O nama - CHICK NORRIS BAND

Chick Norris band postoji od 2010. godine, a zaštitni znak benda je jedinstvena energija, kvalitetan zvuk i prepoznatljiv repertoar koji pažljivo kreiramo, u zavisnosti od vrste nastupa i senzibiliteta publike. Muzika koja je zvezda vodilja našeg benda jeste pop i disco, sa primesama latino ritmova, kojoj se trudimo da damo lični pečat, smelo se poigravajući sa ritmovima.

Osnivači benda Chick Norris su Larisa Ivanković (vokal) i Žolt Vojnić Tunić (klavijature) koji su započeli saradnju kao duo nastupajući po manjim lokalima. Nakon određenog vremena na njihov poziv im se priključuje Mario Mihaljčević na perkusijama i Cayonu, te započinju novu avanturu kao acoustic trio.

U ovom sastavu bend je imao dosta uspešnih nastupa po manjim i većim lokalima u Vojvodini, ali i privatnim zabavama i koktelima. Posebno izdvajamo nastup na koktelu povodom otvaranja Palićkog Filmskog Festivala.

Godine 2013. dolazi do značajne promene, jer bend Chick Norris napušta Vojnić Tunić Žolt, jedan od njegovih osnivača. Na mesto ovog vrsnog klavijaturiste dolazi Nikola Kovač, a član benda postaje i basista Garai Robert. U novom sastavu, Chick Norris band nastavlja da radi sa manjim aranžmanskim, i bitnijim promenama u zvuku.

Nakon dve godine uspešnog rada, iz benda izlazi Garai Robert i na njegovo mesto dolazi Petar Mikšić. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i svom Fretlles basu, ovaj vrsni basista doprinosi malim promenama u zvuku koji je bend Chick Norris do tada preferirao.

Ipak, saradnja sa ovim umetnikom je potrajala samo godinu dana, jer 2016. godine Petar Mikšić donosi odluku o odlasku iz benda, a na njegovo mesto dolazi sveža krv, Damjan Kapor. Zbog iskustva u muzici nešto tvrđeg i agresivnijeg zvuka, mladi Damjan bendu donosi punoću u samom zvuku i mnogo kompaktniji groove.

Aktuelni sastav Chick Norris band Subotica čine:
Larisa Ivanković – Vocal
Damjan Kapor – Bass guitar
Nikola Kovač – Keyboard
Mario Mihaljčević – Drumss, percussion, acoustic drum made by Creart Décor

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona ili putem e-maila:
+38160/389-21-50
+38165/355-45-58
chicknorrisband@gmail.com

Radno vreme: 00-24h

Chick Norris band, Virovitička 27, Subotica

Iskustva i preporuke posetilaca

29.05.2017 11:57
Milos Bozovic

Kvalitetan bend pre svega privlaci paznju evergrin repertoarom koji izvode na vrhunskom nivou.Slusao sam ih na nekom koktelu i stvarno su fenomenalni,sve pohvale i preporuke.

29.05.2017 01:17
Zarko Manic

Njihova akusticna izvodjenja su pravi uzitak za sve one koji vole kvalitetnu muziku.Vec nekoliko godina zajedno u istom sastavu sviraju i pevaju za vas najpoznatije pop i evergrin pesme.

28.05.2017 09:32
Ana Milosavljevic

Ovaj bend je imao dosta uspesnih nastupa po manjim i vecim lokalima u Vojvodini,ali i privatnim zabavama i koktelima.Posebno izdvajam nastup na koktelu povodom otvaranja Palickog Filmskog Festivala.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Muzički bendovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Chick Norris band
  • chick norris band,
  • chick norris band radno vreme,
  • chick norris band kontakt telefon,
  • klubski bend,
  • bend za klubove,
  • bend za rodjendane