Štamparija BG Digital Print

  • 1
5.00 | 1 ocena
Adresa: Dragoljuba Stojanovića 2 levi prilaz 2a, Kaluđerica, Beograd

O nama - ŠTAMPARIJA BG DIGITAL PRINT


Štamparija BG Digital Print bavi se digitalnom štampom, ofset štampom, sito štampom, tampon štampom, kao i štampom velikih formata, zlatotisk štampom, laserskom gravurom, UV štampom, web dizajnom i grafičkim dizajnom.

U našoj raznovrsnoj ponudi nalaze se pozivnice za venčanja, vizit karte, greb greb popust kartice, kalendari, reklamni materijali, brošure, akreditacije, flajeri, servisne knjižice, papirići za žvake itd...

Ponosimo se tim što smo jedinstveni na našem tržištu, po načinu izrade unikatnih ručno rađenih pozivnica za venčanja, rođendane i sve ostale proslave. Po Vašoj želji i ideji pravimo unikatne pozivnice od najkvalitetnijih papira i materijala, sa zlatotisk štampom u nekoliko boja.

Štamparija BG Digital Print nudi izradu greb greb popust kartica, kojima vas na specijalan i moderan način (za razliku od zastarelih kupona na flajerima), približavamo vašim korisnicima. Koncept se svodi na to da im poklanjate pažnju, popustima koje oni sami "grebući" vašu karticu osvajaju. Najviše se koriste greb greb popust kartice standardne veličine vizit karte, gde je na jednoj strani popust ispod greb polja, a druga strana se koristi kao vizit karta.

Kod nas možete naručiti najjeftinije vizit karte (cena 100 komada 470 dinara) u digitalnoj tehnologiji, koje su nakon vašeg odobravanja dizajna, gotove za 20 minuta.

Papirići za žvake ciljano su osmišljeni za kafiće, restorane i ugostiteljske objekte. Dobijaju sve veću pažnju i primenu, jer je svrha ovog proizvoda savesno odlaganje otpadne iskorišćene žvakaće gume.

Štamparija BG Digital Print nudi bogat izbor reklamnog materijala na kome štampamo tehnikom laserske gravure, tampon štampom, UV lakiranjem, sito štampom... Štampa velikih formata odnosi se na štampu cerada, folija za izloge ili LED reklame, roll-up banere, postere itd. Takođe, u ponudi imamo i servisne knjižice za auto servise.

***Pitate se šta još možemo da štampamo?
Možemo da štampamo sve!***

Naručenu robu možete preuzeti kod nas, a možemo vam poslati kurirskim službama.
Izrađujemo i vaš sajt, logotip firme, kao i sav potreban grafički dizajn.

Radno vreme:
radni dani 9-17h, uz mogućnost kontaktiranja do 22h i vikendom

Katalog naših proizvoda možete pogledati na linku: bgdigitalprint.rs/katalog_BGDP.pdf
Posetite naše sajtove: bgdigitalprint.rs i pozivnicezaveselja.com
E-mail: bgdigitalprint@gmail.com

Pratite nas putem Instagrama:
@bgdigitalprint
@pozivnicezaveselja

Štamparija BG Digital Print, Dragoljuba Stojanovića 2 levi prilaz 2a, Kaluđerica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija BG Digital Print
  • Štamparija BG Digital Print,
  • Štamparija BG Digital Print Kaluđerica,
  • Stamparija u Kaluđerici,
  • BG Digital Print Beograd,
  • Štamparija BG Digital Print radno vreme