O nama - BASIC CONTROL ACADEMY - centar za ishranu, fitnes i suplementaciju


„Basic Control Academy“ centar za pravilnu ishranu, fitnes i suplementaciju, osnovan je 2016. godine, nakon decenijskog iskustva Željka Bašića, diplomiranog fitnes trenera i sportskog nutricioniste, Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, na polju pravilne ishrane i treninga snage.

„Basic Control Academy“ Novi Sad je sveobuhvatni personalni centar, gde je sve podređeno Vašim potrebama: individualni treninzi u terminima kada Vama odgovara, privatnost u treniranju, teretana sa celim trenažnim programom - program treniranja prema Vašem cilju i dinamici. Kod nas Vas očekuje najstručnija fizioterapeutska praksa u službi brige o Vašem lokomotornom sistemu, tim trenera i saradnika sa neprekidnim usavršavanjem u domenu naprednih tehnika treninga, nutricionizma i sportske suplementacije. Važno je reći da je obezbeđen i privatan parking.

U saradnji sa eminentnim stručnjacima Univerziteta u Novom Sadu, „Basic Control Academy“ stoji Vama na raspolaganju, kada su u pitanju:

 • - edukacija o pravilnoj ishrani
 • - trening snage
 • - redukcija telesne kilaže (mršavljenje)
 • - rehabilitacija nakon povreda
 • - konsultacije u sportskoj suplementaciji
 • - posebne pripreme sportista
 • - kondicioni program
 • - fizioterapija.


PRAVILNA ISHRANA

Svesni smo činjenice da je zaista teško ispraviti loše navike u ishrani koje su dovele do problema prekomerne težine, jer smo pretrpani dezinformacijama. Našim stručno osmišljenim programom konačno možete da stavite tačku na neodržive „jo-jo“ dijete, pored kojih se osećate loše, posustajete i samo gomilate stres.

U cilju što lakšeg napredovanja do željenog cilja, Basic Control Academy - centar za ishranu, fitnes i suplementaciju nudi Vam mogućnost pohađanja „Edukacije pravilne ishrane“. Reč je o trodnevnom BCA seminaru, na kojem možete da naučite jednom i za sva vremena: šta da jedete, u kojoj količini i u koje vreme. Mi ne dajemo ispisan plan dnevnih obroka, mi Vam poklanjamo svoje znanje. Saznajte na koji način da se oduprete plasiranim demagoškim manipulacijama farmakoindustrije i njima sličnim, kako da dođete do Vašeg cilja, povratite ili poboljšate zdravstvene performanse i postignete željeni estetski rezultat. Stečenim znanjem postajete i sopstveni savetnik u ishrani, ali i glas pravih informacija u svom okruženju. Postoje dva načina učešća na seminaru: u prostorijama fitnes centra ili online (program za klijente van teritorije Vojvodine).


TRENING SNAGE

Trening snage je najbolji tip treninga, osnova svakog sporta, podloga svake aktivnosti i preduslov zdravog tela, brzog metabolizma, jakih kostiju, mršavljenja i ubrzane potrošnje masnih naslaga. Ovim treningom Vam je zagarantovano sveukupno zdravlje i lep fizički izgled. Najnapredniji trening snage učiniće da svakodnevne aktivnosti i obaveze izvodite sa lakoćom i osmehom.


REDUKCIJA TELESNE KILAŽE

Dugogodišnjim iskustvom, došli smo do jednog zaključka: Floskula „biti debeo i srećan“, nije ništa drugo do urbani mit. Povećan procenat masti vodi ka hormonskom disbalansu, koji više teži ka depresivnom stanju, nego ka sreći, dok rizik od opasnih bolesti koje prate ovo stanje, nikako ne smemo shvatati neozbiljno.

„Basic Control Academy“ zaista je pravi personalni centar, u kojem je klijent na prvom i jedinom mestu.

Privatnost u treniranju koju smo Vam obezbedili čini naš fitnes centar jedinstvenim. Za vreme Vašeg treninga, čitava teretana, odnosno trenažni i kondicioni program je rezervisan samo za Vas. Nema drugih vežbača, nema skraćenih treninga, nema izgubljenog vremena na čekanje slobodne sprave, a kompletno osoblje je samo Vama na raspolaganju. Metodologija rada je ono što nas posebno izdvaja, jer ne pratimo komercijalne trendove, već se vodimo sistematičnim radom, potkrepljenim dugogodišnjim istraživanjima u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom, departmanom za hemiju i Fakultetom za sport, u Novom Sadu.

Najsavremenija opremljenost, „Technogym“ sprave i atestirana trenažna oprema čine da naš fitnes centar zadovoljava potrebe teretana za veliki broj vežbača, ali služi samo Vama! Na taj način pazimo i čuvamo kvalitet, a Vaša bezbednost dolazi u prvi plan.

Mislimo na Vas! Da li dolazite od kuće, sa posla ili poslovnog puta, kod nas imate rezervisane peškire za trening i higijenu, program za tuširanje i negu tela, kao i obavezan obrok nakon treninga. Fleksibilnost termina treniranja, pokazuje svoju prednost u odnosu na sve ostale fitnes centre u Srbiji, jer nema unapred definisano vreme za trening, Vi sami odlučujete u koje vreme trenirate, shodno Vašim planiranim ili neplaniranim obavezama i u zavisnosti od toga u koje vreme ste imali obroke tog dana.

„Basic Control Academy“, Novi Sad - centar za ishranu, fitnes i suplementaciju radi sedam dana u nedelji od 08 - 23h, na adresi Petefi Šandora 157/d, Novi Sad, naselje Telep.

Možete da nam pišete na: basic.control.academy@gmail.com, ili se detaljnije informisati putem našeg sajta ili na neki od brojeva telefona, koji su otvoreni za sva Vaša pitanja.

Iskustva i komentari posetilaca

06.12.2018 11:04
Nikola Petrovic
Preporucujem firmu BCA - centar za pravilnu ishranu, fitnes i suplementaciju
06.12.2018 11:04
David Stefanovic
Moj brat mi je preporucio nutricionistu Zeljka, na pocetku sam bio skeptican ali ubrzano sam osetio efekat i jako sam zadovoljan sa firmom Basic control academy...
06.12.2018 11:02
Igor Stevanovic
jako mi se dopada kod nutricioniste Zeljka koji pre svega probudi svest o pravilnoj ishrani i sto se potrudi da shvatimo koliko je bitna zdrava ishrana i fizicka aktivnost.
06.12.2018 05:49
Maja Tomic
Najbolji sportski nutricionista, tacka!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Nutricionisti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu BCA - centar za ishranu, fitnes i suplementaciju
 • Basic Control Academy,
 • Basic Control Academy Novi Sad,
 • BCA Novi Sad,
 • centar za ishranu fitnes i suplementaciju,
 • Basic Control Academy radno vreme