Dodaj firmu

Proizvodnja namestaja po meri ID Concept

5.0 | 2 ocena
Član 1 godinu

Namestaj za kupatilo po meri

Ovaj lep i svetao stan na Novom Beogradu opremili smo nameštajem po meri tako da svaka prostorija bude u savršenom skladu.

- Dnevni boravak kuhinja i trpezarija su jedna celina gde se elementi nameštaja prirodno nadovezuju. Izazov je bio da nekoliko različitih materijala vodimo kroz prostor, a da on ostane neutr alan i ostavi mogućnost za dodatno dekorisanje.

Poigrali smo se sa teksturama: Kuhinja i plakar koji vodi do dnevnog boravka dizajnirani su kao celina. Sa plafona se spušta baršunasta bela boja. Presek se događa sa beton sivim neznim tonom.

- Završnica sa toplom sivom. Radna ploča kuhinje je kompakt u izrazitom dezenu betona. Toplinu prostoru daje univer sa dezenom hrasta, koji se javlja na obodima plakara i trpezariji, a nastavlja u dnevnoj sobi.

- Poseban akcenat daju metalne konstrukcije, sa kojima već pomenutim dezenom betona daju lagani industrijski izgled.

- Tv komoda je od univera hrasta, ima veliku fioku i skriveno mesto za kablove. Uprkos dimenzijama, zbog transparentnosti metalne konstrukcije koja je nosi, deluje prozračno i neopterećuje prostor.

- Hodnik je opremljen velikim cipelarnikom i čivilukom, od univera u svetlo beton dekoru. Posebnu toplinu dobrodošlice daje hrast koji se javlja u akcentima.

- Plakar spavaće sobe je u dezenu oraha, a tekstura je nestandardno okrenuta da prati dužinu što sa ugradnim ručkama daje elegantnu notu. Refleksiju svetla pružaju i zagasito braon ogledala.

- Plakar u hodniku u dezenu platna prostoru daje topao i miran izgled, a front koji je pod kosinom je u ogledalu, koje dodatno širi prostor.

Kategorija: Proizvodnja namestaja Beograd
Podkategorija: Nameštaj za kupatilo Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 025688
Firma: Proizvodnja namestaja po meri ID Concept
Idi na vrh strane