Itus psihijatrijska ordinacija

Požeška 148a
Čukarica, Beograd

Psihijatrijska ordinacija Itus se nalazi na teritoriji opštine Čukarica. Kroz svoj rad u grupama i na individualnim terapijama tim sertifikovanih terapeuta uspešno leč različite psihološke poremećaje u radu sa punoletnim klijentima.
Pročitaj više

Pre 20 h poslednji put pozvana firma

Neurologija Divina

Neurologija Divina nalazi se na Banovom Brdu u ulici Nikolaja Gogolja 23. Naša lekarska ordinacija pruža usluge svih vrsta pregleda.
Pročitaj više

Psihijatrijska ordinacija Ratio

Psihijatrijska ordinacija Ratio smeštena je na adresi Obalskih radnika broj 4b na opštini Čukrica. Ordinacija koja se bavi očuvanjem i unapređenjem mentalnog zdravlja.
Pročitaj više

Psihijatrijska ordinacija Jazz

Psihijatrijska ordinacija Jazz smeštena na Banovm brdu u ulici Pere Todorovića 1. Bavimo se unapređenjem zdravlja i ranim otkrivanjem bolesti.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Neurologija/Psihijatrija
Pitaj firme

Neurologija Mr Čukarica

Neurologija Mr Čukarica nalazi se u ulici Vodovodska 124, na teritoriji opštine Čukarica. Dijagnostika i terapija neuroloških bolesti od strane vrhunskih stručnjaka.

Neurološka ordinacija Gracilis

Neurološka ordinacija Gracilis nalazi se u ulici Blagoja Parovića 1a, na Banovom brdu. Naša ordinacija Vam nudi medicinske usluge najvišeg kvaliteta po povoljnim cenama.

Specijalistička Ordinacija Za Neurologiju

Specijalistička ordinacija dr Suman-Malović bavi se dijagnostikom, lečenjem i prevencijom neuroloških oboljenja, posebno oboljenja perifernih nerava. Preglede obavlja dr Jasmina Suman-Malović, iza koje stoji više od 25 godina rada na Neurol...

IST Centar - IST Medical

IST Centar za razvoj fine motorike, pokreta i govora bavi se rehabilitacijom i habilitacijom dece sa neurološkim, genetskim i drugim problemima. U Beogradu i Zvečanu dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji sprovode program vežbi u specijalnim ...