Kontakt podaci za vašu firmu

Extra jeans

  • 7
5.0 | 9 ocena
Ako želite da Vam farmerke stoje extra, nosite farmerke iz butika Extra jeans! Naš butik u Beogradu možete posetiti svakog radnog dana od 10 do 20h i subotom od 10 do 15h....
Pročitaj više
Požeška 138a, lok.27
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Lukic
Kvalitetne muske kosulje za muza sam kupovala u Extra Jeans. To je butik koji se nalazi na Cukarici. Cene su i vise nego pristojne. Najbolje je da sami posetite butik i licno se uverite u kvalitet.
Marina Zivkovic
Najvaznije stvar kod muskih kosulja je rpe svega u tome da one zaisat treba da vam stoje da u njim izgledate fit i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete. Cene se naravno razlikuju od butika do butika i ne mozete bas da ih predvidite.
Stojance Ristovski
Kada o muskim kosuljama pricamo, odmah treba da znate da je veoma bitno da one budu na dovoljno velikom nivou da bi u potpunosti mogle da vas zadovolje. Sve muske kosulje treba da budu pre svega modernog kroja da bi u potpunosti mogle da imaju svoju svrhu.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju nisu ove kosulje ni malo naivne.
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, muske kosulje nisu ni malo jeftine. Tako da, mene tu licno nista ne moze da zacudi.
Lea Stankovic
U svakom slucaju ona moraju da se lepo plate, kako god da okrenete.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice muskih kosulja, kvalitet je nesto sto ce pre svega da dodje do izrazaja kako pre tako i kasnije.
Simona Vucinic
Po pravilu, sto se ovih kusulja tice, odmah treba da potrazite bas one koje su kvalitetne ali i koje vam onako lepo stoje.
Mihajlo Nastasovic
Nije bas potpuno tacno da ove kosulje mogu da budu narocito loseg kvaliteta.
Marta Dencevic
Po meni su ove kosulje sigurno i vise nego dobra i odlicna stvar.
Todor Markovic
Moje licno misljejne je da sto se tice muskih kosulja, kvalitet moze da bude nesto sto je veoma bitno. Mada, cesto to nije praceno odredjenom cenom.
Ljubinka Sreckovic
To jeste neka prosecna cena ali realno za takvu jednu cenu mozete da ocekujete i jedan prosecan kvalitet. Pre svega su one nesto sto mora bas onako debelo da se plati ako ocekujete da bas budu lepe.
Petar Jankovic
Mislim da se kvalitetna muska kosulja tesko moze kupiti ispod 4000-5000 dinara.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje ne treba da se brinete.
Ivan Stojanovic
Po pitanju muskih kosulja, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
Jana Stankovic
Po pitanju muskih kosljua, samo treba da posetite butik I Love Fashio i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Muske kosulje se mogu u danasnje vreme kupiti na raznim mestima ali i vise nego dobar izbor mozete da pronadjete u butiku Indonezija ciji je kvalitet po mom misljenju i vise nego dobar.
Marko Petrovic
Bas sam skoro nesto gledao cene muskih kosulja u Beogradu. Cene su poprilicno velike i potrebno je bas dosta novca da se izdvoji za neku kvalitetnu kosulju.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitetnim muskim kosuljama one zaista mogu da se nadju na dosta mesta u Beogradu. Mislim da je za kvalittenu kosulju u proseku potrebno platiti oko 7000 dinara pa i vise. Pri tome, na kvalitetnoj kosulji zaista ne treba stedeti novac.
Janko Zivanovic
Kvalitetne muske kosulje sam kupovao u Extra Jeans. To je butik koji se nalazi na Cukarici. Cene su i vise nego pristojne. Najbolje je da sami posetite butik i licno se uverite u kvalitet.