Cut & Art Workshop

5.0 | 4 ocena
Ulica: Kapetana Popovića 29, Banovo brdo
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Cut & Art Workshop
Mobilni: 064/

O nama

Cut & Art Workshop izrađuje skoro sve što zamislite od stiropora ili stirodura, a mogućnosti su beskonačne i zavise samo od vaše kreativnosti. Ukoliko nemate ideju i to je u redu. Mi ćemo za vas osmilsiti, dizajnirati i izraditi slova ili natpis od stiropora, stirodura, klirita, medijapana itd, a koji je u skladu sa vašim korporativnim dizajnom ili bojama koje preovlađuju u sklopu preostale dekoracije na rođendanu ili venčanju.

3D natpisi i slova ne moraju biti samo deo vašeg dekora već i odličan poklon za žurku iznenađenja u vidu poruke od stiropora inicijala, imena ili nekog drugog oblika.

U skladu sa tim sigurni smo da smo vas zainteresovali, jer naši proizvodi mogu naći mesto u svakoj prilici i prostoru.

3D logotipi i natpisi su odličan način da vas primete i zapamte. Efektan i vrlo reprezentativan vid reklamiranja koji je ujedno i dekoracija za vaš poslovni prostor. Njihova glavna prednost je laka i povoljna izrada i jednostavna montaža i demontaža.

Lasersko CO2 secenje i graviranje nemetala odlikuje velika preciznost. Materijal se gravira ili seče paljenjem, topljenjem ili isparavanjem istog, rez ostaje čist i bez potrebe za dodatnom obradom. Može se primenjivati na skoro svim nemetalima od kojih su najčesći pleksiglas, papir, drvo, šper ploča, medijapan, furnir, pluta, koža, eva pena... najčešće se koristi za izradu sitne galanterije, privezaka, ukrasa, izradu tabli za isticanje firmi, izradu lampi od akrila ili špera. Uz malo kreativnosti mogućnosti su neograničene.

Štampa velikih formata podrazumeva štampu velikih fajlova na raznim medijima u punom koloru i visokoj rezlouciji. Stampa se na raznim rolo ili plocastim materijalima koji imaju vrlo raznovrsnu namenu: PVC folije, OneWay vision, Citylight, PVC baneri koji se prosvetljavaju ili ne, mesh platno, slikarsko Canvas platno itd. Najvecu primenu ima u reklamiranju, brendiranju objekata, izloga, dekoraciji rođendana i drugih događaja, izradu svetlećih reklama.

Pored ecosolvent imamo i direktnu UV štampu na svim rolo ili pločastim materijalima. Od pločastih materijala najčešće korišćeni su foreks, karton pena, stadur, alubond, veralit, leksan... Uz ovu vrstu štampe radimo i naknadno CNC sečenje istih materijala po obliku ili konturi koju nam dostavite.

Svetleće reklame je trenutno najcesci vid isticanja objekta ili reklamiranja nekog proizvoda. Najprostije i najčešće se izrađuju od aluminijumskih profila dok je reklamni displej od pleksiglasa, leksana, alubonda... koji se prosvetljava. One reprezentativnije se kompletno rade od alubonda ili klirita, mogu se prosvetljavati i sa bočnih starana ili sa pozadinskim osvetljenjem, mogu imati programirane led diode. Za rasvetu se koristi fluo ili led rasveta. Mogu biti jednostrane ili dvostrane.

Table za izticanje koriste se za označavanje poslovnih objekata, ulaznih vrata, službenih prostorija, hotela, ugostiteljskih objekata, advokatskih kancelarija, lekarskih ordinacija i dr. Mogu si izraditi u željenom dizajnu, različitih boja, izabranom materijalu i dimenziji. Najcesce se rade od graverske ABS plastike ili klirita, sa izgraviranim ili nalepljenim elementima, postavljene na distancere ili zalepljene na zid, vrata...

Dekoracije za rođendane i venčanja:

Važna slavlja zahtevaju poseban trud i besprekornu dekoraciju koja je urađena sa stilom i željama slavljenika. U skladu sa tim stojimo vam na raspolaganju za izradu motiva, slova i natpisa od stiropora, topera za torte, pozadina za slikanje ili slatke stolove...

Dekoraciju ne moraju da čine samo slova, natpisi, brojevi i inicijali mladenaca, već i srca od stiropora ili bilo kojih oblika. Na vama je samo da budete originalni a mi ćemo se potruditi da ostvarimo vašu zamisao. Dekoracija ne mora da bude samo za venčanja i proslave već i za različite manifestacije, sajmove ili dekoracija za vaš stan ili kuću, dečije sobe.

Pokloni i ukrasi:

Izrada dečijih imena i motiva, šukrasa, topera za torte, personalizovanih ili 3D lampi ili satova, držača za medalje, pločica za vrata, izrada slika na platnu rastegnutih na blind ram, je samo deo naše ponude.

Pronađite inspiraciju za svoj unikatni poklon ali zbog trenutnog ažuriranja više možete naći na i

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: 10 - 18

Subota: 10 - 15

Nedelja: Ne radimo

Akcije

3D Lampa sa motivom po želji
2500 1750
3D Lampa sa motivom po želji AKCIJA ističe za 11d 6h 37m 54s Pročitaj više
3D lampa
3500 2450
3D lampa AKCIJA ističe za 11d 6h 37m 54s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+3)
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stamparija Grafotehna, Crnotravska 23, Beograd, Voždovac, Beograd
  Štamparija Kolorton, Savski nasip 11a, Novi Beograd, Beograd
  Digital Art Company, Vojvode Milenka 48, Savski venac, Beograd
  Štamparija Zevs Print, Gandijeva 49a, Novi Beograd, Beograd
  Reklame Samitean, Blagoja Parovića 15, Banovo Brdo, Čukarica, Beograd
  M Spirala - spiralno koričenje, Emila Zole 31, Čukarica, Beograd
  Profi Klik digitalna štampa, Požeška 138a, ( I sprat, lokal 20), Čukarica, Beograd
  Sprint Art digitalna štampa velikih i malih formata, Frontovska 28, Čukarica, Beograd
  Štamparija Penda, Antifašističke borbe 63, Novi Beograd, Beograd
  Original štampa na tekstilu, Vladimira Rolovića 83, Čukarica, Beograd