Novogodišnja putovanja 2019 - BEČ

0 Nedostupno

CENA:
Polasci iz Beograda 131 € (rane rezervacije 122 €)
Polasci iz Niša 146 € (rane rezervacije 138 € )
BEČ
29.12.2018. – 02.01.2019.
5 dana, autobusom, na bazi minimum 45 putnika
1. dan NIŠ – BEOGRAD - NOVI SAD . . .
Polazak iz Niša u 17, 00h sa parkinga na benzinskoj pumpi „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“. Vožnja autoputem ka Beogradu sa usputnim zadržavanjem na pumpama i motelima, radi preuzimanja putnika iz drugih gradova. Preuzimanje putnika iz Beograda, na autobuskom terminalu Lasta u 20, 30 h. Polazak iz Novog Sada sa železničke stanice (kod lokomotive) u 22.30 h. Direktna noćna vožnja preko Budimpešte do Beča. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti na ulazu u Madjarsku.
2. dan ...BUDIMPEŠTA - BEČ (razgledanje grada)
Dolazak u Beč. Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Prater, Hundertvaserove kuće, Ring bulevar, Opera, Geteov i Mocartov spomenik, Belvedere (bez ulaska), Parlament, Stefansdom, Hofburg (pešačka tura)... Slobodno vreme u centru grada po dogovoru. Transfer do hotela, smeštaj (posle 14.00h.). Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan B E Č (Šenbrun)
Doručak. Slobodan dan za individualni program i razgledanja. Noćenje. Fakultativno: razgledanje dvorca Šenbrun u pratnji lokalnog vodiča – «Imperijalna tura». Dvorac je podignut kao austrijski pandan Versaju po nalogu Leopolda I. Bio je omiljena letnja rezidencija carske kuće. Doček nove godine po slobodnom nahodjenju, na nekom od trgova koji ove godine, u organizaciji grada, nude izbor zabave za svačiji ukus na brojnim pozornicama – pop, klasična, rege, hip-hop muzika, na različitim lokacijama. Tu su i nezaobilazne karaoke, program za decu.... Jedinstvenu prazničnu atmosferu koju mnogi porede sa nekim festivalima dopunjuju brojni restorani otvoreni do jutarnjih sati.
4. dan B E Č ....
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima, po dogovoru. Vožnja kroz Mađarsku. Usputne pauze na motelima i radi obavljanja graničnih formalnosti. Fakultativno: Dunavski toranj – prelepa panorama Beča (transfer autobusom + ulaznica).
5. dan ... NOVI SAD - BEOGRAD – NIŠ
Dolazak na mesto polaska: u Novi Sad u ranim jutarnjim, u Beograd u jutarnjim, u Niš u prepodnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.
U CENU JE URAČUNATO:
prevoz visokopodnim turističkim autobusom ili dabldekerom (A/C, audio, video...)
smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto prema pravilniku hotela) u izabranom hotelu
usluge lokalnog vodiča za panoramsko razgledanje Beča prema programu
troškovi organizacije putovanja
troškovi licenciranog pratioca grupe
U CENU NIJE URAČUNATO:
međunarodno zdravstveno osiguranje za EU
fakultativno: poseta Šenbrunu u u pratnji ovlašćenog lokalnog vodiča sa rezervacijom za grupu (cena 25€, min. 25 osoba), cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča i ulaznicu
fakultativno: Dunavski toranj – transfer autobusom i ulaznica – 10€, min. 30 osoba
individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz
doplata za jednokrevetnu sobu (dinarski): 60€
doplata za polazak iz Vranja, Zaječara, Negotina, Bora (20€-dinarski, min. 20 osoba)
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel "Life hotel Vienna Airport" 3*
Smešten je u Fischamendu – 26 km od Beča, 5 km od bečkog aerodroma, na 20 minuta vožnje do centra Beča. Hotel raspolaže sa 115 soba sa TV-om, , kupatila sa tušem fenom, i besplatnim WiFi . Doručak - "švedski sto" . U sklopu hotela nalazi se restoran.
Hotel Arion hotel Schwechat 4*
Smešten je u Schwechatuo 16 km od Beča, .O.Hotel poseduje restoran, recepciju, .Sobe poseduju TV sa kablovskim kanalima, kupatilo sa fenom, Wifi...
POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).
NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
Platnim karticama
Na račun Elafonisi tours-a
Platnim karticama VISA, DINA, MASTER
OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Kategorija: Turisticke agencije Beograd
Podkategorija: Novogodišnja putovanja 2021 Beograd
Objavljeno: 01.01.2019.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 020422
Website: www.elafonisitours.rs