Ocena firme
5.00 | 15 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Montiranje nameštaja u kupatilu din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Montiranje nameštaja u kupatilu

Montiranje nameštaja u kupatilu

Pre desetak i malo više godina, kupatilo je podrazumevalo svega nekoliko elemenata a to su bili – wc šolja, kada, lavabo, bojler i veš mašina. Sada se mnogo toga promenilo, jer su porasli kriterijumi kada se radi o opremanju enterijera. Akcenat se stavlja na estetiku, ali isto tako i na funkcionalnost, i potrebno je umeti uklopiti sve delove jednog kupatila tako da to daje skadnu, harmoničnu celinu.

Montiranje kupatilskog nameštaja – iskustva

Ispod lavaboa, sada ćemo zateći ormariće, koji su savršeni za odlaganje čistih peškira, a tu su i police za kozmetiku... Novi kriterijumi su takvi da traže od nas da svaki milimetar prostora koji posedujemo iskoristimo pravilno i svrsishodno.

Za montažu kupatilskog nameštaja najbolje je da odabarete profesionalce, jer ste samo na taj način sigurni da će oni posao obaviti bez greške, tj. bez oštećenja delova. A upravo to bi moglo da se desi ako se upustite u avanturu samostalne ugradnje kupatilskog nameštaja – ovakve situacije ne podležu nijednj garanciji prodavca, tako da vas to vodi u direktnu štetu.

Cene ugradnje i montaže kupatilskog nameštaja su vrlo realne i povoljne, posebno kada se uzme u obzir da vi to ne radite svakoga dana, već samo jednom u dužem vremenskom periodu.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Kupatilski nameštaj