MB Gamma Trade - Gamma medicina - ocna protetika i okuloplastika

  • 8
5.00 | 7 ocena

MB Gamma Trade - Gamma medicina - očna protetika i okuloplastika

Medicinska očna protetika, okuloplastična rekonstruktivna hirurgija (okuloplastika)


MB Gamma trade - Gamma Medicina – Medicinska Očna Protetika je visoko specijalizovana medicinska ustanova za oblast okuloplastične i rekonstruktivne hirurgije (okuloplastika), medicinsku očnu protetiku i maksilo-facijalnu protetiku.

gamma

MB Gamma trade - Gamma Medicina – Medicinska Očna Protetika predstavlja jedinu specijalističku medicinsku ustanovu na prostoru ex SFRJ, gde tim doktora specijalista protetičara, tehničara okularista i akademskih slikara, koristeći najsavremenije tehnologije na bazi akrilatnih polimera, pruža celokupan tretman izrade i ugradnje očnih proteza za svakog pacijenta individualno. U okviru delatnosti maksilofacijalne protetike izradjujmo epiteze (orbitalne proteze) orbitalne i periorbitalne regije na bazi silikona za humanu upotrebu,kao i epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urodjenih i stečenih malformacija.
Naš tim, u referentnim zapadnoevropskim medicinskim institucijama i asocijacijama (ESOPRS),kao i američkim asocijacijama ( AAO), vrhunski edukovanih doktora specijalista , takođe, sprovodi kompletan hirurški tretman u oblasti okuloplastične-rekonstruktivne hirurgije (okuloplastika), urođenih i stečenih anomalija orbitalne regije, što čini ovu visoko specijalizovanu medicinsku ustanovu jedinstvenom u ovom delu Evrope.
Stručni tim sačinjavaju doktori specijalisti oftalmologije i otorinolaringologije, protetski tehničari - okularisti i akademski slikari.
Posebno ističemo kvalitetne funkcionalno-estetske rezultate u medicinsko-protetskom i hirurškom okuloplastičnom-rekonstruktivnom tretmanu urođenog i stečenog anoftalmusa - anoftalmosa (nedostatka oka) I raznolikih deformiteta orbitalne I periorbitalne regije kod dece kojima se u skladu sa najasavremenijim dijagnostičko-terapijskim protokolima referentnih svetskih medicinskih institucija i asocijacija provodi kompletan i kvalitetan tretman .
Besplatne usluge kod nas mogu ostvariti pacijenti-osiguranici: Republičkog Zdravstvenog Fonda Srbije, Fonda Zdravstvenog Osiguranja Vojske Srbije,Zdravstvenog Fonda R. Crne Gorei Fonda Zdravstvenog Osiguranja RS-Banja Luka za oblasti očne protetike i hirurški tretman u oblasti okuloplastične - rekonstruktivne hirurgije na osnovu uputa-naloga overenog kod nadležne filijale fonda zdravstvenog osiguranja.


LEKARI

Dr. sci. med. Miroljub Bogdanović
Otorinolaringolog

gamma


Medicinski fakultet, post-diplomske studije, doktorske studije i specijalizaciju iz Otorinolaringologije završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Na Klinici za bolesti uha, grla i nosa, KBC Zvezdara bio je zaposlen 18 godina i bio na dužnosti šefa odeljenja za onkologiju.
Član je Evropskog udruženja za okuloplastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju (ESOPRS) i Američke akademije za oftalmologiju (AAO).
Pored lekara, u stručnom timu se nalaze i protetski tehničari, specijalizovani u oblasti očne i maksilofacijalne protetike, kao i akademski slikari čiji je zadatak precizno oslikavanje proteze.Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 01:28
Miroslav Jelenic
Moj deka, je nažalost, ostao bez oka, tako da smo morali da potražimo očnu protetiku i odlučili smo se za MB Gamma Trade - Gamma medicina - ocna protetika i okuloplastika. Nismo pogrešili, u svim aspektima usluge smo veoma zadovoljni. Ako imate takve probleme, slobodno im se javite.
21.06.2016 11:52
Kristina Milosevic
Uklanjanje raznolikih deformiteta orbitalne i periorbitalne regije.Uskusan tim pravih profesionalaca koji je sebi krcio put u oblasti rekonstruktivne hirurgije oka i na tom polju je postigao vrhunske rezultate.
04.09.2014 09:55
Milena
Dr.Bogdanović je prvo jedan izuzetan COVJEK pa onda izzetan DOKTOR.Hvala mu na svemu u ime moje i mog oca koji je operisan.
11.04.2013 01:36
muzafer avmedoski
jel mozete da mi recite cjenu za jednu luspastu protezu molim vas psite na emajl belgianec@hotmail.com
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Oftalmoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu MB Gamma Trade - Gamma medicina - ocna protetika i okuloplastika
  • mb gamma trade,
  • gamma medicina,
  • ocna protetika,
  • okuloplastika