Kontakt podaci za vašu firmu

Poslasticarnica Anci Kolaci

  • 8
5.0 | 12 ocena
Poslastičarnica Anči kolači vrši izradu i dostavu rodjendaskih, mladenačkih, dečijih, slavskih i drugih svecanih torti, kao i sitnih posnih i mešanih kolača....
Pročitaj više
Lava Tolstoja 13a, Pancevo
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Vukicevic
Ukoliko trazite da kupite kvalitene novogodisnje kolace, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neku poslasticarnicu kao sto je primera radi Slatki Perper sa Novog Beograd. Oni zaista prave kvalitetne torte i kolace.
Milen Jovanovic
Kako samo stvari stoje, najvaznije od svega je pre svega to da se novogodisnji kolaci lepo plate. Neke druge stvari sigurno i da nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda mogle da budu. Za dobar novogodisnji kolac sigurno da necu da zalim pare.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, ovi kolaci nikada nisu bili nesto posebno zanimljivo.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se svi novogodisnji kolaci lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Sto se tice novogodisnjih kolaca, odmah treba da znate da je kvalitet nsto sto je manje vise svima potrebno kako pre tako i kasnije.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su ovo i vise nego dobri kolaci u ciji kvalitet nikako ne biste trebali da sumnjate. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena. Naravno da oko toga postoji dosta problema.
Simona Vucinic
Meni je licno samo veoma bitno da se svim ovi kolaci rese na rpavi nacin. Sve drugo cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Po meni je ovo odlicna vrsta kolaca.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, nisu ovi kolaci ni malo jeftini.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, kod ovih kolaca je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje bitno.
Ljubinka Sreckovic
Meni je kod novogodisnjih kolaca veoma bitno samo druzenje a ne toliko uzivanje u jelu.
Petar Jankovic
Koliko se meni cini, veoma je vazno da novogodisnji kolaci bas budu onako kvalitetni. Ako se vec za njih opredelite sigurno je da ne biste trebali da se pokajete.
Nikolina Pantelic
Ovo su zaista posebne jedne posebne vrste kolaca. Ako se opredelita da bas njih kupite, onda se sigurno necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Kada pricamo o novogodisnjim kolacima, samo treba da se oslnite na posebno mesto kao sto je mozda neka poslasticarnica u vasem kraju.
Jana Stankovic
Po pitnaju novogodisnjih kolaca, samo treba da posetite poslaticarnicu Mali Dukat i vise nemate sta oko toga da birnete.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitetne, lepe i ukusne bozicne kolace, onda je u svakom slucaju idelno resenje za vas da ih napravite u poslasticarnici Poco Loco.
Marko Petrovic
Generalno sam veci ljubitelj novogodisnjih torti nego sto sam ljubitelj novogodisnjih kolaca ali ako vec ima i kolaca onda se u svakom slucaju ne zalim.
Dusan Markovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitene novogodisnje kolace, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite neku poslasticarnicu kao sto je primera radi Slatki Perper sa Novog Beograd. Oni zaista prave kvalitetne torte i kolace.