Elafonisi Tours turistička agencija

  • 1
5.00 | 1 ocena

Novogodišnja putovanja 2019 - BERLIN

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Novogodišnja putovanja 2019 - BERLIN din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Novogodišnja putovanja 2019 - BERLIN

CENA:
Polasci iz Niša – 196 € po osobi – 3 noćenja sa doručkom ( 182€ za rane rezervacije )
Polasci I Beograda I Novog Sada - 181€ po osobi – 3 noćenja sa doručkom ( 168 € za rane rezervacije)
BERLIN
28.12.2018. – 02.01.2019.
6 dana, autobusom, na bazi minimum 45 putnika
1. dan NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD - BERLIN
Polazak sa parkinga benzinske pumpe „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“ u 13,00 h. Polazak iz Beograda u 17,00 h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 18,30 h. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku. Usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnim prelazima.
2. dan BERLIN
Dolazak u Berlin u prepodnevnim časovima.Prvo upoznavanje sa gradom uz asistenciju pratioca puta: Potsdamer Platz, Čekpoint Čarli i najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina, Postdamer Platz,Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu).Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan BERLIN -
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja.Panoramski obilazak Berlina u pratnji lokalnog vodiča: East side galerija - BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, OstBanhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina) sedište - naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina - četvrt Sv. Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, prelepa ulica UNTER den Linden, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, ... Noćenje. .
4. dan BERLIN - POTSDAM - Berlin
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Noćenje. Fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonicu Savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Fridriha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)… Povratak u Berlin.
5. dan BERLIN – Tropical Island -
Doručak. Slobodno za individualno razgledanje Berlina. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Fakultativni odlazak na „Tropical island“ – najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Kraće slobodno vreme, a zatim nastavak putovanja za Srbiju.
6. dan NOVI SAD - BEOGRAD – NIŠ
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim satima. Nastavak putovanja za Niš. Dolazak u jutarnjim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.
ARANŽMAN OBUHVATA:
prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),
tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u Berlinu u hotelu sa 3*,
smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama(treći krevet fotelja na razvlačenje)
razgledanja i obilaske prema programu,
usluge lokalnog vodiča,
usluge pratioca grupe
troškove organizacije
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
fakultativne programe,
individualne troškove,
putno zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću siguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće
doplata za 1/1 sobu 80 € za 3 noći,
doplata za polazak iz Vranja, Zaječara, Negotina, Bora – 20€ (dinarski) po osobi – minimum 20 osoba
Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
Potsdam - 30 € odrasli/ 20 € deca,
Tropical Island - 45 € odrasli/ 35 € deca,
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel „Adlershof“ 3* - Berlin
Nalazi se u becirku Treptow-Köpenick u samom Berlinu. Sa izuzetnim gradskim vezama idealan je kao polazna tačka za istraživanje Berlina (metro stanica Berlinskog S-bana Adlerhof je na 400m od hotela – linije S8,S9...). Ovaj hotel u Berlinu ima 91 sobu, moderno opremljenu, nekoliko soba je namenjeno iskljucivo osobama sa invaliditetom, osobama koje pate od alergije kao i za pušače i ne pušače. Sobe su opremljene satelitskim televizorom, klimom, radiom, WI FI ( plaća se na licu mesta), TWC i fen za kosu. Hotel poseduje lobi, bar i konferencijsku salu za 108 osoba, koja odgovara standardu i uslugama hotela.
POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).
NAČIN PLAĆANJA
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 MESEČNIH RATA PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
Platnim karticama
OPŠTE NAPOMENE (SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA)
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA I USLUGA:
Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova.... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Turisticke agencije