OKOiOKO oftalmološka ordinacija

5.0 | 4 ocena
Ulica: Njegoševa 46
Grad: Beograd
Opština: Vračar
OKOiOKO oftalmološka ordinacija
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.okoioko.com

O nama

OKOiOKO OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA

OKOiOKO oftalmološka ordinacija nalazi se u strogom centru grada i na jednom mestu nudi kompletne usluge za Vaš savršen vid. Pored oftalmološke ordinacije u kojoj možete izvršiti detaljan specijalistički pregled, u našem sklopu nalazi se i kabinet za sočiva, kao i optičarska radnja koja nudi mogućnost velikog izbora dioptrijskih i sunčanih naočara.

Bilo da Vam je potrebna kontrola vida, određivanje dioptrije ili stručno lečenje niza očnih bolesti, OKOiOKO ordinacija je prava adresa za Vas. Glavni prioritet u našem radu je dobrobit pacijenata. Upravo iz tog razloga, stručnost našeg osoblja nadopunjuje najsavremenija oprema, što garantuje sveobuhvatni očni pregled, praćenje i terapiju.

Oftalmološka ordinacija OKOiOKO Beograd nudi Vam sledeće preglede:

 • Specijalistički pregled (opšti pregled, merenje očnog pritiska, pregled očnog dna)
 • Provera vida i prepisivanje potrebne korektivne dioptrije
 • Širenje zenica kod dece i određivanje objektivne refrakcije u cikloplegiji
 • Testovi za suvo oko (Schirmer, BUT, Lissamine Green)
 • Kompjuterizovano vidno polje (KVP)
 • Goldmann-ovo kinetičko vidno polje
 • Specijalne dijagnostičke metode za rano otkrivanje glaukoma (SWAP i Flicker)
 • Topografija rožnjače
 • Wavefront aberometrija oka
 • Analiza brisa oka sa antibiogramom
 • Manje intervencije na kapcima

U prijatnom ambijentu naše ordinacije možete izvršiti detaljan oftalmološki pregled, uz kompjutersko određivanje dioptrije, upotrebom najsavremenijih aparata: Biomikroskop Haag-Streit BP 900 Led, Camera Modul CM 900, Aplanacioni tonometar – Goldmann, Luneau 80+ wave, Haag-Streit Octopus 900, Visionix L40. Stručni tim oftalmološke ordinacije OKOiOKO čine:

 • Dr Katarina Janković Terzić
 • Prim. Dr Marina Horvatić-Obradović
 • Prof. Dr Branislav Stanković
 • Dr Selimir Glišić
 • Dr Bojana Dačić-Krnjaja, mr sci.
 • Ass. dr mr sc. Dejan M. Rašić

OKOiOKO optika može da se pohvali velikim izborom dioptrijskih ramova vodećih svetskih proizvođača: Alain Mikli, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Giorgio Armani, Miu Miu, Oakley, Oliver Peoples, Persol, Prada, Ray Ban, Silhouette, Vogue. Zahvaljujući saradnji sa najboljim proizvođačima dioptrijskih stakala u zemlji i svetu, možemo da Vam ponudimo različite vrste stakala: lagana i estetski prihvatljiva, stakla otporna na lom, stakla sa manjim odbljeskom, stakla sa visokom zaštitom od UV zračenja.

Ukoliko želite da Vaše oči na adekvatan način zaštite od sunca, OKOiOKO nudi bogatu ponudu naočara za sunce renomiranih proizvođača među kojima se posebno izdvajaju: Ray Ban, kao i drvene naočare WAITING FOR THE SUN... Takođe, vršimo sve vrste popravki i servisiranja ramova i naočara, u našoj kompletno opremljenoj laboratoriji za popravku i ugradnju, od strane savremeno edukovanog optičara.

Poseban deo u okviru naše ordinacije zauzima kabinet za kontaktna sočiva koji je opremljen najsavremenijim kornealnim topografom koji vrši mapiranje površine oka na više od 100.000 tačaka. Na taj način određuje se dizajn sočiva koji je potpuno prilagođen Vašem oku. Kod nas možete obaviti:

 • prvi pregled za određivanje tipa, dizajna i jačine potrebnog kontaktnog sočiva
 • redovne preglede i praćenje nosioca kontaktnih sočiva
 • rešavanje eventualnih komplikacija uzrokovanih nošenjem kontaktnih sočiva.

Takođe, posedujemo veliki broj probnih setova mekih (dnevna, mesečna, za produženo nošenje, sferna, torična i sočiva u boji), kao i gas propusnih polu tvrdih (RGP) sočiva za regularnu ili iregularnu rožnjaču (keratokonus, posle transplantacije rožnjače, visoki astigmatizam). Neki od proizvođača sa kojima sarađujemo su sledeći: Alcon, Bausch & Lomb, Menicon, Cooper Vision, Boston, Soflex, Rose K. Uspešno korigujemo afakiju kod novorođenih beba specijalnim kontakntim sočivima (stanje nakon operacije urođene katarakte).

OKOiOKO oftalmološka ordinacija i optika ima ugovore o saradnji sa zdravstvenim osiguranjem: Generali i Uniqua. Sa željom da izađemo u susret što većem broju naših klijenata, svake nedelje organizujemo posebne ponude i akcije, a više informacija možete pronaći na našoj Facebook stranici:

OKOiOKO oftalmolog – najkraći put do savršenog vida!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 09-16h

OKOiOKO oftalmološka ordinacija, Njegoševa 46, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Katarina Predojevic
  07.06.2019 01:31

  Oči su ogledalo duše, i jako je teško ako ne vidite dobro, kvalitet života vam se drastično smanjuje. Izabrala sam kao najbolje OKOiOKO oftalmološku ordinaciju i veoma sam zadovoljna uslugom. Ljubazni, stručni i profesinalni, uz najsavremeniju medicinsku opremu... Cene su prihvatljive za svakoga ko brine o svom zdravlju.

  Kristina Milosevic
  02.04.2017 10:30

  Bilo da vam je potrebna kontrola vida,odredjivanje dioptrije ili strucno lecenje niza ocnih bolesti,Oko i Oko ordinacija je prava adresa za vas.Glavni prioritet u njihovom radu je dobrobit pacijenata.Upravo iz tog razloga,strucnost osoblja nadopunjuje najsavremenija oprema.

  Firme u blizini

  MB Gamma Trade - Gamma medicina - ocna protetika i okuloplastika, Bircaninova 40, Trg Slavija, Savski venac, Beograd
  Opticarska radnja Mam optika, Pećska 3, (kod Đeram pijace), Zvezdara, Beograd
  LENSOPTIC očna kuća, Svetogorska 50, Stari grad, Beograd
  Oftalmološka ordinacija Lepši Pogled Prelić, Gvozdićeva 18, Zvezdara, Beograd
  Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku, Palmotićeva 31, Stari grad, Beograd
  Oftamološka ordinacija OKULOMEDIK, Starine Novaka 29, Palilula, Beograd
  Beogradski Oftalmološki Centar, 27. Marta 17-19, Palilula, Beograd
  Centar Za Estetiku i Oftalmologiju Dr Dina Klevernić, Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat, stan 6, Vračar, Beograd
  Klinika za očne bolesti "Prof. dr Ivan Stanković", Dimitrija Tucovića 161, Zvezdara, Beograd