Digitalna štampa Taff Line

5.0 | 7 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 347c
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Digitalna štampa Taff Line
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.taffline.com

O nama

DIGITALNA ŠTAMPA TAFF LINE

Osnovna delatnost preduzeća TAFF Line Beograd je proizvodnja reklamnog materijala, promotivnih poslovnih poklona i digitalna štampa velikih formata. Zahvaljujući dvodecenijskom prisustvu na domaćem i međunarodnom tržištu, možemo da Vam ponudimo širok asortiman sofisticiranih proizvoda visokog kvaliteta i kompletnu uslugu brendiranja.

Stručan i profesionalan tim preduzeća TAFF Line pruža Vam kompletne usluge na jednom mestu, po sistemu “ključ u ruke”, što podrazumeva: izradu kreativnih rešenja, proizvodnju i montažu proizvoda na terenu. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate, što nam omogućava da sve Vaše ideje realizujemo u najkraćem mogućem roku i uz vrhunski kvalitet usluge.

TAFF Line štamparija nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti:

 • Sito štampe i tampon štampe
 • Laserskog graviranja - markiranja
 • Štampe na pločastim i fleksibilnim materijalima od papira, PVC folija, ceradnog platna
 • Direktne štampe na pločastim materijalima

Digitalna štampa velikih formata ima široku primenu u spoljašnjem i unutrašnjem brendiranju, jer pruža neslućene mogućnosti. U zavisnosti od namene gotovog proizvoda, za štampu koristimo različite medije, kao što su: PVC folije, reklamne cerade, bilbordi, sajamski štandovi, foto tapete, kliritne police.

TAFF Line digitalna štampa koristi mašinu najnovije generacije, izuzetno visokog kvaliteta otiska i velike brzine štampe. Štampanje se vrši bojama koje daju originalan print i otporne su na sve spoljašnje i vremenske uslove više godina.

Pored kvalitetne i brze digitalne štampe, nudimo Vam i izradu kompletnog reklamnog materijala: rokovnici, olovke, majice, upaljači, kese, privesci, USB memorije, vizit karte i još mnogo toga. Naš tim će izraditi probni uzorak, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Ukoliko ste zadovoljni ponuđenim rešenjem, Vaš reklamni materijal će biti gotov u najkraćem mogućem roku.

Takođe, bavimo se izradom svetlećih reklama, displeja, 3D slova i svetlećih totema, uz garanciju kvaliteta. U našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na velikim visinama.

Profesionalnost u radu, kao i vrhunski kvalitet usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata među kojima se nalaze: ambasade, državne institucije, preduzeća, banke, sportski klubovi, obrazovne institucije i drugi. Ukoliko želite vrhunski dizajniran i odštampan materijal, TAFF Line štamparija je prava adresa za Vas.

Zapratite nas na

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota i nedelja po potrebi

Digitalna štampa TAFF Line, Vojvode Stepe 347c, Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Vasic
  19.06.2018 03:25

  Digitalna stampa Taff Line neprevazidjeni ste. Pouzdani i preporucujem ih svima za saradnju. Radim reklamni materijal u ovoj stampariji. Prvo osmisle i prikazu vam pa ako se slazete sa idejom,onda je oni sprovedu u delo. Odlicni ste i necu vas menjati.

  Sandra Stokic
  23.04.2018 10:38

  Digitalna Stamparija Taff Line vam nude kvalitetnu sito i tampon stampu,u ponudi imaju jos i lsersko graviranje-markiranje.Uz njasavremenije masine za stampu ovde mozete naci i jos mnogo toga. Sve na jednom mestu!

  Firme u blizini

  Stamparija Grafotehna, Crnotravska 23, Beograd, Voždovac, Beograd
  Stamparija (sito stampa) Toka, Mihaila Todorovića 14g, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Stamparija Bigraf plus, Begejska 2a, ( office ), Crnotravska 7-9 ( proizvodni prostor ), Zvezdara, Beograd
  Jovšić Printing Centar, Patrijarha Dimitrija 53, Rakovica, Beograd
  Štamparija Java otisak, Vojvode Stepe 389a, Voždovac, Beograd
  Bubanj štampa, Brace Jerkovic 135a, Voždovac, Beograd
  Zebra 011 štamparija, Kumodraška 172, Voždovac, Beograd
  Štamparija Proof, Kumodraška 253 (Bul. Peke Dapčevića 253), Voždovac, Beograd
  Master print štamparija, Radovana Simića Cige 21, Voždovac, Beograd
  Line Print štamparija, Vojvode Stepe 183, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane