Nargila Bar Havarija

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - NARGILA BAR HAVARIJA


Havarija nargila bar je novi objekat u samom centru grada koji pruža opuštajuće dnevne trenutke i odličan večernji provod uz jedinstveni ukus aromatizovanog duvana, izvrsnu ponudu pića i bogat muzički program. Prijatan ambijent, raznovrstan izbor sadržaja za sve generacije i pristupačne cene, učinili su da naš bar postane prepoznatljiv za vrlo kratko vreme.

Enterijer nargila bara Havarija uređen je u modernom stilu, a kapacitet prostora je 60-70 ljudi. Zahvaljujući odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Brankovog mosta, naš bar predstavlja pravi izbor za uživanje uz kaficu nakon posla, ali i nezaboravan provod u omiljenom društvu.

Nargila bar Havarija može se pohvaliti bogatom ponudom aromatizovanog duvana koja je jedna od najraznovrsnijih u gradu. Kao najpopularniji ukusi iz naše ponude izdvajaju se: Big Boy, Petak 13, Ice Cream, Hawaii Beach, Orange Cream, Ice Grejp, Funky Ice, Tornado, Ice Black...

Pored vrhunskih nargila, bar Havarija nudi i veliki izbor sokova, piva, vina i kvalitetnog alkoholnog pića, po pristupačnim cenama. Petkom i subotom u našem baru zagarantovan je provod za pamćenje, uz različit muzički program koji je drugačiji svakog vikenda.

Ukoliko želite da organizujete jedinstvenu proslavu sa nargilama, bar Havarija nudi mogućnost iznajmljivanja prostora za sve privatne proslave. Ljubazno osoblje i pregršt pozitivne atmosfere učiniće da zaboravite na vreme i uživate u Vašoj zabavi u društvu dragih gostiju.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak od 08-23h
petak i subota od 08-01h
nedelja od 16-01h

Havarija nargila bar, Brankova 19, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Nargila caffe bar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nargila Bar Havarija
  • Nargila Bar Havarija,
  • Nargila Bar Havarija Savski venac,
  • Nargila Bar Havarija Beograd,
  • Nargila Bar Havarija radno vreme