Propaganda Jovanović


O nama - Priprema za štampu...
Dobitni tim je sastavljen od: Borisa, Marka, Zdenka, Saše i Zorana koji se predstavljaju kao New Age Operateri, dok sa druge strane sedi Jelena koja svojim velikim iskustvom u grafičkoj industriji diktira tempo rada bilo na Mac-u ili PC-u uz strog nadzor i odobravanje prvih štampanih otisaka. Kod nas su savremene tehnologije u praćenju štampe neizostavni deo u proizvodnji.

Štamparija "PROPAGANDA JOVANOVIĆ" postoji zbog Vas, mislite o tome...

CTP Screen Platerite 4300
CTP je postupak direktnog, kompjuterski kontrolisanog osvetljavanja ofset ploča, koji pruža nenadmašnu kombinaciju brzine i kvaliteta. CTP tehnika je superiorna u odnosu na sve ostale koje se primenjuju u grafičkoj industriji i predstavlja ultimativni izbor za zahtevne projekte. Sa CTP-om omogućena je velika brzina rada, uz konstantan kvalitet sa maksimalnom oštrinom detalja na ploči.

Man Roland 200
Štamparska mašina sa brzinom od 13000 otisaka na sat. Pouzdanost i brzina u radu predstavlja pravu i dobitnu kombinaciju za svaku štampu. Sa njom smo u mogućnosti da za veoma kratak rok damo savršen kvalitet.

Heidelberg
Ime za koje su čuli svi, ime koje je sinonim za kvalitet.

QUIKDens 200 (Densieye 200)
Napredni, potpuno automatizovani četvorokanalni denzitometar za brzo i tačno merenje denzitometrijskih veličina na otisku. Sa svim kolorimetrijskim funkcijama potrebnim za merenje i kontrolu boja, DensiEye vrši kompjuterski nepogrešivu kontrolu otisaka u štampi.

Knjigoveznica
Da se ne bi upuštali u nabrajanje mašina, tehnika i resursa, ostaje nam samo da vam pokažemo šta sve umemo i možemo.

UV lakiranje
Sa lakom dobijamo: efektniji prvi utisak, poruka koju želite da istaknete je uočljivija, štampani materijal dobija na punoći boje i igri svetla. Parcijalan UV lak daće vašoj štampi neverovatan efekat.

Reljefna štampa
Postoje neke tehnike štampe koje se praktikuju i rade po "recepturama" starih majstora. Mi ih ne zaboravljamo, a uvek su aktuelne i moderne.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 10:01
Andriajana Simic

Jedna od boljih stamparija na Vracaru. Nedavno sam koristila njihove usluge i veoma sam zadovoljna. Veoma su ljubazni i povoljni.

19.04.2018 10:58
Jelena Jovanovic

Svidja mi se to sto prilikom stampanja koriste najsavremeniju i najmoderniju opemu i sirovine.Takodje izdvojila bi i reljefnu stampu vrhunskog kvaliteta. Dobar ibor i kvalitet nacicete u Propaganda Jovanovic stampariji.

27.06.2016 03:27
Ana Milosavljevic

U samom procesu stampanja koriste najmoderniju opremu i najkvalitetnije sirovine.Priprema za stampu je takodje veoma bitna a njihov tim strucnjaka vrsi kompijutersku procenu projekta.Takodje nude i uslugu reljefne stampe.

25.03.2015 04:40
Petar Nikolic

Vrhunska grafička priprema i reljefna štampa vrhunskog kvaliteta. Sve pohvale štampariji Propaganda Jovanović.

28.03.2014 02:48
Budimir Pejakovic

Pozdrav svima, Interesuje me da li vasa firma moze da reljefno ostampa crtez u olovci,A4 format, tako da crtez bude kao grafika,da je ,,otisnut,,Interesuje me i koliko bi to kostalo.Pozdrav od Budimira,65 god.iz Panceva.

23.07.2013 04:37
darko

sasvim solidna stamparija, ja sam generalno jako zadovoljan kvalitetom usluge koji pruza Propaganda Jovanovic

23.05.2013 02:32
aca

koji je cenovnik za butik kese velicine 35x45 cm sa ruckama koje imaju ojacanja i nudi li stamparija propaganda jovanovic ovakve kese

24.04.2013 01:45
rista

zanima me uv lakiranje Beograd, koja je tu cena stamparije Propaganda Jovanovic

26.03.2013 03:31
nemanja

Propaganda Jovanovic stamparija, koaj je cena za uv lakiranje?

04.03.2013 03:44
goran

interesuje me koliko kosta reljefna stampa stamparije Propaganda Jovanovic

24.02.2012 02:03
Budimr

Pozdrav,ponovo vam se javljam u vezi RELJEFNE STAMPE. Niste mi odgovorili na moje pismo od 14.02.2012,09:16, ili ja ne mogu da ga nadjem.Jako mi je vazno,i molim vas da mi pomognete.Verujte mi da se necete razocarati kad vidite moje crteze,pa s tim i zelim da vas ubedim da mi verujete.Pozdrav.Budimir iz Panceva 013 312 429

14.02.2012 09:16
Budimir Pejakovic

Pozdrav, Zivim u Pancevu,63god,intezivno se bavim crtanjem,olovkom,najvise.Interesuje me da li mozete da moj crtez otstampate reljefno,da lici na otisak,grafiku.Moji crtezi su neobicni,apstraktni,i zelja mi je da jos vise oplemenim .Pitao sam u Pancevu niko to ne radi.Ako zelite poslacu vam par crteza,da se uverite u moju pricu.Ako ne mozete,da li znate,neke vase kolege koje bi to mogle.Srdacan pozdrav.Budimir

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Propaganda Jovanovic stamparija
  • Propaganda Jovanovic stamparija,
  • reljefna stampa,
  • stamparije Vracar,
  • knjigoveznica Vracar,
  • uv lakiranje Beograd,
  • graficka priprema,
  • PROPAGANDA JOVANOVIC stamparija radno vreme