Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nalepnice za auto
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Nalepnice za auto

Možda do sada niste dolazili u kontakt sa nalepnicama za automobile, i niste zbog toga sasvim sigurni kako one izgledaju, koja im je cena i slično. U našem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o toj temi.

nalepnice za auto

 

Nalepnice za auto po želji

Nalepnice za kola moguće je pogledati putem sajtova firmi koje se bave njihovom izradom. Na taj način stičete najboji utisak, a postoji mogućnost i da budu poslati uzorci na kućnu adresu. Primera radi, ako ne možete da pronađete na sajtu nalepnicu kakvu želite, onda će se ona izraditi prema vašim željama, a u skladu sa mogućnostima same izrade.

Nalepnice za kola

Nalepnice se izrađuju od kvalitetnog materijala, tj. od pvc vinila, koji je otporan na sve vremenske prilike i uslove, kao što su jako sunce, kiša, vetar, sneg, visoke i niske temperature...

Stikeri za kola

Kada poručite stikere za kola, oni do vas stižu kao već  pripremljeni za lepljenje, a takođe imaju i podlogu na kojoj je tribal; ovu podlogu morate da skinete pre lepljenja, da bi se dobila lepljiva strana nalepnice.

Auto stikeri

Isto tako, na auto stikeru postoji transfer folija, i ona drži delove nalepnice povezanim jedne sa drugim, kako bi se ta nalepnica lakše nanela na željenu površinu vozila.

nalepnice za auto cena

 

Stikeri za auto

Stikeri za auto se izrađuju prema željama i zahtevima kupaca, odnosno prema određenim dimenzijama i modelu auta. Nalepnice je veoma jednostavno naneti na sve površine, kao što su metalni, stakleni ili plastični delovi automobila.

Nalepnice za auto prodaja

Kao što smo naveli, nalepnice se u prodaji nalaze najčešće putem sajtova firmi koje ih izrađuju, tako da je preko interneta prikazan veliki broj modela.

Auto stikeri su zapravo zamenski delovi za znakove, felne, kao i sve druge oznake koje postoje na jednom autu.

Izrada stikera za auto

Stikeri za auto se veoma često  koriste u svrhu reklame i brendiranja proizvoda ili firme. Prednost auto stikera je izuzetna postojanost i to može da bude i do 30 godina. Način izrade je i četvorokomorna smola, a zaštićuju se Ih i uv zaštitom.

Preporuka je da kada lepite stiker na automobil, da tu površinu prethodno dobro očistite i osušite, kako bi nalepnica što lepše prijanjala.

Stikeri obično imaju oblik kupe, debljine su oko 1,3 mm, a otporni su i na grebanje, hemijska sredstva, fizička oštećenja, alkohol, benzin i slično. Nalepnice mogu da se upotrebe spolja, ali i iznutra, i vrlo je važno napomenuti da ne ostavljaju oštećenje ako se odlepe, tako da je moguće da ih lepite i skidate više puta, ako tako želite.

Nalepnice za auto cena

Cena nalepnica za auto varira u odnosu na dimenzije i materijal izrade, i kreće se od 3 do 9 evra u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kntaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.