Boreas Travel

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

Dubrovnik i Korcula Nova Godina

Cena: 120 eur. 90 eur.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Dubrovnik i Korcula Nova GodinaŠifra proizvoda:od 90 eur.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Dubrovnik i Korcula Nova Godina

Dubrovnik Nova Godina 2019 putovanje

29.12.2018.-02.01.2019.
5 dana / 2 noćenja / autobusom.
Cena aranžmana iznosi 129 EUR SNIŽENA CENA 90 EUR

1. Dan 29.12.: BEOGRAD – TREBINJE

Polazak iz Beograda, sa okretnice autobusa 43 na Novom Beogradu (preko puta TC “Ušće” i pored Brankovog mosta) oko 21:30 sati. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bosnu i Hercegovinu uz usputna zadržavanja za odmor i obavljanje graničnih formalnosti.

2. Dan 30.12.: TREBINJE – DUBROVNIK

Dozalak u *Trebinje. Obilazak grada. Slobodno vreme. Obilazak manastira Tvrdoš i *fakultativna degustacija vina u njegovim podrumima. Nastavak vožnje prema Dubrovniku. *Razgledanje Dubrovnika i slobodno vreme. Smeštaj u apartmane u Dubrovačkoj župi. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan 31.12.: DUBROVNIK – KORČULA – DUBROVNIK NOVA GODINA

Slobodno vreme u Dubrovniku ili *fakultativni izlet do ostrva i grada Korčula, gde je, prema legendi rođen čuveni istraživač Marko Polo. Vožnja ka luci Orebić. Usputna pauza u Stonu i obilazak grada. Ukrcavanje na trajekt i plovidba do Korčule. Razgledanje grada i slobodno vreme. Oko 16h povratak trajektom u Orebić. Povratak u apartmane. Posle odmora odlazak na doček na Stradun, Nina Badrić i Toni Cetinski nastupaju od 21h. SREĆNA NOVA GODINA! Povratak u apartmane. Noćenje.

4. Dan 01.01.: DUBROVNIK – DUBROVNIK – MOSTAR – SARAJEVO

Napuštanje apartmana. Polazak ka *Mostaru. Obilazak grada i slobodno vreme za kafu. Nastavak vožnje ka *Sarajevu. Šetnja Baščaršijom i slobodno vreme za ručak. Kasno popodne polazak za Beograd i noćna vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu i Srbiju uz pauze za odmor i granične formalnosti.

5. Dan 02.01.: SARAJEVO – BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Preuzmite čitav program u PDF-u. Uz njega važi cenovnik broj 1. od 15.06.2016.

Dubrovnik Nova Godina 2019 putovanje

29.12.2018.-02.01.2019.
5 dana / 2 noćenja / autobusom.
Cena aranžmana iznosi 129 EUR SNIŽENA CENA 90 EUR
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
– Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA BOREAS TRAVEL-a
– Karticama: Visa, Master, Maestro, Dina
Aranžman Dubrovnik putovanje Nova Godina 2019 obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Obilazak Trebinja, Dubrovnika, Mostara i Sarajeva prema programu,
– 2 noćenja u ½ i 1/3 studijima i apartmanima i ½ sobama sa sopstvenim kupatilom u Dubrovačkoj župi,
– Usluge vodiča u svakom autobusu,
– Usluge lokalnog vodiča u Dubrovniku,
– Troškove organizacije putovanja.
Aranžman Dubrovnik Nova Godina 2019 ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Degustacija 3 vrste vina u drevnim podrumima manastira Tvrdoš– 1000 dinara;
– Izlet na Korčulu – 25 EUR (povratne karte za trajekt , prevoz, lokalni vodič) ;
– Poseta vinariji Matuško na Pelješcu, uz degustaciju 3 vrste vina i laku zakusku 10 EUR;

– međunarodno zdravstveno putno osiguranje (izdaje se u agenciji) ~1€ po danu po osobi;
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit;
– Individualne troškove putnika.

Napomene:
Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
U slučaju rezervacije više od 5 mesta istovremeno, molimo vas da kontaktirate našu poslovnicu kako bi proverili da li ima dovoljno mesta.
Program Dubrovnik Nova Godina rađen je na bazi 45 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.

Uz program Dubrovnik Nova Godina važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora putovanja – Boreas Travel DOO, Beograd, licenca Ministarstva turizma OTP 16/2016.

Trebinje: Obilazak grada. Šetnjom kroz uzane starogradske ilice videćemo Sat kulu, gradske zidine sa trgovima, gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Foto pauza na “Trgu Pesnika” sa platanima starim preko 115 g. i kamenim fontanama. Ovde se mogu videti pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park).

Manastr Tvrdoš posvećen je Uspenju Presvete Bogorodice i podignut na stenama mesta Tvrdoša, kraj desne obale reke Trebišnjice. Podrumi manastira neguju tradicije srpskog monaškog vinogradarstva i Hercegovine, proizvodeći vina od autohtonih i internacionalnih sorti u podrumu iz 15. veka. Žilavka, vranac, šardone, kaberne sovinjon, ali i manastirska loza, proizvode se kombinovanjem drevnih i najsavremenijih tehnologija.

Dubrovnik: Obilazimo Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo…

Ston je gradić s najdužim kamenim zidom u Evropi (5,5km), uskih tihih ulica, starih otmenih kuća i tragova drevnih kultura rasutih okolo. Njegova vrednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svetu.

Korčula je spoj šik Dubrovnika i prekrasnih prirodnih lepota. Srednjevekovni stari grad Korčula smešten je na uskom poluostrvu. Razgledanje grada: Katedrala sv. Marka, trg s većnicom, gradska vrata, kula Revelin i kuća Marka Pola.

Mostar: Razgledanje Starog mosta, Krive ćuprije, kule oko Starog mosta, Tabhane, ulice Kujundžiluk…

Sarajevo: Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Han, kazandžiluka.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Turisticke agencije