Dodaj firmu

Chick Norris band

Chick Norris band iz Subotice postoji od 2010. godine, a muzika koja je zvezda vodilja benda jeste pop i disco, sa primesama latino ritmova. Možemo se pohvaliti sa dosta uspešnih nastupa po manjim i većim lokalima u Vojvodini, ali i privat...
Pročitaj više

Virovitička 27
Subotica

Muzički bend Hajo

Ansambl Hajo iz Subotice je jedan od retkih orkestara koji se profesionalno bavi tamburaškom muzikom. Kroz svoj dugogodišnji rad ansambl je sarađivao sa mnogim umetnicima, a na bogatom repertoaru nalaze se pesme raznih žanrova koje izvodimo...
Pročitaj više


Subotica

Muzički bend RAPSODIJA Subotica

Muzički bend Rapsodija poseduje dugogodišnje iskustvo nastupanja u klubovima, kao i svim vrstama proslava u zemlji i inostranstvu. Pažljivim odabirom pesama, u skladu sa prilikom, trudimo se da našoj publici priredimo nezaboravno muzičko pu...
Pročitaj više

Subotica
Subotica

Muzički bend AMPLITUDA Subotica

Muzički bend Amplituda iz Novog Sada je ključ za odličnu atmosferu i dobru zabavu na svim vrstama proslava, kao i klupskim svirkama. Pored pop i rok pesama, na našem repertoaru nalaze se i popularni hitovi za đuskanje, kao i dobra, stara ka...
Pročitaj više

Subotica
Subotica

Muzički bend TALASNA DUŽINA Subotica

Učinite Vašu proslavu nezaboravnom za sve goste, uz iskusan i profesionalni bend Talasna dužina iz Novog Sada. Iza nas je dugogodišnje iskustvo, raznovrstan repertoar i više od 500 uspešno odsviranih proslava. Pored toga, vrlo rado nastupa...
Pročitaj više

Subotica
Subotica
Iskustva i preporuke posetilaca
Milos Bozovic
29.05.2017 11:57

Kvalitetan bend pre svega privlaci paznju evergrin repertoarom koji izvode na vrhunskom nivou.Slusao sam ih na nekom koktelu i stvarno su fenomenalni,sve pohvale i preporuke.

Chick Norris band
Lazar Ristic
29.05.2017 11:53

Ucesnici su brojnih festivala na kojima su osvajali nagrade,poput Tamburica festa na kome su poneli epitet najboljeg orkestra,a njihov clan je proglasen za najboljeg basprimasa.Svoj kvalitet muziciranja potvrdili su i na festivalima u zemlji i regionu.

Muzički bend Hajo
Zoran Josipovic
29.05.2017 11:49

Sa njima su vesela atmosfera,mnostvo pozitivne energije i dobra zabava zagarantovani za goste svih generacija.Ako jos niste imali prilike da se u to licno uverite, pozovite ih i uzivajte u dobrom provodu.

Muzički bend RAPSODIJA Subotica
Sandra Marinkovic
29.05.2017 11:43

Uz energicne nastupe ove sestorke,vesela atmosfera,mnostvo pozitivne energije i dobra zabava su zagarantovani za goste svih generacija.Super atmosfera,vec nekoliko puta sam ih slusala na slavljima,sve pohvale.

Muzički bend AMPLITUDA Subotica
Zarko Manic
29.05.2017 11:40

Za proslave u odabranom krugu ljudi i nesto intimnijoj atmosferi,vrlo rado nastupaju i u neozvucenoj,akusticnoj verziji.Ucinite vasu proslavu nezaboravnom za sve goste,uz iskusan i profesionalni bend Talasna duzina.

Muzički bend TALASNA DUŽINA Subotica
Zarko Manic
29.05.2017 01:17

Njihova akusticna izvodjenja su pravi uzitak za sve one koji vole kvalitetnu muziku.Vec nekoliko godina zajedno u istom sastavu sviraju i pevaju za vas najpoznatije pop i evergrin pesme.

Chick Norris band
Iva Markovic
29.05.2017 01:13

Kroz svoj dugogodisnji rad clanovi ansambla saradjivali su sa mnogim umetnicima,a posebno isticu saradnju sa Zvonkom Bogdanom,koja traje i danas.Klasican tamburaski orkestar koji vec godinama vazi za jedan od najpoznatijih u Vojvodini.

Muzički bend Hajo
Maja Matic
29.05.2017 01:11

Tokom dosadasnje karijere ostvarili su brojne uspesne nastupe u klubovima i diskotekama,kako u Srbiji,tako i u inostranstvu.Osluskujuci zelje publike,spremni su da u svakom trenutku odsviraju pravu pesmu.

Muzički bend RAPSODIJA Subotica
Kristina Milosevic
29.05.2017 01:09

Energican i mlad bend Amplituda je pravi izbor za sve vrste proslava,svadbe, rodjendane,kao i klupske svirke.Ako zelite da vasa proslava protekne u super atmosferi,provod sa njima je neizbezan.

Muzički bend AMPLITUDA Subotica
Ilija Radovic
29.05.2017 01:08

Kad god sam bio na nekoj proslavi a oni su svirali atmosfera je bila nezaboravna a provod do ranih jutarnjih casova.Sviraju i pevaju apsolutno sve zanrove sto je i dokaz njihovog kvaliteta.

Muzički bend TALASNA DUŽINA Subotica
Ana Milosavljevic
28.05.2017 09:32

Ovaj bend je imao dosta uspesnih nastupa po manjim i vecim lokalima u Vojvodini,ali i privatnim zabavama i koktelima.Posebno izdvajam nastup na koktelu povodom otvaranja Palickog Filmskog Festivala.

Chick Norris band
Andrija Atanaskovic
28.05.2017 09:30

Svoj bogati i raznoliki repertoar stekli su dugogodisnjim sviranjem u restoranu,a na repertoaru imaju tamburaske,starogradske,evergrin,narodne, zabavne i druge popularne pesme i melodije,kao i mnoge instrumentale razlicitog zanra.

Muzički bend Hajo
Milos Topalovic
28.05.2017 09:29

U skladu sa imenom,na repertoaru benda Rapsodija zastupljeni su svi zanrovi muzike od pop rok zvuka,preko kvalitetne narodne pesme,pa sve do elektronske muzike.Ovaj bend je garancija za dobru atmosferu i provod.

Muzički bend RAPSODIJA Subotica
Sanja Kekic
28.05.2017 09:27

Iza njih je veliki broj uspesnih nastupa u klubovima,diskotekama,gradskim binama i svadbama kako u Srbiji,tako i u zemljama regiona.Pored pop i rok pesama,na njihovom repertoaru nalaze se i popularni hitovi za djuskanje,kao i dobra,stara kafanska pesma.

Muzički bend AMPLITUDA Subotica
Borislav Milic
28.05.2017 09:26

Svakodnevnim radom na usavrsavanju,vrhunskom opremom i ozvucenjem nastoje da publici omoguce maksimalan zvucni i vizuelni dozivljaj.Ulozen trud rezultirao je brojnim uspesnim nastupima i klupskim svirkama koje uvek okupe ljubitelje kvalitetne muzike svih generacija.

Muzički bend TALASNA DUŽINA Subotica
Iva Markovic
16.03.2017 08:59

Svaka im cast stvarno.Jednom sam ih slusala na svadbi i to je bila najveselija svadba na kojoj sam prisustvovala.Poznaju sve zanrove tako da su svu gosti uzivali do ranih jutarnjih casova.

Muzički bend AMPLITUDA Novi Sad
Maja Matic
16.03.2017 08:56

Mladi i energicni clanovi benda Rapsodija su vrsni poznavaoci razlicitih zanrova muzike,sto garantuje nezaboravan provod za vas i vase goste.U zavisnosti od same prilike i ambijenta,pazljivo biraju repertoar kako bi tokom svirke svi gosti podjednako uzivali.

Muzički bend RAPSODIJA Novi Sad
Kristina Milosevic
19.02.2017 07:29

Slusala sam ih na jednom osamnaestom rodjendanu super su.Amplituda bend moze se pohvaliti i uspesnim nastupima na razlicitim proslavama,kao sto su svadbe,rodjendani, maturske i apsolventske veceri.

Muzički bend AMPLITUDA Novi Sad
Ilija Radovic
19.02.2017 07:26

Jedinstvenost ovog benda ogleda se u cinjenici da u svom sastavu ima cak cetiri vokala, sto nailazi na odlican prijem kod publike.Na repertoaru nalaze se najveci hitovi domace i strane rok muzike,popularna komercijalna muzika,ali i dobra,stara narodna pesma.

Muzički bend TALASNA DUŽINA Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane