Kapije i nadstresnice SteelArt

4.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Oslobođenja 140
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Kapije i nadstresnice SteelArt
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

KAPIJE I NADSTREŠNICE STEELART

Porodična radionica SteelArt nalazi se nedaleko od Beograda i već više od 10 godina bavi se dizaniranjem, izradom i montažom proizvoda od gvožđa, kovanog gvožđa, aluminijuma, kao i materijala po želji kupca. Osim sopstvenih, koristimo i elemente renomiranih svetskih proizvođača, a na sve naše proizvode dajemo garanciju od 5 godina.

Od samog početka bavimo se izradom i montažom sledećih proizvoda:

 • ograde od kovanog gvožđa
 • kapije (klizne kapije i krilne kapije)
 • nadstrešnice (pokretne nadstrešnice, nadstrešnice iznad vrata, nadstrešnice za automobile)
 • stepenice (unutrašnje i spoljne stepenice sa naizmeničnim gazištima, centralnim nosačem, viseće, sa kaskadnom konstrukcijom, kružne, sa drvenim ili metalnim gazištima i protivpožarne stepenice)
 • rešetke (od punog materijala ili cevi, za otvore, vrata i prozore)
 • vrata (izrada vrata po meri od punog materijala ili cevi, sa ispunom od drveta, lima, lexana, stakla i drugih materijala, sa ugradnjom sigurnosnih brava po želji)
 • konstrukcije (izrada svih vrsta konstrukcija, izrada hala, podkonstrukcija, po 3D projektu ili modelu klijenta)
 • reklame i reklamni panoi (izrada svih vrsta reklamnih panoa, svetlećih reklama, A bordova, totema i montaža visokomontažnih baner platna i jarbola za zastave itd.)
 • zastakljivanje terasa Finskim sistemom „LUMON“
 • zastakljivanje tuš kabina, po meri, kaljenim staklom sa kliznim sistemom i šarkama
 • razno (sportski rekviziti, uređenje enterijera i eksterijera)

Ukoliko želite da ukrasite Vaše dvorište, ali i da mu obezbedite sigurnost, radionica SteelArt nudi Vam izradu kapija, u dve varijante: klizne kapije i krilne kapije. Uz izradu kapija, vršimo i ugradnju kvalitetnih motora i realizujemo opciju daljinske kontrole (otvaranje, zatvaranje). Kapije se izrađuju po meri otvora (visina i širina), a izradu vršimo po modelima iz raznih kataloga, skici ili fotografijama klijenata.

Između ostalog, bavimo se i izradom nadstrešnica u nekoliko varijanti: nadstrešnice iznad vrata, pokretne nadstrešnice, nadstrešnice za automobile. Izradu nadstrešnicama radimo po 3D projektima, predlozima i našim modelima, sa pokrivkom od pamplex stakla, armiranog stakla, kaljenog stakla, leksana ili nekog drugog materijala. Takođe, nadstrešnice mogu biti realizovane i sa olucima.

Ukoliko želite da uredite Vaš poslovni prostor sa stilom, jedini u Srbiji nudimo police od aluminijuma i stakla za opremanje poslovnih prostora (apoteka, prodavnica IT opreme, bele tehnike, elektro opreme, kozmetičkih salona).

Sve to izrađujemo po Vašoj želji, profesionalno i uz projektovanje. Pored izrade proizvoda, nudimo Vam i profesionalnu montažu, a na sve naše proizvode dajemo garanciju od 5 godina. Garantujemo najniže cene usluga, a odobravamo popust za sve pozive preko našeg sajta www.kapijepovoljno.rs. Takođe, za sve klijente na području Beograda, dolazak je besplatan.

Kapije i nadstrešnice SteelArt, Bulevar Oslobođenja 140, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milena Djukic
  14.05.2018 10:26

  Prodicna radionica SteelArt nalazi se nedaleko od Beograda i vec vise od 10 godina bavi se dizajniranjem,izradom i montazom proizvoda od gvozdja,aluminijuma,kao i materijala po zelji kupaca.Osim sopstvenih koristimo elemente renomiranih svetskih proizvodjaca,a na sve njihove proizvode dobija se 5 god. garancije.Bave se montazom sledecih proizvoda:ograde,kapije,nadstresnice,stepenice,resetke,vrata,konstrukcije,reklame,zastakljivanje tarasa,zastakljivanje tus kabina,i jos mnoge druge stvari. Kvalitet,garancija i vrhunska strucnost i usluznost!Sve pohvale!

  Borislav Milic
  03.07.2016 01:32

  Vrhunska izrada,pouzdana montaza i povoljne cene zasluzuju sve preporuke.Od svog samog pocetka bave se izradom i montazom ograde od kovanog gvozdja,kapije klizne i krilne kapije.

  Milos Bozovic
  19.05.2016 11:36

  Stepenice,nadstresice,ograde,kapije od kovanog gvozdja mozete pronaci u Steelartu.Kvalitet u izradi i preciznost u montazi su na vrhunskom nivou.Pre samog dogovora strucan tim pravi projekat i pruza svoje znanje u vidu saveta kako bi sto bolje adaptirali vas prostor.

  Firme u blizini

  Pavle Metal ograde i kapije, Milutina Miljkovića 54t, Jajinci, Voždovac, Beograd
  Gates doo, Tršćanska 21, Zemun, Beograd
  Prohromske ograde, kapije, gelenderi Demont, Sutjeska bb, Borča, Beograd
  L.V. Sistem, Vinogradska 35g, Novi Beograd, Beograd
  Zaštitne rešetke i kapije Maki 011, Čitačka 50a, Čukarica, Beograd
  Ograde i kapije Vuxa 10, Bulevar Vojvode Mišića 39, Savski venac, Beograd
  Ograde i kapije - Kuzmanović, Narodnih heroja 7, Pudarci, Grocka, Beograd
  Aluminijumske ograde i kapije u boji drveta - Savalux, Đuje i Dragoljuba 2a, Rakovica, Beograd
  Des Design - Kapije i ograde, /, Palilula, Beograd