Kontakt podaci za vašu firmu

Salon Lepote Vodolija

  • 1
5.0 | 1 ocena
Smešten u samom srcu Beograda, salon Vodolija je pravo mesto za sve pripadnice lepšeg pola koje žele da izgledaju i osećaju se lepo. Izaberite neki od naših mnogobrojnih tretmana za kosu, lice ili telo koji će istaći Vašu prirodnu lepotu i...
Pročitaj više
Makedonska 19
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Bas sam malo pre pricala sa suprugoma na ovu temu i on mi kaze kako su i muski frizeri poceli poprilicno da sure sa cenama. Svi se ponasaju kao neki umetnici a u principu samo malo strcnu makazama. Ipak nije musko sisanje isto sto i zensko.
Mihajlo Nastasovic
Problem je pre svega u tome sto muski frizer nikada nije bio previse jeftin.Bar ne ukoliko govorimo o onim frizerima koji su bas onako kvalitetni.
Jovana Milinkovic
Sto se tice muskog frizra oni u Beogradu imaju bezobrazno skupe cene.
Todor Markovic
Po pravilu, sto se muskog frizera tice, sigurno je samo to da treba da se odlucite za fakultet.
Lea Stankovic
Po meni svaki muski frizer mora da se debelo plati. To je jednostavno nesto potpuno normalno.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je on nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Simona Vucinic
U svakom slucaju iako je mozda muskarcima malo tesko da daju novac za frizuru. Muski frizer je ipak nesto sto je manje - vise svima potrebno.
Petar Jankovic
Tesko je naci pravog muskog frizera koji je pri tome dovoljno profesionalan da postuje zakonski postavljene rokove.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ni cene za muskle frizere u Beogradu nisu bas jeftine.
Ivan Stojanovic
Neka prosecna cena za sisanje kod muskog frizera u proseku iznosi oko 350 dinara u Beogradu. Za dobro sisanje, to zaista nije puno para.
Ljubinka Sreckovic
Mnogo je muskih frizera u danasnje vreme u Beogradu. Mada, cenu su bas nekako sarolike. Po meni, bar muskarci nemaju razloga da nesto posebno preteruju sa frizurama.
Marko Petrovic
Ipak je muski frizr nsto sto bi svakom muskarcu trebalo da vredi. Ako se odlucite za nekog u centru grada, sigurno se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po pitanju toga kako mi muza osisa, mogu samo da kazem da sam i vise nego zadovoljna sa muskim frizerom Roberto.
Jana Stankovic
U danasnje vreme je cesto i puno kvalitetnih frizera u Beogradu ali je mozda pojedinim muskaracima problem sto ona u proseku kosta oko 500 dinara a mnogi nece da daju pare na tako nesto.
Dusan Markovic
Jako je puno u danasnje vreme muskih frizera u Beogradu. Ono stoj epo meni odlicno je to da su muski frizeri shvatili da je potrebno da se svakodnevno usavrsavaju u svom radu i zbog toga dosta ulazu u sebe i svoje klijente.
Biljana Brankovic
Bas sam malo pre pricala sa suprugoma na ovu temu i on mi kaze kako su i muski frizeri poceli poprilicno da sure sa cenama. Svi se ponasaju kao neki umetnici a u principu samo malo strcnu makazama. Ipak nije musko sisanje isto sto i zensko.