O nama - DERMA STUDIO NUTRICIONISTA


Pravilna ishrana je osnovni faktor za optimalni rast i razvoj ljudskog organizma i ona direkto utiče na njegove sposobnosti, kao i na dužinu života. Nažalost, način ishrane savremenog čoveka nije baš za pohvalu, a njega najčešće karakterišu neizbalansirani obroci prepuni štetne masnoće i šećera, koji dugoročno ostavljaju posledice po naše telo i zdravlje a da toga često nismo ni svesni. Nepravilna ishrana je faktor rizika za nastanak različitih oboljenja, zbog čega trpi čitav organizam, iako je veoma lako izbeći mnoge komplikacije jednostavnom promenom navika u ishrani.

Bilo da se suočavate sa problemom prekomerne težine, ili pak nedostatkom iste, stručnu pomoć možete potražiti u studiju Derma, gde će za Vas nutriocionista ass. mr sci med. dr Dragan V. Vasiljević načiniti individualni plan i program ishrane i dati Vam sve neophodne savete kako da u svoju ishranu uvedete zdrave namirnice, bez gladovanja.

Za pravilan rast i razvoj, kao i za održavanje dobrog zdravlja i postizanje optimalnog energetskog nivoa, svakom čoveku potrebno je oko 40 hranljivih materija. Među njima, osnovne su: vitamini, minerali, aminokiseline iz proteina, proteini, masti i ugljeni hidrati. Međutim, koliko je važno unošenje svih ovih materija, toliko je važno unositi ih uravnoteženo i baš u onoj meri u kojoj su našem organizmu i potrebne. Te potrebe međutim nisu za svakog iste. Zato je neophodno da se posavetujete sa stručnjakom koji će Vam, nakon upoznavanja sa Vašim stilom života i navikama, izraditi prilagođeni plan zdrave ishrane.

Nutricionista Derma studija nudi:

  • - dijagnostifikovanje i lečenje gojaznosti
  • - regulisanje bolesti koje su posledica prekomerne težine (šećerna bolest, visok krvi pritisak, masnoća u krvi)
  • - dijagnostifikovanje i lečenje neuhranjenosti ili slabije uhranjenosti
  • - izradu pojedinačnih programa radi regulacije telesne težine, masnoće ili šećera u krvi (kod zdravih ljudi)

Savete o raznovrsnoj ishrani koja će Vam doneti ili očuvati dobro zdravlje, uvek možete dobiti u Derma studiju, a ovo je takođe i mesto na kojem ćete moći da dostignete i dugo željeni cilj - idealnu telesnu težinu. Mršavite i pametno i zdravo uz pomoć nutricioniste Derma studija.

Značaj pravilne i izbalansirane ishrane važan je faktor i ukoliko se susrećete sa nekom bolešću, te će pravilno izgrađen sistem unošenja hranljivih materija umnogome doprineti Vašem izlečenju.

Svakom korisniku pristupa se individualno i nakon utvrđivanja Vaših navika, uz pomoć nutricioniste te navike bezbolno ćete promeniti kako biste još dugo bili zdravi.

Višak kilograma i prateće bolesti poput šećerne i drugih, neuhranjenost, pa čak i kancer zahtevaju da i te kako povedete računa o ishrani. Učinite to uz pomoć kvalifikovanog osoblja Derma studija i videćete rezultate vrlo brzo.

Do promena loših navika u ishrani lakše ćete doći uz pomoć stručnjaka, zato su tu Derma studio i nutricionista dr. Vasiljević.

Radno vreme:
pon - pet 12 - 20h;
subota 10 - 15h


Derma Studio nutricionista, Kopaonička 1/2-2, Kragujevac (Erdoglija)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Nutricionisti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nutricionista Derma Studio
  • Derma studio nutricionista,
  • konsalting iz oblasti nutricionizma Kragujevac,
  • individualni plan ishrane,
  • netolerancija na hranu,
  • Derma studio Kragujevac,
  • Derma studio nutricionista radno vreme