Obuke i kursevi Zemun

Dodaj novu firmu

Kursevi i obuke MISTER LASER

  • 2
4.6 | 9 ocena

Kompanija Mister Laser, jedna od lidera u oblasti laserske epilacije lica i tela, pored kvalitetnih aparata nudi i profesionalnu obuku. Uz kupovinu aparata iz naše ponude, obuka je besplatna, a ukoliko se odlučite za iznajmljivanje aparata...
Pročitaj više

/
Zemun,Beograd

Kursevi masaže Liderna Centar nalazi se u opštini Zemun u ulici Dragana Rakića 42. U našem centru pored profesionalnih usluga masaže nudimo i edukaciju zainteresovanih polaznika....
Pročitaj više

Business Academy nalazi se u Zemunu u ulici Cara Dušana 34. Naš cilj je da Vam pomognemo da savladate poslovne veštine kojima ćete lakše ispuniti lične ambicije....
Pročitaj više

Akademija Mission nalazi se u Zemunu u ulici Glavna 18. Svojim polaznicima, saradnicima i polaznicima obezbeđujemo visok kvalitet i pouzdane usluge po povoljnim cenama....
Pročitaj više

Otvoreni univerzitet Znanje se nalazi u Zemunu u Glavnoj 18. U našoj školi možete pohađati razne kurseve, tečajeve i škole, kao i obuke koje vam mogu doneti zaradu....
Pročitaj više

Kursevi stranih jezika Gorson nalazimo se u Zemunu u ulici Kapetana Radiča Petrovića broj 32. Svoju delatnost obavljamo kroz raznovrsne kurseve stranih jezika....
Pročitaj više

Abc Miami se nalazi u Zemunu u ulici Slavonska 20a. U komforno opremljenim učionicama, sa najsavremenijom pratećom opremom nudimo Vam kurseve engleskog jezika za sve uzraste....
Pročitaj više

Agencija Brand media nalazi se u ulici Klare Cetkin 23, u opštini Zemun. U svojoj ponudi imamo intezivne kurseve stranih jezika, kao i školu kamere....
Pročitaj više

Memphis škola nalazi se u ulici Emilije Jakšić 47a, u naselju Nova Galenika. Pored početnih kurseva, nudimo i standardne, poslovne i specijalističke kurseve engleskog jezika....
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

04.11.2020 12:49
Neregistrovan korisnik

Imaju odlicne online kurseve.

16.09.2020 21:29
Dejan Nikolic

Zdravo ja sam nikolic dejan kod vas sam položio za keramicara potrebna mi je duplikat diplome ako moze pišite pozz

08.06.2019 04:18
Sunčica Bogojević

Snow Stars Team škola skijanja je mesto na kome su moje devojčice naučile kako da skijaju i da se spuštaju niz strme staze veoma bezbedno. Sada mogu da kažem da više vole da idu na zimovanje, nego što odlaze na letovanje i plivanje. Obuke i kursevi su uvek dobro došli, pa kada im skijanje bude dosadilo, upisaćemo i nešto novo, jer znanja nikada nije dosta! Veliki pozdrav za sve od porodice Bogojević iz Beograda!

08.06.2019 04:16
Milos Mandic

Skijanje je super sport, ali ne možete da ga naučite baš sami... Moguće su razne povrede, i ja uvek savetujem da vas neko stručan nauči kako da skijate. Zato sam svoju decu upisao u Snow Stars Team školu skijanja. Obuke i kursevi, u bilo kom smislu, jako su korisni, a za mene je sport ipak najbolja odluka kada čovek želi da nauči nešto novo. Veliki pozdrav za Snow Stars Team školu skijanja od porodice Mandić!

08.06.2019 04:14
Dejan Vlaisavljevic

Akademija Purity Obuke i kursevi je izbor moje porodice kada želimo da naučimo nešto novo i da se usavršimo. Nikada nije dovoljno znanja, i što više znate, više i vredite. Zbog toga smatram da cene nisu visoke, naprotiv, vrlo su povoljne, u šta možete i sami da se uverite ako pozovete Akademija Purity Obuke i kursevi. Od strane porodice Vlaisavljević, imaju sve same reči preporuke!

08.06.2019 04:12
Pavle Dundjerovic

Snow Stars Team škola skijanja je izbor za moje sinove kada su u pitanju obuke i kursevi. Jednostavno, nema lepšeg osećaja nego skijati! A da biste to pravilno naučili i da biste izbegli eventualne povrede, potrebno je da prođete kroz stručnu obuku. Cena kursa skijanja nije preskupa, i pristupačna je za sve ljude koji vole ski sportove. Zbog toga moje iskrene preporuke za Snow Stars Team školu skijanja!

08.06.2019 04:11
Julija Miscevic

Kurs i Obuka Instruktora Yoge je izbor mog muža kada su u pitanju razne obuke i kursevi. Jednostavno, joga je veština koja doprinosi najpre njemu da se bolje oseća, a zatim to može da prenese i dalje, svojim budućim učenicima. Konačno je naučio kako da pravilno meditira, da postigne ravnotežu i mir... Predavači su jako ljubazni, strpljivi i tokom cele obuke vlada vrlo pozitivna atmosfera. Svima savetujem ovu obuku, ukoliko vas zanima joga, naravno! Pozdrav od Juce iz Beograda!

08.06.2019 04:08
Miroslava Anastasijevic

Obuke i kursevi su jako zgodni, jer za kratko vreme naučite nešto novo, što može da postane vaše osnovno zanimanje. Kod ove vrste učenja, akcenat je stavljen, pre svega, na praksu, nema dosadne teorije, i to je meni bilo jako važno. Zbog toga sam se odlučila za Centar za edukacije Beauty Ladies Andrijana Ana, i vrlo sam zadovoljna, pa bih ih ovim putem svima preporučila ako žele da nauče nešto novo i korisno.

08.06.2019 04:06
Stevan Stojiljkovic

Moja ćerka je gledala razne obuke i kurseve, i odlučila se za Inter Esthetic Academy. Oduvek ju je privlačila nega lepote, tako da verujem da je pravilno odabrala. Cene obuke nisu visoke, naprotiv, vrlo su pristupačne, jer ja kao roditelj gledam na to kao na investiciju u budućnost. Kada plaćate za znanje, to vam se uvek vrati desetostruko, stoga nikada ne bi trebalo štedeti na svom školovanju!

08.06.2019 04:05
Katarina Predojevic

IT OiP - IT obuka i praksa je pravi izbor kada su u pitanju razne obuke i kursevi. Jednostavno, IT je u svim porama života i ako znate programiranje, tada ne morate da brinete o svom zaposlenju i zarađivanju. Vrlo je dobro i za starije polaznike ako žele da budu u toku, a za mlađe naročito. Osoblje je vrlo strpljivo, lepo prenosi sve što treba da se nauči, i zato dajem svoje iskrene preporuke za IT OiP - IT obuka i praksa!

08.06.2019 04:03
Snezana Milosavljevic

Kursevi i obuke su zaista pravi način da usavršite sebe, i zato sam ja upisala Usavrši se! Nisam pogrešila i nisam se pokajala. Naučila sam mnogo toga novog, po veoma povoljnim cenama. Neke stvari su mi bile potrebne za posao koji radim, dok su druge iskorištene u privatne svrhe. Cene su veoma povoljne, a osoblje koje drži predavanja je veoma strpljivo, ljubazno i umeju da prenesu znanje, kako mlađim tako i starijim polaznicima.

08.06.2019 04:01
Miroslav Jelenic

Ako ne znate da radite na računaru, to se zaista smatra da ste nepismeni u dvadeset prvom veku... Zato sam odlučio da upišem časove preko Obuke i kursevi računara Softline i nisam pogrešio. Lako i brzo sam usvojio znanje, što baš nije lako za ljude u mojim godinama, ali su predavači bili sjajni. Sada mogu da kažem da sam ovladao svim veštinama koje su mi bile potrebne i privatno, a i za posao. Sve preporuke!

08.06.2019 03:59
Mirjana Vukovic

Imam sina koga veoma zanimaju kompjuteri i programiranje. Suprug i ja smo gledali razne obuke i kurseve, i odlučili se za Kliker Centar kursevi programiranja za decu. Predavači su sjajni, zaista znaju da zainteresuju decu za računare i programske jezike, odlično prenose znanje. Cene kurseva su povoljne i dostupne za svakog roditelja. Zbog toga preporučujemo svima Kliker Centar kursevi programiranja za decu. Pozdrav od Mirjane iz Beograda!

08.06.2019 03:56
Danijela Stepanovic

Škola za krupijea je sjajno mesto kada su u pitanju obuke i kursevi za ovu vrstu zanimanja. Moje dete se upisalo u školu, i završilo je u kratkom roku, sa najboljim ocenama. Predavači zaista znaju kako da vas upute u sve tajne, i da vam još više rasplamsaju strast za time da postanete krupije, jer je to zaista veoma specifičan i poseban posao. Sve preporuke za Školu za krupijea!

08.06.2019 03:54
Darko Milovanovic

Moj sin odavno želi da bude krupije, jer ga privlači rad u kazinu. Naravno, krupije se ne postaje preko noći, za to su potrebni određene obuke i kursevi. Mi smo se odlučili za Obuka za krupijea, tako da je sin počeo da ostvaruje svoj davnašnji san. Obuka nije skupa, lako se završava, posebno ako vas izuzetno zanima to što učite. Predavači su dobri, u smislu da lako prenose svoje znanje polaznicima. Sve preporuke!

08.06.2019 03:53
Marko Miljanovic

Imam dva sina i oba sam ih upisao u EduTech kursevi programiranja za decu, zato što je to zanimanje budućnosti. Postoje mnoge obuke i kursevi, ali je programiranje nešto najbolje - sutra ne morate da razmišljate da li će dete da traži posao godinama i znate da će moći da radi i van granica naše zemlje, zato što je IT sektor u ekspanziji i još dugo će to biti. Pozdrav od Marka iz Beograda!

08.06.2019 03:51
Jovana Ristić

Cambridge academy kurs stranih jezika je pravo mesto ako želite da naučite neki strani jezik... Konkretno, meni je trebalo da naučim engleski, jer mi je to bio zahtev od strane poslodavca. Moguće je da birate kratke i ubrzane kurseve, kada se za kraće vreme nauči više toga, možete da odaberete nastavu jedan na jedan, zatim putem Skajpa ili da radite klasično, u grupi... Sve je super, a cene su jako povoljne! Sve preporuke!

08.06.2019 03:50
Sunčica Bogojević

Academia Educativa je moj izbor kada je reč o obukama i kursevima. Želela sam da naučim nešto novo, jer sam ostala bez posla pa mi je bilo potrebno da se dokvalifikujem, ili prekvalifikujem, kako se to nekada govorilo... Ovde imate dosta različitih kurseva, tako da sam mogla da biram prema svojim sklonostima i sposobnostima, a i u skladu sa tim šta se traži na tržištu i kako ću najbolje dobiti novi posao.

24.09.2018 01:38
David Stefanovic

ja sam zavrsio obuku u ovoj skoli i jako sam zadovoljan, siguran sam da cu unovciti svoje znanje

10.02.2018 06:14
Ivan Mijacevic Mijacevic

Klasicni prevaranti,bezite od njih.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Obuke i kursevi