da okov pre svega, zaštitnu ulogu i da čuva nameštaj, pružajući vam lako korišćenje nameštaja fioka, vrata i drugih elemenata. Okovi se premazuju posebnim premazima, kako se ne bi olabavili tokom vremena.

Okov za nameštaj Beograd može biti za spoljno i untrašnje korišćenje. Na tržištu možete pronaći stvarno veliki broj različitih okova koji bi trebalo da se uklapaju u stil vašeg nameštaja i da dodatno istaknu njegvu lepotu, ali je najvažnije da budu jako kvalitetni, jer je ipak njihova uloga zaštitna, pre nego dekorativna. Dekorativna uloga okova je tu da bi ceo nameštaj i vidljivi delovi okova dodatno istaki lepotu nameštaja i da ne bi pokvarili njegov estetski utisak. Zato na tržištu možete pronaći okove različitog materijala, od drveta, plastike, metala, stakla. Za one koji vole retro nameštaj, mogu pronaći okove premazane retro stilom.

Okovi takođe mogu biti u različitim bojama, od jednobojnih, šarenih, do zlatnih, srebrnih, mat ili sjaj . Sve ručke, nogice, šarke, i drugi delovi, mogu veoma promeniti kompletan izgled kuhinje ili plakara, pa kada vam dosadi postoeći nameštaj, možete ga u potpunosti izmeniti samo dodavanem novvih okova.

Okovi čuvaju vaš nameštaj i omogućavaju vam jednostavnije korišćenje i upotrebu.

Uvek se preporučuje da ih postavljaju masjtori koji vam izrađuju nameštaj, na vama je samo da odaberete okove po svom uksu, koji će vam se uklopiti u ostatak enterijera.

Firme povezane sa tekstom

Okov za nameštaj Alfa MG

Omladinskih brigada 65, Jurija Gagarina 227/lok. 186
Novi Beograd, Beograd

Okov za namestaj Uradimo sami

Firma "Uradimo sami" nalazi se u ulici Kneza Višeslava broj 31, u Beograd. Sa svojim radom započeli smo 2003. godine, i sve do danas stvorili prepoznatljiv brend na našim prostorima po pitanju kvaliteta proizvoda čijom se trgovinom bavimo.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 31u, Beograd
Rakovica, Beograd

Procant S - okovi za kuhinje i plakare

Firma Procant S iz Beograda bavi se prodajom i veleprodajom okova za nameštaj, kuhinje, plakare
Pročitaj više

Ustanička 242
Zvezdara, Beograd

Blažič kant ABS trake

Proizvodnja i distribucija kant ABS traka i drugog repromaterijala za proizvođače iverice u Beogradu i širom regiona
Pročitaj više

Put za Ovču 201
Borča, Beograd
Ilmondo okov za građevinsku stolariju i nameštaj
Antifasisticke borbe 21, lok 52
Novi Beograd, Beograd

Veleprodaja i maloprodaja okova za građevinsku stolariju, drvena i sigurnosna vrata, interfonski i sigurnosni program u Beogradu

Okovi za nameštaj TIK
Vidikovački Venac 2đ
Rakovica, Beograd

Prodavnica okova za nameštaj TIK,pruža Vam mogućnost da na jednom mestu pronadjete širok asortiman proizvoda neophodnih za izradu kuhinja, plakara, komoda, cipelarnika i drugih delova kancelarijskog i kućnog nameštaja.

Idi na vrh strane