Elafonisi Tours turistička agencija

  • 1
5.00 | 1 ocena

Novogodišnja putovanja 2019 - ZEMLJE BENELUKSA

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Novogodišnja putovanja 2019 - ZEMLJE BENELUKSA din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Novogodišnja putovanja 2019 - ZEMLJE BENELUKSA

saveznoj državi Bavarska na reci Majni i 65 km od Rotenburga na reci Tauber. Iznad grada se nalazi tvrđava Marijenberg. Stari most na Majni iz 15.veka i jedan je od simbola grada. Bivši biskupski dvorac, „Vircburška rezidencija“, je spomenik koji pripada UNESKO-vom kulturnom nasleđu. Smeštaj u hotel. Nodenje.
8. dan (sreda, 2.januar 2019.) VIRZBURG – ROTENBURG NA TAUBERU
Doručak. Polazak iz hotela do Rotenburga na reci Tauber, sa očuvanim srednjovekovnim gradskim jezgrom, ulicama popločanim kamenim kockama i kudama sa karakterističnim fasadnim ukrasima od drveta. Obilazak centra Rotenburga pešice: gradska kapija i skupština sa zvonikom iz 15. veka, crkva sv. Petra i Pavla iz 11. veka, Marijanina apoteka iz 15. veka, crkva sv. Jakova... Slobodno vreme. Polazak za Beograd. Vožnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku.
9. dan (četvrtak, 3.januar ) BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.
CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 339 evra
Doplata za jednokrevetnu sobu je 140 evra

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
Prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom).
Šest nodenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi: u Briselu (4 nodenja)) u hotelu kategorije3* u Nirnbergu (1 nodenje) i Virzburgu (1 nodenje) u hotelu kategorije 3*
Razgledanja gradova prema programu
Usluge vodiča
Troškovi organizovanja putovanja.
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
● Boravišna taksa u Briselu 2,12 € po danu boravka (plada se na recepciji hotela)
● Fakultativni izleti
● Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
OPCIONE DOPLATE
Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
Doplata za dodatno sedište: 80 evra
SMEŠTAJ
● Hotel ACOM ***, Nirnberg, www.accorhotels.com
Nalazi se 3 km od centra Nirnberga (stanica metroa je pored hotela). Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom i fenom, standardno opremljene telefonom, TV–om i WiFi internetom (koji se napladuje). Doručak je kontinentalni – samoposluživanje.
● Hotel IBIS BRUSSELS EXPO ATOMIUM HOTEL***, www.accorhotels.com
Hotel se nalazi 8 km od centra grada, preko puta glavnog ulaza u izložbenog centra " Brisel Ekspo " i u blizini Brupark tematskog parka (www.minieurope.com), Atomijuma , stadiona King Baudouin i Kraljevskog dvorca Laken. Pored stadiona nalazi se stanica metro linije 1 koja u kombinaciji sa linijom 6 ide u centar grada, ili tramvaj br.3 od stanice Esplanada koja je udaljena od hotela 900 m, takođe vozi do centra grada. Hotel ima recepciju, aperitiv bar, restoran, i WiFi internet. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom , standardno opremljene telefonom, TV–om. Doručak je kontinentalni – samoposluživanje
Hotel IBIS WUERZBURG CITY *** , Virzburg,Veitshoechheimer Strasse 5B, Tel:+4993145220, www.accorhotels.com
Hotel se nalazi u Virzburgu sa pogledom na reku Majnu, prekoputa kulturnog centra Kulturspeicher a 12 minutra pešice od željezničke stanice.Stanica gradskog prevoza nalazi se u blizini hotela. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om, fenom. Wi–fi je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja ●Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije.
Sobe sa pomodnim ležajem su manje konforne i tredi , pomodni ležaj može biti manji od standardnih dimenzija.
FAKULTATIVNI IZLETI
Celodnevni izlet autobusom” Briž i Gent“ Cena: 30 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, razgledanje Briža i Genta po programu i usluge lokalnog vodiča.
Celodnevni Izlet autobusom “Amsterdam ” Cena: 35 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, razgledanje Amsterdama po programu i usluge lokalnog vodiča.
Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a uplate su u Belgiji, isključivo u evrima, u efektivi. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuje uz korigovanje cene.
Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i redosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika )na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta, muzeja ili tržnih centara ne rade.
VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “ZEMLJE BENELUKSA”
● Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je deset dana pre polaska na putovanje ili do popune mesta
● Potrebno je najmanje 40 putnika za realizaciju ovog putovanja
● Uz blagovremeni upit postoji mogudnost smeštaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama.
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate.
40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje : gotovinom, platnim karticama, čekovima građana do 5 jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. Ili 20. u mesecu, čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije)


MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
● Elafonisi tours preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnici Elafonisi tours-a moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača Wiener Stadtische koja pokriva u slučaju potrebe, za sve vreme putovanja, troškove lečenja i bolničke troškove.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Turisticke agencije