Dodaj firmu

Bellagio Pizzeria Obrok salata

Bellagio picerije predstavlja pažljivo uređeno mesto za dobar zalogaj svih ljubitelja italijanske kuhinje spremane na domaći način. U ponudi imamo sve što je potrebno da jedete lako i ukusno u različito doba dana, na našoj ili vašoj adresi.
Pročitaj više

Mite Ruzica 3
Novi Sad

Obrok salata Picerija Ragazza

Originalno hrskavo testo za picu, stvarano sa mnogo umeća i ljubavi prema dobroj hrani, naći ćete u Futoškoj 21 u novootvorenoj piceriji Ragazza. Ragazza picerija nastala je kao prirodan sled dugogišnjeg ulaganja u jedinstvene veštine pravljenja omiljenog italijanskog specijaliteta na ovim prostorima.
Pročitaj više

Futoška 21
Novi Sad

Grill 5 fast food

Fast food Grill 5 nalazi se u Novom Sadu. Fast food sa tradicijom koji u ponudi ima bogati asortiman roštilja, sendviča, peciva, pica, salata.
Pročitaj više

Stevana Musića 2
Novi Sad

Pizzeria Antica Roma

Picerija Antica Roma je jedinstveno mesto gde ćete sigurno osetiti pravi ukus italijanskih jela. Pice, paste, lazanje, morski plodovi i salate se prave od domaćih namirnica koje nabavljamo od proverenih dobavljača.Posetite nas i naša hrana će Vas osvojiti na prvi zalogaj.
Pročitaj više

Braće Popović 2
Novi Sad

Sami Grill

Dođite u Fast Food Sami Grill, u Rumenačku 5 i uverite se zašto smo toliko samouvereni. Naš meni obuhvata specijalitete sa roštilja po principima stare dobre škole, ali i novotarije prilagođene ukusima savremenog doba.
Pročitaj više

Rumenačka 5
Novi Sad

Sweet & Green restoran sa salatom

Sweet and Green Vam nudi kvalitet, balansirani unos nutrijtijenata i zdrav obrok. Vaše je samo da odaberete i uživate kao kralj ili kraljica u ukusima naših proizvoda! Posetite naš sajt i videćete da će to vrlo brzo postati vaše omiljeno mesto zdrave ishrane.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 10
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane