O nama - "ŠTAMPA VELIKIH I MALIH FORMATA AS ŠTAMPARIJA"


AS Štamparija se nalazi na Banovom brdu i nudi Vam sve vrste grafičkih i štamparskih usluga, kao i kvalitetna grafička rešenja. U okviru naše štamparije možemo da Vam ponudimo različita kvalitetna rešenja koja će učiniti da proizvodi koje za Vas izrađujemo budu jedinstveni po dizajnu i poruci koju prenose.

Svakom našem klijentu pristupamo individualno i nastojimo da Vam ponudimo originalno idejno rešenje i realizaciju istog u cilju promovisanja Vašeg proizvoda ili usluge na najvišem nivou. Sve poslove koje nam poverite obavićemo uredno, odgovorno i u najkraćem mogućem periodu, štedeći Vaše vreme i novac.

AS Štamparija nudi Vam sledeće usluge:


Digitalna štampa velikih formata pruža brojne mogućnosti zbog velike širine štampe na različtitm vrstama medija, kao što su PVC folije, cerade, slikarsko platno, canvas platno, poster-papiri. Štampa velikih formata nalazi široku primenu u građevinarstvu, arhitekturi, projektovanju, elektrotehnici i multimediji.

Štampa PVC folija je najčešći vid štampe velikog formata, jer su folije otporne na spoljašnje uticaje i kao takve su najbolje za brendiranje izloga, štandova, automobila, kao i izradu reklamnih panoa i podnu grafiku. AS Štamparija nudi Vam katovanje folija po zadatom obliku.

Ukoliko želite da na efikasan način prezentujete Vaše poslovanje ili usluge potencijalnim kupcima, nudimo Vam kompletno brendiranje automobila. Takođe, ako želite da Vaš lokal bude prepoznatljiv u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletno brendiranje lokala vrlo kvalitetnim folijama.

Štampa banera je efikasan način reklamiranja za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu. Materijali od kojih se izrađuju baneri mogu biti poliester, ceradno platno, mech, koji su veoma otporni na sve atmosferske uticaje.

RADIMO ISPORUKU STAMPANIH MATERIJALA BRZOM POSTOM NA TERITORIJI CELE SRBIJE!

Radno vreme:
Svaki dan od 00-24h

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefon:
Mob: 065/ 24 05 406

AS Štamparija, Banovo brdo

Iskustva i komentari posetilaca

19.04.2018 12:26
Ana Jakovljevic
AS stampariju mozete naci na Banovom brdu u koliko su vam potrebne sve vrste grafickih i stamparskih usluga.Neke od usluga su i stampanje banera,Brendiranje automobila,Brendiranje lokala kao i stampa PVC folija.Najbolja digitalana stampa kao stampanje velikih formata i banera.
21.03.2015 11:22
Ljubica Topalović
As stamparija Banovo Brdo je najbolje resenje za stampanje velikih formata i banera. Preporucila b ih svima kojima su potrebne ove usluge. Ubedljivo najbolja digitalna stampa u Beogradu.
29.01.2015 06:08
Teodora
Sve preporuke za kvalitet i brzinu isporuke.Odlicna saradnja.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štampa velikih i malih formata AS štamparija
  • AS štamparija,
  • AS štamparija Banovo brdo,
  • Štampa banera,
  • Štampa PVC folija,
  • Digitalna štampa,
  • Štampa velikih i malih formata AS štamparija radno vreme