Nemački za decu kao i nemacki generalno, jezik je u ekspanziji, tako da je za mališane postalo veoma poželjno da nauče taj jezik, koji će im u budućem u životu izuzetno koristiti. Kada biraju na koji strani jezik da upišu dete, roditelji se obično odlučuju za engleski, jer je njegovo znanje nešto što se praktično podrazumeva. Ipak, trebalo bi imati u vidu da deca veoma lako usvajaju strane jezike, i da je idealan uzrast za to od tri do deset godina, pošto se tada može učiti više jezika bez poteškoća.

nemački za decu

 

Škola nemačkog za decu

Nemački jezik ne mora da bude nešto od čega će se deca plašiti, u smislu da je težak i da će imati problema da nauče da govore i pišu. Celokupna nastava je osmišljena da to bude igra i zabava, i da se na kreativan način usvaja znanje, što je posebno važno kada su u pitanju najmlađi polaznici škole.

Škole nemačkog za decu

Najbolja odluka koju  možete da donesete kao roditelji, a koja se tiče dodatnog obrazovanja, dakle, pored nastave koja se pohađa u redovnoj školi, jeste upisivanje deteta u školu jezika, gde će pored engleskog, učiti i nemački jezik.

Škola nemačkog jezika za decu

Ono što je posebno interesantno, a posmatrano sa psihološkog stanovišta, to je da deca nemaju nikakav strah ni predrasude od stranih jezika, na primer, kao što odrasli ljudi misle da je nemački rogobatan, grub, sa predugačkim rečima, komplikovan... Upravo to što deca pristupaju učenju stranih jezika bez predrasuda, utiče da ih ona lakše savladaju nego odrasli, a drugi razlog je što mališani praktično ne uče, nego upijaju strane reči i izraze.

Škole nemačkog jezika za decu

Roditelje svakako zanima i to kako se odvija nastava, kako je organizovana. Naime, nastava i časovi se izvode uz pomoć audio i video materijala, raznih društvenih igara, kao i knjiga koje su prilagođene uzrastu dece.

Časovi nemačkog za decu

Deca imaju tu sposobnost da u nemačkom jeziku pronađu nešto lepo i da ga sa zadovoljstvom uče, bez obzira na to što je činjenica da je nemački nedovoljno primamljiv ljudskom uhu, u odnosu na engleski, francuscki, španski, italijanski... To je iz razloga što nemački nije melodičan niti ritmičan, ali sve to za mališane ne predstavlja prepreku da ga nauče.

nemački za decu cena

 

Časovi nemačkog jezika za decu

Roditelji često imaju pitanja za profesore u školama jezika, da li će za njihovu decu biti mnogo ako pored engleskog uče još jedan strani jezik, jer imaju i druge vannastavne aktivnosti, kao što je sport, ples... Takve dileme su sasvim razumljive, jer nijedan roditelj ne želi da njegovo dete bude preopterećeno obavezama i da mu detinjstvo bude stresno.

Nemački za predškolce

Ipak, činjenica je da deci treba pružiti priliku da se oprobaju u mnogo aktivnosti, kako bi se videlo šta su njihovi talenti i gde bi ih trebalo dalje usmeravati. Nemački jezik za predškolce je nešto što mališani doživljavaju kao  lepu obavezu i raduju se susretu sa vršnjacima, upravo iz razloga jer je čitav koncept nastave osmišljen na pravilan način.

Nemački jezik za predškolce

Jedan interesantan savet jeste da se deci puštaju crtaći na nemačkom jeziku, pre nego što se upišu na prve časove. Zahvaljujući tome, nemački će im postati bliži i prijemčiviji za učenje.

Nemački za decu cena

Cene su proseku oko 60 evra za mesec dana.

*Sve cene su prikazane samo orijentaciono, a za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nemački za decu
Pitaj firme

Nemački za decu mesec dana (8 x 90 min)

Akcija -% 2500 Din.
Nemački za decu mesec dana (8 x 90 min) - 2.500 din! Škola stranih jezika - Studio Pčelica D!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kurs nemačkog za sve uzraste (8 x 60 minuta)

Akcija -% 4800 Din.
Kurs nemačkog za sve uzraste (8 x 60 minuta) - 4.800 din! Škola Stranih Jezika Estudio Lngs!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon