Ocena firme
5.00 | 1 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Novogodišnja putovanja 2019 - MOSKVA din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Novogodišnja putovanja 2019 - MOSKVA

CENA: 495€ po osobi – 6 dana / 5 noćenja
Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (*pomoćni krevet) 450 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 105 €

MOSKVA – DOČEK NOVE GODINE
Polazak: 29.12.2018.
Povratak: 03.01.2019.
6 dana, avionom
1. dan 29.12. Beograd – Moskva subota
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 15:00h. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 17:00 (let JU 654). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 21:50h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2. dan 30.12. Moskva nedelja
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park Pobede) i dr. (bez ulaska u objekte). Slobodno vreme. Fakultativni program: Moskovski metro, jedan od najlepših i najstarijih metroa na svetu, u kojem čak 44 stanice imaju status kulturnog nasleđa. Obilazak nekoliko najznačajnijih metro stanica, koje su nalik na muzeje bogato dekorisane skulpturama, mozaicima, pozlaćenim floralnim ornamentima, mermernim stubovima i portretima nacionalnih heroja. Noćenje.
3. dan 31.12. Moskva ponedeljak
Doručak. Fakultativni program: Muzej Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i pretstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Slobodno vreme. U veče odlazak na Crven i trg ( sa vod i č em , metroom ), na kome s e tradicionalno , uz vel i č anstven vatromet , do č ekuje Nova godina. Noćenje. Noćenje.
4. dan 01.01. Moskva utorak
Doručak. Fakultativni program: Sergijev Posad (bivši Zagorsk, 70 km od Moskve), jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Obilazak Troice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture. Lavra je, razvijajući se od usamljene drvene crkve u sred šume u XIV veku, imala različite uloge koje su bile od velikog značaja za rusku istoriju. Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan 02.01. Moskva sreda
Doručak. Fakultativni program: Kremlj, najstariji deo Moskve i njen politički, duhovni i istorijski centar, kompleks neponovljiv po arhitekturno-umetničkoj lepoti. Obilazak teritorije: Uspenske crkve u kojoj su krunisani svi ruski carevi, Arhangelske crkve, Car zvona, Car topa i Oružane palate, riznice carske Rusije. Ogromne istorijske i umetničke dragocenosti moskovskog Kremlja sakupljene su u jednu zbirku iz koje je nastao Muzej Oružana palata, koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Ve č ernja Moskva sa reke - vožnja ekskluzivnim brodom-restoranom “Radisson”. Veličanstven pogled sa reke na noćnu Moskvu, koja važi za jedan od najosvetljenijih gradova na svetu. Noćenje.
6. dan 03.01. Moskva - Beograd četvrtak
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma Šeremetjevo. Let aviokompanije Air Serbia za Beograd u 22:40h (let JU 655). Dolazak u Beograd u 23:40h. Kraj usluga. OPCIJA za ranojutarnji povratak (ograničen broj mesta) Transfer do aerodroma Šeremetjevo u 01:30h. Let aviokompanije Air Serbia za Beograd u 04:55h (let JU 657). Dolazak u Beograd u 05:55h. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA: 495 €
Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (*pomoćni krevet) 450 €
Doplata za jednokrevetnu sobu 105 €
Za treću odraslu osobu cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj, a smeštaj je ili u dvokrevetnoj i jednokrevetnoj sobi ili u dvosobnom apartmanu (Junior suite)
* dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
avio prevoz Beograd-Moskva-Beograd (aviokompanija Air Serbia);
smeštaj u Moskvi - Vega Hotel & Convention Center 4*, u dvokrevetnim sobama, sa doručkom;
transfere prema programu;
turistički program: panoramsko razgledanje Moskve;
usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju (cca 108 €, podložno je promeni);
fakultativni program;
individualne troškove.
Način i uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarima, u protivvrednosti po prodajnom kursu za devize UniCredit banke na dan uplate
Gotovinski ili platnim karticama
40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 21 dana pre početka aranžmana.
Kreditnim karticama Societe Generale banke
Napomena: U slučaju izmene deviznog kursa, agencija zadržava pravo korekcije cene.
Polasci su garantovani, prema uslovima:
minimum putnika za realizaciju programa sa vodičem-pratiocem je 15;
za 14 - 8 prijavljenih putnika, program će se realizovati bez promene cene i bez vodiča-pratioca iz Beograda, ali sa dodatnim angažovanjem lokalnih vodiča na srpskom jeziku u Moskvi;
za 7 i manje prijavljenih putnika, cena će biti uvećana za 30 %.
Uslovi otkaza:
do 21 dan pre početka putovanja, zadržava se iznos od 50 EUR
od 20 - 8 dana pre početka putovanja, zadržava se 60% od uplaćenog iznosa
od 8 dana do početka putovanja, 100% od uplaćenog iznosa
OPIS HOTELA:
Moskva, Vega Hotel & Convention Center 4*
Hotel je u sastavu nekadašnjeg kompleksa hotela Izmailovo. Metro stanica je na 70-80m od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pešačenjem bukvalno 25 min), što je važno za slobodno vreme. U ovom hotelu sve više odsedaju naši poslovni ljudi, jer je cena povoljna, a uslovi odlični. 2012. godine hotel je potpuno renoviran. Doručak švedski sto.
Fakultativni program:
Obilazak moskovskog metroa 10 EUR
Panorama Borodinske bitke 30 EUR
Sergijev posad (bivši Zagorsk) 40 EUR
Kremlj (teritorija i dve Saborne crkve), Oružana palata 55 EUR
(Neophodno uplatiti unapred, prilkom plaćanja aranžmana)
Krstarenje rekom Moskvom 35 EUR
U sve cene uračunato je: vodič, autobus, ulaznice, slušalice
Prijavljivanje fakultativnog izleta Kremlj i Oružana Palata, obavezno je prilikom uplate aranžmana ili najkasnije do 13.12.2018. Na licu mesta, kao i nekoliko dana pre polaska, neće biti moguće.
Realizacija i cene fakultativnog programa su garantovani, nezavisno od broja prijavljenih putnika. Izuzetak je izlet u Sergijev Posad, sa minimalnim brojem od 10 učesnika za realizaciju. Za Kremlj i Oružanu palatu, za broj prijavljenih putnika ispod 15, odlazak će biti organizovan javnim prevozom, metroom.
Za putovanje u Rusku Federaciju, državljanima Srbije potreban je samo crveni, biometrijski pasoš. U agenciji možete uplatiti PAKET PUTNOG OSIGURANJA WIENER STADTISCHE.
Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije