Muski frizer Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muski frizer
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muško šišanje (Dolazak na kućnu adresu po potrebi!)

Akcija -33% 400 Din.
Muško šišanje (Dolazak na kućnu adresu po potrebi!) - 400 din! Frizerski salon Womanizer!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Muško šišanje + GRATIS pranje

Akcija -25% 300 Din.
Muško šišanje + GRATIS pranje - 300 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Muško šišanje + GRATIS pranje

Akcija -25% 300 Din.
Muško šišanje + GRATIS pranje - 300 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Muski frizer

Muški frizer je danas nezaobilazna stvar u životu muškarca koji drži do sebe. Lepa kosa zavisi prvenstveno od nege i vremena koje joj se posvećuje. Muška frizura zahteva vreme i negu kako bi uvek lepo izgledala.  Profesionalna usluga je od ključne važnosti za lep izgled vaše kose.

Da li ćete se odlučiti za salon u kojem se šišaju i briju isključivo muškarci tzv. berbernice ili ćete svoje frizure praviti u frizerskim salonima koje posećuju i žene zavisi isključivo od vaših afiniteta. 

Duga tradicija frizera koji se bave održavanjem i ulepšavanjem muških glava i brada ili kako su se ranije popularno majstori svog zanata nazivali berberima  ukazuje nam na važnost izgleda jednog muškarca kroz vekove.

Ranije su berberi radili zubarske i hiruške poslove: lečili ranjenike, puštali krv, stavljali pijavice i vadili zube.  Duh i duga istorija berbernica se sačuvala do današnjih dana. Moderne berbernice su mesto isključivo rezervisano za muškarce. Tamo možete da se opuste i vodte muške razgovore. Usluge koje možete da očekujete u ovom ambijentu su frizura, masaža i brijanje na stari način. 

Sa druge strane danas su sve popularniji tzv. unisex saloni u kojima se ulepšavaju i muškarci i žene. Ovi saloni takođe imaju svoje prednosti. Prijatan ambijent,dobra komunikacija i zadovoljna mušterija su čarobna formula kada je u pitanju mesto koje ćete odabrati za negu i održavanje vaše kose.

Frizerski salon

Svakako kada uđete u salon najbitnije je da vas dočeka topla i prijatna atmosfera. Vaš  frizerski salon je baš onaj u kojem se osećate najprijatnije. Danas je skoro svaki frizerski salon klimatizovan, dobro opskrbljen proizvodima i opremom za negu kose. Ljubazno osoblje i topla domaćinska atmosfera su od krucijalne važnosti za izbor salona u kojem ćete se najboolje osećati i kojem ćete se uvek vraćati.

Muško šišanje cena

Bilo da ste se odlučili kako će izgledati vaša nova frizura na osnovu naših saveta ili ste klasičan tip koji već godinama nosi istu frizuru koja mu najbolje pristaje vama je potreban dobar frizer. Pitate se verovatno: kako da ga prepoznate?  Dobrog frizera odlikuje strpljenje i ljubav prema svom zanatu. Sa njim ćete moći da se dogovorite oko svake pojedinosti koja se tiče vaše frizure . 

Iskoristite maksimalni potencijal kose koju ste dobili rođenjem. Nema potrebe da bežite od svoje prirodne kose i da želite kosu koju vam priroda nije dala. Budite zadovoljni onim što imate i trudite se da vašu kosu oblikujete i negujete na najbolji način.

Šišanje mašinicom

Koršćenjem mašinice prilikom šišanja danas se može oblikovati većina modernih i aktuelnih muških frizura. Ovo je ujedno i najjednostavnija tehnika šišanja. Na vama je da odaberete koliko želite da vam kosa bude kratka i da li želite da vam prelazi budu oučljivi.  Šišanje mašinicom je najrasprostranjenije i najjeftinije. Cene se najčešće kreću od 200 do 500 dinara.

Šišanje makazama i mašinicom

Korišćenjem makaza i mašinice mogu se dobiti veoma kvalitetne frizure svih dužina i oblika. Najčešće se makaze koriste za oblikovanje gornjeg dela frizure dok se prelazi i donji deo kose šišaju mašinicom. Ova tehnika je dosta rasprostranjena i rado korišćena. Cene šišanja na ovakav način dosta variraju, opseg se kreće između 200 i 1500 dinara.

Šišanje isključivo makazama uz pomoć češlja

Ovde se radi o sasvim drugačijoj i nešto skupljoj tehnici. Prilikom oblikovanja frizure na ovakav način, frizer mora da upotrebi svo svoje znanje, vreme i kreativnost.  Šišanje makazama je najsloženija i najkvalitetnija metoda koju možete da priuštite vašoj kosi. Ukoliko ste zaljubljenik u modne trendove i volite i sami da ih plasirate ova metoda je stvorena za vas.

*Sve cene koje sunavedene u tekstu su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za muško šišanje predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod teksta.

Muško šišanje + pranje + oblikovanje brade

Akcija -29% 500 Din.
Muško šišanje + pranje + oblikovanje brade - 500 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

25.09.2018
Marina Dakic
Bas sam malo pre pricala sa suprugoma na ovu temu i on mi kaze kako su i muski frizeri poceli poprilicno da sure sa cenama. Svi se ponasaju kao neki umetnici a u principu samo malo strcnu makazama. Ipak nije musko sisanje isto sto i zensko.
15.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Problem je pre svega u tome sto muski frizer nikada nije bio previse jeftin.Bar ne ukoliko govorimo o onim frizerima koji su bas onako kvalitetni.
26.04.2017
Jovana Milinkovic
Sto se tice muskog frizra oni u Beogradu imaju bezobrazno skupe cene.
13.04.2017
Todor Markovic
Po pravilu, sto se muskog frizera tice, sigurno je samo to da treba da se odlucite za fakultet.
30.03.2017
Lea Stankovic
Po meni svaki muski frizer mora da se debelo plati. To je jednostavno nesto potpuno normalno.
15.03.2017
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je on nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
24.02.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju iako je mozda muskarcima malo tesko da daju novac za frizuru. Muski frizer je ipak nesto sto je manje - vise svima potrebno.
07.02.2017
Petar Jankovic
Tesko je naci pravog muskog frizera koji je pri tome dovoljno profesionalan da postuje zakonski postavljene rokove.
27.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ni cene za muskle frizere u Beogradu nisu bas jeftine.
10.01.2017
Ivan Stojanovic
Neka prosecna cena za sisanje kod muskog frizera u proseku iznosi oko 350 dinara u Beogradu. Za dobro sisanje, to zaista nije puno para.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Mnogo je muskih frizera u danasnje vreme u Beogradu. Mada, cenu su bas nekako sarolike. Po meni, bar muskarci nemaju razloga da nesto posebno preteruju sa frizurama.
02.12.2016
Marko Petrovic
Ipak je muski frizr nsto sto bi svakom muskarcu trebalo da vredi. Ako se odlucite za nekog u centru grada, sigurno se necete pokajati.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju toga kako mi muza osisa, mogu samo da kazem da sam i vise nego zadovoljna sa muskim frizerom Roberto.
27.10.2016
Jana Stankovic
U danasnje vreme je cesto i puno kvalitetnih frizera u Beogradu ali je mozda pojedinim muskaracima problem sto ona u proseku kosta oko 500 dinara a mnogi nece da daju pare na tako nesto.
01.09.2016
Dusan Markovic
Jako je puno u danasnje vreme muskih frizera u Beogradu. Ono stoj epo meni odlicno je to da su muski frizeri shvatili da je potrebno da se svakodnevno usavrsavaju u svom radu i zbog toga dosta ulazu u sebe i svoje klijente.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Bas sam malo pre pricala sa suprugoma na ovu temu i on mi kaze kako su i muski frizeri poceli poprilicno da sure sa cenama. Svi se ponasaju kao neki umetnici a u principu samo malo strcnu makazama. Ipak nije musko sisanje isto sto i zensko.