Ko god ima dvotočkaša, zasigurno je “zaljubljen“ u njega, i želi da on izgleda što je bolje moguće. U tom smislu, mogu da posluže nalepnice za motore. U ovom tekstu saznajte razne korisne i zanimljive informacije o stikerima za motore.

nalepnice za motore

 

Nalepnice za motore po želji

Na sajtoviima firmi koje se bave izradom nalepnica za motore, prikazani su već urađeni modeli, a za svakog kupca se pravi poseban stiker, koji odgovara njegovim željama, u smislu dimenzija i modela motora koji vozi.

Nalepnice se izrađuju od visokokvalitetnih materijala, kao što je pvc vinil, tako da postaju otporne na sve vremenske uslove, kao što su visoke ili niske temperature, jako sunce, sneg, kiša, vetar...

Izrada nalepnica za motore

Nalepnice za motore su takođe i veoma postojane. Vek trajanja može da im bude čak i 30 godina, jer su sasvim otporne na fizička i hemijska oštećenja. To znači da im, na primer, alkohol ni benzin ne mogu ništa, a takođe podnose i grebanje.

Stikeri za motore

Ono što je vlasnicima dvotočkaša veoma bitno je sledeće: da nalepnica koju su kupili i zalepili može lako da se skine i da pri tome ne ostavi oštećenja, ako u nekom trenutku odluče da je odlepe i zamene drugom.

nalepnice za motore cena


Upravo je to odlika kvalitetnih nalepnica, koje možete da stavljate i da skidate više puta, a da to ni na koji način ne ošteti motocikl.

Postavljanje nalepnice je veoma jednostavno, i one se tako isporučuju da su spremne za lepljenje. Stikeri takođe mogu da budu izrađeni od četvorokomorne smole, i imaju uv i lh zaštitu. Oblik im je najčešće kao kupa, a debljina oko 1,3 mm.

Kao što se vidi iz celog teksta, sve nalepnice su samolepljive. Ipak, trebalo bi da pre postavljanja stikera dobro očistite i osušite površinu na kojoj se lepi. Takođe, sam postupak lepljenja se radi pri spoljnoj temperaturi od dvadeset do četrdeset stepeni.

Za sve one kupce koji nisu ranije imali kontakt sa stikerima za motore, moguće je da im se pošalje uzorak na kućnu adresu kako bi videli tačno o čemu se radi, i kakav kvalitet nalepnice je u pitanju.

Često se ovaj način koristi da bi se motor izbrendirao, bilo da se radi o reklamiranju firme ili određenog proizvoda ili usluge.

Nalepnice za motore cena

Cena nalepnica za motore se kreće u proseku oko 5-7 evra, ali to uglavnom zavisi od dimenzija, dakle, ako je nalepnica veća biće skuplja i obratno.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nalepnice za motore
Pitaj firme