Kontakt podaci za vašu firmu

Odbojkaski klub Blok Aut

  • 8
5.0 | 11 ocena
Odbojkaski klub "Blok aut" drzi skole odbojke na teritoriji Novog Beograda, Zemuna, Starog Grada i Vracara, u 15 osnovnih skola....
Pročitaj više
Novi Beograd, Zemun, Stari Gr...
Novi Beograd,Beograd

Odbojkaski klub Roda

  • 3
5.0 | 3 ocena
Klub u kome je za 15 godina treniralo i igralo odbojku nekoliko hiljada dece...
Pročitaj više
Zvezdara, Vozdovac, Grocka, P...
Zvezdara,Beograd

Pre 15 h poslednji put pozvana firma

Odbojkaški Klub Novi Beograd

  • 2
5.0 | 3 ocena
Ukoliko želite da Vaša devojčica uđe u svet odbojke na pravi način, odbojkaški klub Novi Beograd je pravi izbor. U sastavu našeg kluba nalaze se škola odbojke, pionirska i seniorska selekcija, sa kojima rade školovani, iskusni i licenciran...
Pročitaj više
Palmira Toljatija 5
Novi Beograd,Beograd

Odbojkaski klub Fenix

  • 1
3.4 | 5 ocena
Deca koja treniraju u našem odbojkaškom klubu, redovono posećuju i volontiraju na utakmicama naše reprezentacije, bivajući na taj način direktno uključena u odbojkaška sportska dešavanja....
Pročitaj više
Blagoja Parovića 73, Beograd
Čukarica,Beograd
Odbojkaski klub Mladost 48...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Imlek...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Lazarevac...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Panda...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Postar...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Ribnica...
Pročitaj više
Zenski odbojkaski klub Spartak...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Toplicanin...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Vojvodina...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Partizan...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Crvena Zvezda...
Pročitaj više
Odbojkaski klub Jedinstvo Uzice...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

17.05.2019 06:31
Marijana Arsenovic
Jako lep i cist prostor, pristupacan svima koji zele da treniraju i da se bave odbojkom. Narocito za mlade narastaje. Ujedno odbojka je sport,koji omogucava pravilan razvoj dece, narocito u ranom pubertetu. Uz to strucni i profesionalni tim obezbedjuje najbolje moguce rezultate za sve koji zele da budu uspesni u ovom sportu.
02.10.2018 03:42
Svetlana Andric
Veoma je vazno da svoj dete upisete u kvalitetnu skolu odbojke. Jedna zasigurno veoma kvalitetna i poznat klub je RODA. Neka se vase dete oproba u kvalitetnom klubu !!
02.10.2018 03:38
Jelena Jovanovic
U OS"Svetozar Miletic" u Zemunu postoji odlican odbojkaski klub Blok Aut. Odlicni treneri koji treniraju nasu decu,pravi pedagozi,sala odlicna i renovirana. Sve pohvale!!
02.10.2018 03:36
Marija Mladenovic
Odbojka je izuzetno vaznja u samom rastu i razvoju dece. Ja sam kao mala trenirala odbojku 2god. i moram priznati da mi je izuzetno pomogla. Imala sam problema sa viskom kg. redovnim treniranjem sam se izvukla u visinu,sto bih preporucila danasnjoj generaciji mladih ljudi da probaju isto. Klub FENIX sada trenira moju cerku. Fenomenalni treneri,za svu pohvalu!!
29.04.2017 09:02
Goran Sarenac
Klub organizuje letnji i zimski odbojkaski kamp u trajanju od sedam dana,gde deca odlaze van grada Kladovo,Lepenski vir,Sokobanja,Ivanjica,Svilajnac i imaju mogucnost da,osim trenaznih aktivnosti,kroz izlete,upoznaju kulturne i istorijske znamenitosti tog kraja.
29.04.2017 08:59
Kosta Savic
Srednjoskolski program podrazumeva rad na usavrsavanju naucenih odbojkaskih tehnika,i ucenju novih nastalih prema novim zahtevima igre,servis u skoku,tezi udarci u napadu, padovi u odbrani,ucenje naprednih sistema igre.
29.04.2017 08:57
Milos Bozovic
Ova odbojkaska skola i centri za treniranje nalaze se takodje i u osnovnim skolama na Banovom brdu,u naselju Zarkovo i na Belim vodama.Odbojka za decu,rekreativna odbojka i skola odbojke u Beogradu.Od decije igre do vrhunskih sportista.
24.02.2017 09:25
Ilija Radovic
Visestruki pobednik i redovan ucesnik tradicionalnih i medjunarodnih turnira.Dovedite vase dete u pravu skolu odbojke jer ce te ga na taj nacin usmeriti da se pravilno razvija i probuditi mu svest o odgovornosti i pobednickom duhu.
24.02.2017 09:20
Jovica Vitakic
Savrseni uslovi u ovoj skoli odbojke.Postoje sve uzrasne kategorije i selekcije a upis se vrsi tokom cele godine tako da im se vase dete moze prikljuciti kada pozeli.Veoma predani i iskusni treneri.
24.02.2017 09:16
Ana Milosavljevic
Odbojkaska skola Fenix ce vam pruziti mogucnost da savladate osnovne tehnike odbojke. Diskushernija,lumbago,iscasenja kolena,uganuca skocnog zgloba,bolovi u ramenima i povrede misica kod dece ,bice nesto o cemu necete morati da brinete.
12.07.2016 08:25
Milos Topalovic
Deca rade u savrsenim uslovima sa trenerima koji su priznati profesionalci.Klub funkcionise vec petnaest godina na nekoliko beogradskih opstina i okuplja veliki broj dece,aktivan je clan odbojkaskog saveza Beograda.
12.07.2016 08:21
Sanja Kekic
Ova skola odbojke odrzava treninge u skoro svim opstinama u Beogradu a ciljna grupa su im deca skolskog uzrasta.Pored savladavanja odbojkaske tehnike i ucenja pravila deca se ovde vaspitavaju da donose racionalne zivotne odluke.
12.07.2016 08:19
Borislav Milic
Ova skola pruza deci razlicitih uzrasta da svakodnevno treniraju.Inace njihovi clanovi volontiraju na utakmicama odbojkaske reprezentacije.Treneri su im nosioci mnogih odbojkaskih medalja i pravi pedagozi.
25.05.2016 01:20
Jovica Vitakic
Odbojkaski klub Roda se pre svega bavi sportskom i pedagoskom edukacijom dece.Postoji preko deset godina i okuplja veliki broj malisana u nekoliko selekcija.Treneri su pravi pedagozi i profesionalci na terenu.Sve preporuke.
25.05.2016 01:17
Ana Milosavljevic
Savrsen izbor ako zelite da se vase dete pre svega druzi i unapredi svoje fizicke sposobnosti.Svi treninzi se odvijaju pod budnim okom skolovanih trenera i pedagoga.Ovaj klub takodje organizuje i letnje kampove za decu svih uzrasta.
25.05.2016 01:14
Andrija Atanaskovic
Odbojka za decu je dobar nacin da se putem elementarne naizgled decije igre spreci mogucnost da dodje do razlicitih deformiteta u razvoju decijeg tela.Skola odbojke Fenix pruza mogucnost deci razlicitih uzrasnih kategorija da vezbaju u prijatnom i veoma pozitivnom okruzenju.
04.04.2015 12:10
Ivana Jovic
Zanima me skola odbojke, koja je mesecna clanarina i dal imate ogranicenje godina?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Odbojkaški klubovi