Možda do sada niste dolazili u kontakt sa necime poput nalepnice za auto, i niste zbog toga sasvim sigurni kako one izgledaju, koja im je cena i slično. U našem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o toj temi.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti NALEPNICE ZA AUTO

Beograd

Auto stikeri, 3D stikeri i privesci
Pozovi

Auto nalepnice i 3D stikeri vrhunskog kvaliteta za sve vrste automobila. Odlična zamena za znakove....
Pročitaj više

Možda do sada niste dolazili u kontakt sa necime poput nalepnice za auto, i niste zbog toga sasvim sigurni kako one izgledaju, koja im je cena i slično. U našem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o toj temi.

Nalepnice za auto po želji

Nalepnice za kola moguće je pogledati putem sajtova firmi koje se bave njihovom izradom. Na taj način stičete najboji utisak, a postoji mogućnost i da budu poslati uzorci na kućnu adresu. Primera radi, ako ne možete da pronađete na sajtu nalepnicu kakvu želite, onda će se ona izraditi prema vašim željama, a u skladu sa mogućnostima same izrade.

Nalepnice za kola

Nalepnice se izrađuju od kvalitetnog materijala, tj. od pvc vinila, koji je otporan na sve vremenske prilike i uslove, kao što su jako sunce, kiša, vetar, sneg, visoke i niske temperature...

Stikeri za kola

Kada poručite stikere za kola, oni do vas stižu kao već pripremljeni za lepljenje, a takođe imaju i podlogu na kojoj je tribal; ovu podlogu morate da skinete pre lepljenja, da bi se dobila lepljiva strana nalepnice.

Auto stikeri

Isto tako, na auto stikeru postoji transfer folija, i ona drži delove nalepnice povezanim jedne sa drugim, kako bi se ta nalepnica lakše nanela na željenu površinu vozila.

Stikeri za auto

Stikeri za auto se izrađuju prema željama i zahtevima kupaca, odnosno prema određenim dimenzijama i modelu auta. Nalepnice je veoma jednostavno naneti na sve površine, kao što su metalni, stakleni ili plastični delovi automobila.

Nalepnice za auto prodaja

Kao što smo naveli, nalepnice se u prodaji nalaze najčešće putem sajtova firmi koje ih izrađuju, tako da je preko interneta prikazan veliki broj modela.

Auto stikeri su zapravo zamenski delovi za znakove, felne, kao i sve druge oznake koje postoje na jednom autu.

Izrada stikera za auto

Stikeri za auto se veoma često koriste u svrhu reklame i brendiranja proizvoda ili firme. Prednost auto stikera je izuzetna postojanost i to može da bude i do 30 godina. Način izrade je i četvorokomorna smola, a zaštićuju se Ih i uv zaštitom.

Preporuka je da kada lepite stiker na automobil, da tu površinu prethodno dobro očistite i osušite, kako bi nalepnica što lepše prijanjala.

Stikeri obično imaju oblik kupe, debljine su oko 1,3 mm, a otporni su i na grebanje, hemijska sredstva, fizička oštećenja, alkohol, benzin i slično. Nalepnice mogu da se upotrebe spolja, ali i iznutra, i vrlo je važno napomenuti da ne ostavljaju oštećenje ako se odlepe, tako da je moguće da ih lepite i skidate više puta, ako tako želite.

Nalepnice za auto cena

Cena nalepnica za auto varira u odnosu na dimenzije i materijal izrade, i kreće se od 3 do 9 evra u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kntaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst