ŠTAMPARIJA TEDO PRINT

Štamparija Tedo Print je porodično preduzeće koje Vam nudi sve vrste štamparskih usluga i bogat izbor reklamnog materijala i poslovne galanterije. Zahvaljujući tradiciji dugoj 10 godina, visokom kvalitetu proizvoda, kratkim rokovima isporuke, kao i konkurentnim cenama, stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Tedo Print štamparija u skladu sa svojim geslom: “Vaše želje – Naša dela – Mi štampamo za Vas”, uvek Vam stoji na usluzi. Naš stručni tim spreman je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih Vaših proizvoda. Iz bogate lepeze štamparskih usluga izdvajamo:

Osnovna prednost digitalne štampe nad klasičnom su brzina i jednostavnost grafičke pripreme, tako da smo sada u mogućnosti da sa svih digitalnih medija, štampamo na najrazličitije materijale i u najrazličitijim formatima. Digitalna štampa je idealno rešenje za male formate i veoma je pogodna za štampu vizitkarti, pozivnica, plakata, cenovnika... Digitalna štampa velikih formata idealna je za izradu roll-upova, reklamne grafike, štampe na canvas platnu, štampe na pvc foliji...

Tedo Print štamparija nudi Vam i usluge ofset štampe na ravnim ofset površinama, do formata B1 (1000x700mm). Ova vrsta štampe koju karakteriše visok kvalitet otiska, najčešću primenu ima u štampi memoranduma, brošura, kataloga, fascikli, kesa, prospekata, postera, nalepnica, kutija...

Sa željom da doprinesemo Vašem poslovnom napretku, posebnu pažnju u našem radu posvećujemo izradi reklamnog materijala. Kao vrlo je važan segmet u komunikaciji sa Vašim poslovnim partnerima, štampani i poslovni materijal izrađujemo u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima. Naš iskusni i stručni tim ponudiće Vam kreativna i dopadljiva rešenja, poštujući već prepoznatljive parametre: cena, kvalitet i tačnost.

Znajući koliko je Vaše vreme dragoceno, Tedo Print štamparija nudi Vam mogućnost preuzimanja kompletne logistike. Gotov proizvod stiže u Vašu kancelariju, a po potrebi možete ga lagerovati i kod nas, pa da Vam bude sukcesivno isporučen.

Ukoliko želite vrhunski dizajniran i odštampan materijal, štamparija Tedo Print prava je adresa za Vas. Mi gradimo dugoročne odnose, poverenjem i stabilnim unapređenjem odnosa: kvalitet – najbolje cene na tržištu.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09h-17h
Subota od 09h-15h

Štamparija Tedo Print, Beogradska 261, 11253 Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

29.05.2018 10:30
Petra Nikolic
Saradjivala sam sa stamparijom Tedo Print.Radili su mi reklamni materijal za firmu,kao i vizit karte. Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo. Svaki dogovor ispostovan. Jako su efikasni i zasigurno je dalja saradnja zagarantovana.
19.04.2018 11:29
Radomir Petrovic
Porodicno preduzece stamparija Tedo Print nudi vam sve vrste stamarijskih usluga,bogat izbor reklamno materijala i poslovne galanterije.Iz bogate lepeze staparijskih usluga idvaja se svakako i ofset stampa,digitalna stampa(veliki i mali format),sito stampa kao i tampon stampa.Ovu pouzdanu stampariju mozete naci u beogradskoj ulici br.261.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija Tedo print
 • stamparija tedo print,
 • stamparija tedo print radno vreme,
 • stamparija tedo print kontakt telefon,
 • tedo print,
 • tedo print stamparija,
 • tedo print beograd,
 • tedo print doo,
 • digitalna stampa,
 • sito stampa,
 • ofset stampa,
 • tampon stampa