Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nokia polovni telefoni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Nokia polovni telefoni

Sigurno se svi sećamo, a mnogi od nas su i imali legendarni Nokia 3310! To je bio telefon koji može da pada na beton, baterija je mogla potrajati i do nedelju dana, zvuk je bio odličan, mogli su vaši prijatelji čuti sagovornika sa druge strane žice, a kada vas probudi alarm Nokie 3310 momentalno se skakalo iz kreveta... Nokia 3310, to je bio mobilni!

 

 

Međutim, godine su prošle pa se pojavio naslednik, doduše za sada samo u najavi, u obliku Nokia 3310 PureView, naravno sa tač skrinom (touchscreen). Ovo je unapređeni model, sa aktuelnim karakteristikama, ali sa starim dobrim dizajnom. 

Ostale karakteristike su: Windows Phone 8 OS, 2 GB RAM memorije, podrška za izmenjive microSD kartice i dual-core procesor na 1.5 GHz. Očekujemo ga u prodaji na radost svih nekadašnjih korisnika starijeg modela.

Polovni Nokia telefoni

Zanimljivo je da se i dan danas u ponudi polovnih telefona može pronaći “stara cigla”, Nokia 3310! Naravno, posle ovog modela stizale su i druge Nokie, a svi modeli su se odlikovali odličnim softverom, kvalitetom i funkcionalnošću. 

Ko god da je imao bilo kakav model Nokie, nije mogao reći da nema odličan mobilni telefon. 

U ponudi možete pronaći odlične očuvane telefone, sa futrolom, veoma malo korišćene. Obično možete dobiti i full pakovanje, u smislu, kutija, originalan punjač, slušalice… Telefoni su najčešće pod garancijom, koja je uglavnom dve godine.

Nokia telefoni – prodaja

Važno je naglasiti da se prilikom otkupa posebno vodi računa o tome da je mobilni aparat ispravan, i gleda se u kakvom je stanju.

 

 

To sve znači, da će do vas kao kranjeg kupca, polovni telefon doći sa svim onim karakteristikama koje ste i želeli, i neće imati neke mane koje su skrivene. 

Nokia telefoni – zamena

Možete zameniti staro za novo, ili novo za novo. U smislu, novi telefon za novu Nokiu, uz doplatu, u zavisnosti od onoga šta nudite, kao i suprotan primer, gde vi dajete telefon sa manje kvalitetnim karakteristikama, a uzimate bolju Nokiu, i u tom slučaju vi doplaćujete određen iznos novca prodavnici mobilnih telefona.

Sinonim za kvalitet, neprevaziđeni Nokia telefoni, i dalje popularni za sve verne korisnike i ljubitelje ove marke uređaja.  

Možete se odlučiti za Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 1520, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia Asha 500, Asha 500 Dual...

Nokia polovni telefoni – cena:

Cene se kreću od 17 evra za Nokia Asha 302, preko 35 evra za Nokia Asha 205 Dual, za telefono koji je star jedan dan, potom 170 evra za Nokia Lumia 830, stara 5 meseci, sve do 340 evra za Nokia Lumia 1520…

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.08.2018
Zeljana Jeremic
Po meni su nokia polovni telefoni dobra kupovina. Imaju sve sto je potrebno u danasnjem svetu moderne tehnologije a da pri tome ne kostaju previse.
29.08.2017
Marina Zivkovic
Svaki Nokia telefon je ipak nesto sto ima svoj vek trajanja i nesto sto cesto nije bas toliko jeftino. Naravno, kada kupujete u Beogradu nokia polovni telefon ipak treba da vodite racuna o tome da sve bude dovoljno dobrog kvaltieta i pod svim sertifikatima.
16.05.2017
Milen Jovanovic
Po svemu sudeci, polovni telefoni su nesto sto posebno treba da se plati.
28.04.2017
Jovana Milinkovic
Ukoliko bas nesto valja u celoj prici, ovo su i vise nego dobri telefoni.
28.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se ovih polovnih telefona tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se uverite u kvalitet.
18.04.2017
Lea Stankovic
Koliko samo mogu da vidim, tesko da od ovih telefona postoji nesto bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
04.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni, ovim telefonima ama bas nista ne fali i ne moze da fali kako god da okrenete.
31.03.2017
Simona Vucinic
Nokia ima odlicne polovne telefone. Sve drugo je manje vazno i bitno.
16.03.2017
Todor Markovic
Po meni je sto se tice ovih telefona samo bitno da budu dobro ocuani a ne izgrebani i iskrzani.
27.02.2017
Marta Dencevic
Naravno da su ovo i vise nego povoljni telefoni. Ako se za njih odlucite, sigurno cete se pre ili kasnije pokajati.
08.02.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi je samo poznato Nokia telefoni su i dalje veoma kvalitetni. Jedino je stvar u tome da vodite racuna o tome od koga i kupujete.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, Nokia su i dalje telefoni koji ni malo ne gube na ceni.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ove vrste telefona, samo treba da znate da jesu dobri ali ih ja nikada ne bih kupila iz jednog prostog razloga sto ne znam kako se prema njemu prethodni vlasnik odnosio.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Sva sreca pa su ovom polovni telefoni koji inace ne bi trebali da nesto puno vremenom gube na ceni.
18.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vec trazite neki pouzdan nokia mobilni telefon, onda je u svakom slucaju potrebno da se oko tog posavetujete sa nekim strucnim licem. Primer takvog lica je definitivno Master.
08.09.2016
Marko Petrovic
Ti stariji tipovi mobilnih telefona su skroz nesto drugo u odnosu na ove nove moderne telefone. Pre svega, potpuno im je drugacija svrha i namena. Pri tome, daleko je najbolje da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
03.08.2016
Dusan Markovic
Nokia je svakako jedan od osnovnih i najvaznijih proizvodjaca mobilnih telefona na svetu. Jos su mi u secanju po pitanju kvaliteta oni stariji tipovi mobilnih telefona. To je bio kvalitet a ne sada ovo novo sto postoji.
04.07.2016
Petar Jankovic
Sta reci za Nokia mobilne telefone. Oni stari od pre deset i vise godina, su zaista bili neprevazidjeni. Koliko su dobri ti telefoni bili, svedoci to da se i dalje mogu naci kao polovni da se kupe.