Gates doo

5.0 | 3 ocena
Ulica: Tršćanska 21
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Gates doo
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

GATES D.O.O.

Kompanija „GATES“ d.o.o. osnovana je 1992. godine. U svom dvodecenijskom poslovanju stekla je obimnu referentnu listu. Jedan od glavnih razloga zbog kojih se lista naših komiteneta širi, iz godine u godinu, je poslovna filozofija uz pomoću koje je naša kompanija prepoznatljiva i uspešno posluje na tržištu dvadeset godina.

Neprestano usavršavanje zanatskih veština naših zaposlenih i njihova edukacija na međunarodnim seminarima u domenu elektronike, ekspeditivnost, dvanaestočasovna dostupnost našim klijentima, međunarodni standardi proizvodnje i ugradnje, profesionalni menadžment, pouzdanost u pružanju usluga, samo su neki od razloga zbog kojih smo visoko kotirani u zemlji i regionu u sferi automatizacije i proizvodnje segmentnih industrijskih i garažnih vrata.

Kompanija „GATES“ d.o.o. se nalazi na adresi Tršcanska br. 21, Zemun. Kancelarije su smeštene u zgradi fabrike satova „Insa“, dok je proizvodni pogon organizovan na površini od 2.300 m2 sa najsavremenijom opremom i mašinama za proizvodnju.

Iz našeg bogatog asortimana izdvajamo segmentna garažna vrata, automatske rampe i automatske stubove.Kompanija „GATES” d.o.o. se bavi proizvodnjom i ugradnjom:

 • Segmentnih industrijskih i garažnih vrata (napravljenih od kompaktnih „sendvič“ panela sa toplotnom i zvučnom izolacijom)
 • Konzolnih kliznih kapija

Kao i automatizacijom:

 • Kliznih i zaokretnih kapija (automatizacija kapija, klizne kapije, zaokretne kapije)
 • Sistema za zatvaranje prostora, automatskim parking rampama i automatskim stubićima
 • Protokolizacijom (prolaza i parking mesta), parking sistemima senzorskim automatskim vratima za ulaz u poslovne objekte, banke, tržne centre, markete, itd.

Od 2010 godine proširili smo svoju delatnost. Počela je proizvodnja PVC, aluminijumske storalije, prodaja kanalizacionih šahti za izgradnju autoputa. Zbog specifičnosti proizvodnje moramo napomenuti da sezona našeg društva i preiod kada ono aktivno bez prestanka radi je od maja do decembra. Tokom zimskih dana zbog same proizvodnje nema toliko potrebe za našim proizvodima, ali takođe moramo napomenuti da nam u tom periodu službe servisa odlično i vrlo uspešno rade.

Takođe moramo napomenuti da imamo sklopljene ugovore o godišnjem održavanju objekata na godišnjem i trogodišnjem nivou.

Na sve navedene proizvode naša kompanija daje garanciju. Posedujemo veliki lager rezervnih delova svih proizvodnih i konstrukcionih komponenti. Razlog tome je ekspeditivno obavljanje servisa naših proizvoda. Dostupnost servisne sluzbe – prijave servisa je 24h – 7 dana u nedelji.

Organizacioni tim kompanije „GATES“ d.o.o. realizuj planove širenja naše distributivne mrežu u Srbiji. Svojim budućim saradnicima obezbeđujemo potpunu logističku podršku u domenu edukacije radnog kadra (menadžmenta, montera, instalatera, itd. ), marketinga, snadbevanja kompletne palete proizvoda našeg i stranog programa, transporta, itd. Pored navedenog, našim budućim partnerima smo dostupni sedam dana u nedelji, u cilju uspostavljanja profesionalnog partnerskog odnosana i pružanja što kvalitetnijih usluga našim buducim poslovnim partnerima.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Mladenovic
  12.05.2018 12:18

  Iz bogatog asortimana GATES DOO izdvaja segmente garaznih vrata,automatske rampe i automatske stubove. Ova uspesna kompanija se bavi proizvodnjom i ugradnjom. Segmentnih industrijskih garaznih vrata,konzolnih segmentnih vrata.Takodje se bavi automatizacijom:kliznih i zaokrenutih kapija(automatizacija kapija,klizne kapije,zaokretne kapije.U koliko zelite da modernizujete svoj privatan ili poslovan prostor sa kliznim amortizovanim kapijama,onda je to sigurno ova firma!

  Zoran Josipovic
  19.05.2016 11:27

  Firma Gates u svojoj ponudi ima siroku lepezu svih vrsta ograda i kapija.One su najboljeg kvaliteta odavno poznate kod nas.Moderni svetski tokovi su dosli i kod njih pa tako nude vise vrsta kliznih kapija sa motorom kao i kapije na daljinsko otvaranje i zatvaranje.

  Ana Maric
  31.07.2015 04:51

  Firma je definitivno lider kada su u pitanju automatizacija kapija, klizne kapije, zaokretne kapije, motori za kapije, motori za ograde, motor za kapiju. Pružite im poverenje i nećete pogrešiti!

  Firme u blizini

  Palisada kapije, Zrenjaninski put 139e, Palilula, Beograd
  Prohromske ograde, kapije, gelenderi Demont, Sutjeska bb, Borča, Beograd
  L.V. Sistem, Vinogradska 35g, Novi Beograd, Beograd
  Kapije i ograde Zinc Steel 011, Cara Dušana 139, Zemun, Beograd
  Ograde i kapije Invar, Senjska 8b, Zemun, Beograd
  Ograde i kapije Vuxa 10, Bulevar Vojvode Mišića 39, Savski venac, Beograd
  Ogradni sistemi Ploting, Put za Ovču 75, Borča, Beograd
  Ograde i kapije - Kuzmanović, Narodnih heroja 7, Pudarci, Grocka, Beograd