O nama - OBUĆA LAK KORAK 021

Uživajte sa lakoćom u svakom koraku, izaberite visokokvalitetnu obuću Lak Korak 021 iz Novog Sada. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman modne obuće za žene i muškarce sa stilom, kao i anatomska obuća vodećih svetskih brendova: dr Scholl, Rieker, Remote...

Porodična firma Lak Korak 021 uspešno radi od 1995. godine i specijalizovana je za prodaju anatomske obuće i pomagala za stopala. Polazeći od činjenice da je kvalitet obuće od presudnog značaja za zdravlje stopala, asortiman obuće koji možete pronaći u našoj prodavnici predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta.

Ukoliko tražite udobnu obuću za posao, šetnju i svakodnevne aktivnosti, posetite nas i uživajte u svakom narednom koraku. Moderne kolekcije ženske, muške i dečije obuće vodećih svetskih proizvođača omogućavaju našim kupcima da nose kvalitetnu i praktičnu obuću u skladu sa aktuelnim trendovima.

Bilo da su Vaš izbor cipele, sandale, čizme ili papuče, prodaja obuće Lak Korak 021 nudi Vam veliki izbor obuće izrađene od najkvalitetnijih materijala, za dame svih generacija. Sve naše modele karakteriše inovativan dizajn, veliki izbor boja i stilova za sve prilike.

Pored bogate ponude ženske obuće, možemo da preporučimo i nekoliko posebno kvalitetnih modela za muškarce, uključujući papuče i cipele. Od ove sezone, naš asortiman smo obogatili i dečijim sandalama Scholl.

Sa željom da klijentima ponudimo samo vrhunski kvalitet, u našoj ponudi očekuje Vas kompletan asortiman anatomske obuće najpoznatijeg svetskog brenda „dr. Scholl". Bilo da su Vam potrebne papuče, cipele, sandale, patike ili čizme, posetite nas i uživajte u svakom narednom koraku. Iako je naša ponuda obuće prvenstveno namenjena damama, možemo da ponudimo i nekoliko posebno kvalitetnih modela za muškarce, uključujući papuče i cipele. Od ove sezone, naš asortiman smo obogatili i dečijim sandalama Scholl.

Pored dr Scholl obuće, posebno izdvajamo brendove „Reiker" i „Remote" koji se, takođe, bave proizvodnjom anatomske obuće koja je izuzetno prijatna za nošenje.

Novina u našoj ponudi: Ulošci za dijabetičare sa zvaničnim sertifikatom!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-14h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefone:
Tel. 021/422-241
Mob. 062/422-241

Obuća Lak Korak 021, Trg slobode 2, Apolo centar, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

31.07.2017 01:27
Jana Stankovic

Lak korak 021 je ubedljivo najbolja prodavnica obuce u Novom Sadu. U njoj bukvalno mozete da kupite za svakoga po nesto. Pri tome, takodje zaista ne morate da imate nesto previse dubok dzep. Takoda kada sve to saberete sve to moze da bude posebno zanimljivo i dovoljno vredno da vidite.

10.07.2017 12:55
Biljana Brankovic

Po pravilu je sto se mene licno tice, ovo jedna od boljih obuca koje postoje.

03.07.2017 02:37
Dusan Markovic

U Novom Sadu je butik Lak Korak 021 ubedljivo najbolji butik koji postoji i bez kojeg se u svakom slucaju u smislu jedne kvalitetne ortopedske obuce ne moze.

22.05.2017 12:26
Jovana Milinkovic

Ukoliko vam je potrebna veoma kvalitetna obuca a da opet bude po povoljnim cenama, onda je u svakom slucaju idealno resenje za vas obuca Lak Korak 021.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Obuca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Obuca Lak korak 021
 • obuca lak korak 021 novi sad,
 • obuca lak korak 021 radno vreme,
 • modna obuca za zene,
 • modna obuca za muskarce,
 • anatomska obuca,
 • pomagala za stopala,
 • prodaja obuce lak korak 021,
 • decije sandale scholl,
 • dr school,
 • reiker,
 • remote,
 • gehwol