Obuke, kursevi i privatni časovi za decu i odrasle!

Portal Navidiku.rs je pripremio akcijske ponude kojima ostvarujete sjajne popuste na različite obuke i kurseve za decu i odrasle.

Na pravom ste mestu

Samo za svoje najvernije klijente Portal Navidiku.rs izdvaja akcijske ponude firmi koje su tu da podignu Vaše raspoloženje, razmrdaju Vas i učine Vam svaki naredni dan uzbudljivijim od prethodnog.

Sad je pravi momenat da upišete željeni kurs!

Sada je pravo vreme da proširite svoje znanje!

Posao iz snova - Postanite ekspert za ulepšavanje!

Da li ste nekada dok ste sedeli u stolici za friziranje razmišljali kako bi izgledalo kada biste bili u ulozi onog koji frizira? Oduvek Vas je fascinirao posao kozmetičara ili terapeuta? Možda je Vaša dugogodišnja želja da postanete profesionalni šminker?

Želite li da uradite nešto zaista dobro za sebe?

Lideri se ne rađaju, već stvaraju. Međutim, šta je to svojstveno osobama na liderskim pozicijama? Koje su to osobine zajedničke svim uspešnim ljudima?

Sjajna ponuda samo za hrabre!

Usvajanje novih znanja i veština je najbolji način da razvijete samopouzdanje i sigurnost u sebe. Postignite mnogo više nego što ste ikada mislili da možete.

Zaplovite u svet fantastičnih mogućnosti!

Oduvek ste želeli da upišete kurs engleskog, nemačkog, francuskog ili nekog drugog stranog jezika, ali niste imali priliku da to uradite? Možda Vas zanima programiranje, grafički ili web dizajn?

Spremni?

Iako, sada tako možda ne izgleda, u njima čuči skriveni talenat. Oni su budući uspešni biznismeni i uspešne poslovne žene.

Život posle diplome/sertifikata!

Kako do posla iz snova? Da li je moguće kreirati život koji ćemo ispuniti putovanjima do željenih destinacija? A, šta ako Vam kažemo da je do života u inostranstvu potrebno samo malo?

Steknite nova iskustva učeći!

Uz njihovu pomoć nova znanja savladajte lako i povoljno. Pravi je trenutak da naučite novi jezik ili usavršite Vaše znanje. Spremite se za sezonu letovanja na vreme.

Od osnovnog kursa rada na računaru do programiranja - sve na jednom mestu!

Digitalna pismenost je postala nešto bez čega je skoro nemoguće funkcionisati u savremenom svetu. Ukoliko niste imali prilike ili mogućnosti da steknete neophodno osnovno znanje rada na računaru, koje postaje deo svakodnevice, sada je idealna prilika za to!

Kako da živite bez stresa?

Ukoliko ste se pitali kako da postignte dugo željeni mir i živite lagodno i punim plućima, odgovor će Vas možda iznenaditi.