Štamparija Grafotin

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - GRAFOTIN

Štamparija Grafotin počela je sa radom 1989. godine kao TinŠtampa, a pod sadašnjim imenom posluje od 2000. godine. U skladu sa našom jedinom i osnovnom misijom, a to je zadovoljan klijent, nudimo širok asortiman usluga iz oblasti tampon, offset i sito štampe. Uspešna saradnja sa našim kooperantima obezbeđuje i usluge digitalne, solventne, kao i štampe velikih formata.

Grafotin štamparija uspela je da opstane i u najtežim vremenima i da se postepeno razvija zahvaljujući marljivosti i posvećenosti poslu od strane svojih zaposlenih. Danas je naša štamparija sinonim za kvalitet i pouzdanost, uz strogo poštovanje rokova i punu podršku klijentima i nakon realizovanog posla.

U domen rada štamparije Grafotin spadaju:

 • Sito štampa: galanterija, kalendari, kese, tekstil, kišobrani...
 • Tampon štampa: hemijske olovke, upaljači, privesci, rokovnici, satovi, kliritni stalci, čaše, pepeljare...
 • Blindruk (suvi žig): čestitke, pozivnice, zahvalnice, ambalaža duvanskih proizvoda, slatkiša, kozmetičkih proizvoda, vina i ostalih alkoholnih pića, naslovne strane knjiga, časopisa, fascikli, koverti…
 • Zlatotisak štampa u raznim bojama (zlatna, srebrna, crvena): rokovnici, vizit karte…
 • Ofset štampa: brošure, katalozi, flajeri, memorandumi, srednji i veći tiraži vizit karti, lifleti, knjige...
 • Digitalna štampa: vizit karte, ID kartice, flajeri, jelovnici, cenovnici, memorandumi, pozivnice, katalozi, brošure, kalendari, plakati, samolepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, deklaracije, preslikači...
 • Solventna štampa: autografika, izrada bilborda, banera, svetlećih reklama, brendiranje izloga, uređenje poslovnih prostora i sajamskih štandova...
 • Štampa velikih formata: veliki broj mogućnosti zbog velike širine štampe
 • Štampa na keramici, porcelanu i staklu Vaših originalnih rešenja na tanjire, šolje, podne ili zidne pločice, natpise i sl.

Pažljivo osluškujući zahteve klijenata, stručan i profesionalan tim štamparije Grafotin trudi se da ponudi originalna i kreativna rešenja za realizaciju svih Vaših proizvoda, kao i mogućnost dogovora oko svih pitanja u vezi obima, načina i dinamike realizacije ugovorenih poslova.

Ukoliko su Vam potrebne veće količine materijala, nudimo mogućnost dogovora, kao i izuzetno povoljne cene naših usluga. Tokom cele godine posebno odobravamo popust na štampu za više poslova donetih odjednom. Mi štampamo sve Vaše ideje u drugačijim bojama!

Grafotin štamparija, Višnjička 6, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.08.2019 04:21
Marijana Arsenovic

Uskoro se blizi jubilej nase firme, godisnjica naseg poslovanja. Za tu priliku sam dobila zadatak da pronadjem sto lepse i sto adekvatnije propratne poklone sa logom i obelezjima nase firme, koje cemo darivati nasim poslovnim partnerima. Odlucila sam se za stampariju Grafotin, jer stvarno imaju odlicnu i jako lepu ponudu, propratnog kancelarijskog i vankancelarijskog materijala. Rekli su da ce svaki poklon imati nas logo. Narucila sam skoro sve od ooga sto imaju u programu.Kada sam sve to donela u firmu, svi su bili odusevljeni i razgledali su sve detaljno, jako im se svidelo. Sigurna sam da ce se narocito svideti i nasim poslovnim partnerima, kada im prilkom poslovnih sastanaka budemo urucivali poklone. Stvarno su mastoviti i kreativni iz stamparije Grafotin.

15.08.2019 06:37
Petar Ilic

Privatnik sam i vodim veliku firmu. Skoro smo slavili vazan jubilej, godisnjicu poslovanja. Pozvali smo goste kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Za tu priliku smo zeleli nesto specijalno i specificno da poklonimo nasim poslovnim partnerima, nesto sto ce im pomoci da uvek misle na nas. Odlucili smo se za stampariju GRAFOTIN, i narucili smo sav propratni poslovni materijal. Priveske za kljuceve, olovke, fascikle... Ljudi iz GRAFOTINA su sve doneli,u lepom pakovanju. Nasi poslovni partneri su stvarno bili odusevljeni izborom poklona i nasom paznjom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija Grafotin
 • Štamparija Grafotin,
 • Grafotin,
 • Štamparije na Paliluli,
 • Grafotin Štamparija Beograd