Turisticka agencija Party Travel

  • 5
0.00 | 0 ocena

Novogodišnja putovanja 2017 - Beč - Bratislava - Party Travel

Cena: 4 dana / 2 noći 99 evra po osobi
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Novogodišnja putovanja 2017 - Beč - Bratislava - Party TravelŠifra proizvoda:4 dana / 2 noći 99 evra po osobi
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Novogodišnja putovanja 2017 - Beč - Bratislava - Party Travel

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan(29.12) POLAZAK
Skup putnika na parkingu preko puta OTC"Buvljak" Blok 42, Novi Beograd u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja preko Madjarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan(30.12.) BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Hofburg, Parlament, Gradska kuca, Opera, Kertner strasse, Palata Belvedere. Organizovani fakultativni izlet u Šenbrun. Slobodno vreme za šetnju ovim prelepim gradom do polaska. Dolazak u Bratislavu u večernjim satima. Smeštaj grupe u hotel. Mogućnost odlaska u pivnicu na večeru uz degustaciju slovačkih piva i/ili odlazak u diskoteku na lud provod. Noćenje.
3.dan(31.12.) BRATISLAVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada, brdo Slavin, Glavni Trg, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Mihaljska Kula, Palata Grasalković. Slobodno vreme i priprema za novogodišnje veče. Uveče odlazak u centar grada koji nudi neponovljiv provod na trgu sa vatrometom ili mogućnost novogodišnjeg dočeka u jednoj od najboljih diskoteka u gradu, uz nezaboravan provod do jutra. Za one koji bi docekali Novu godinu u Becu uz neverovatan tradicionalni vatromet organizovan je fakultativni izlet ( povratak iz Beca je oko 02.00). Noćenje.
4.dan(01.01.) BRATISLAVA
Doručak. Pakovanje stvari. Obilazak bratislavske tvrdjave, koja se uzdiže nad starim delom grada, radi upoznavanja sa bogatom istorijom ovog lepog grada iznad Dunava. Slobodno vreme do polaska. Mogucnost fakultativnog odlaska u Bec. Polazak iz Beca u popodnevnim satima. Dolazak u Bratislavi po putnike koji nisu isli na izlet i nastavak puta ka Beogradu. Nocna voznja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima.
5. dan (02.01) BEOGRAD-Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Turisticke agencije