O nama - PSIHIJATRIJSKA ORDINACIJA DR MILENA LOZIĆ


Psihijatrijska ordinacija Dr Milena Lozić osnovana je 2014. godine u Novom Sadu. U prijatnom ambijentu obavlja se dijagnostikovanje i lečenje psihijatrijskih poremećaja, kao i psihoterapijsko savetovanje od strane vrhunskog stručnjaka sa velikim iskustvom u radu sa svim vrstama duševnih poremećaja.

Nakon specijalizacije iz oblasti psihijatrije, Dr Milena Lozić je dugi niz godina radila na Klinici za psihijatriju u Novom Sadu, a zatim u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu (mesto gde se leče mentalno bolesni ljudi koji su počinili krivična dela). Takođe, završila je edukaciju iz Transakcione psihoterapije.

Dr Milena Lozić može se pohvaliti i zavidnim volonterskim stažom u centru Srce na SOS telefonu za prevenciju suicida, kao i u NSHC u savetovalištu za mlade, gde je radila psihoterapiju sa mladim osobama do 30 godina starosti.

U okviru ordinacije, Dr Milena Lozić nudi sledeće usluge:

  • -dijagnostika, terapija i praćenje svih vrsta psihijatrijskih poremećaja (depresija, anksiozni poremećaji, panični napadi, psihoze...)
  • -psihoterapija (partnerski problemi, reakcije na stres, nedostatak samopouzdanja, poremećaji ishrane...)
  • -psihijatrijsko mišljenje radi smeštaja u dom, oduzimanja poslovne sposobnosti, pravljenja ugovora o doživotnom izdržavanju


Ukoliko se u Vama javi potreba da pronađete sigurno mesto za razgovor i savladavanje sopstvenih teškoća kako biste mogli da se nosite sa svim problemima u budućnosti, vrata ordinacije Dr Milena Lozić su Vam uvek otvorena. Poverljivost, empatičnost, profesionalnost i etičnost su glavne karakteristike našeg rada.

Web sajt: www.psihijatrijskaordinacija.rs

Radno vreme:
ponedeljak od 14:30-21:30h
utorak i četvrtak 13:00h – 20:00h
sreda i petak 9:00h – 16:00h
subota i nedelja neradni

Psihijatrijska ordinacija Dr Milena Lozić, Pavla Papa 39, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Neurologija/Psihijatrija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Psihijatrijska ordinacija Dr Milena Lozić
  • Psihijatrijska ordinacija Dr Milena Lozić,
  • Psihijatrijska ordinacija Milena Lozić Novi Sad,
  • Psihijatrijska ordinacija u Novom Sadu,
  • Dr Milena Lozić,
  • Psihijatrijska ordinacija Dr Milena Lozić radno vreme