Kontakt podaci za vašu firmu

Obuca S Fashion

  • 1
5.0 | 3 ocena
Ako voli te da imate lepu,modernu,i udobnu obucu po veoma korektnim cenama onda je Obuca S Fashion pravi izbor za vas I vasu porodicu!Pored oe stalog omoguceno je placanje I na vise rata!...
Pročitaj više
Požeška 128a, Banovo brdo, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
Skoro sam bas nesto gledao cene muskih cipela u Beograud i mogu slobodno da kazem da sam bio i vise nego zatecen sa cenama. Cene muskih cipela su u proseku oko 8000 dinara pa na vise.
Petar Jankulovski
Sto se ovih cipela tice, sigurno je kvalitet i vise nego nesto sto je vazno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Ivana Petrovic
Po meni je sto se ovih cipela tice, sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.
Stojance Ristovski
Kod njih je naravno kvalitet veoma vazan i d mogu da vas posluze u razlicitim okolnostima.
Marina Zivkovic
Zaista ne mogu da shvatim zbog cega je muskarcima stalo toliko da imaju dobr cipele. Ipak su to samo prolazne materijalne stvari.
Milen Jovanovic
Takodje, nemaju svim muskarci podjednako dobar ukus za obucu. Nije ipak sve ni u lepoti, ima nesto i u pristupacnim cenama.
Jovana Milinkovic
Koliko mi je samo poznato, osnovni problem je pre svega u tome sto sve muske cipele moraju debelo da se plate. To je ipak nesto sto nikoga ne treba posebno da cudi.
Filip Milutinovic
Nije samo poenta u tome da svaki muskarac treba da ustedi na cipelama. Jednostavno nemaju svi muskarci podjednako dovoljno novca da sebi priuste luksuz. Sve drugo van toga je daleko manje vazno.
Lea Stankovic
Licno mislim da na cipelama ni jedan muskarac ne treba i ne moze da stedi.
Mihajlo Nastasovic
Uvek su posebno kvalitetne muske cipele bile nesto sto mora posebno da se plati. Tako da cete tu tesko da ustedite.
Simona Vucinic
Ako nisata, bar u danasnje vreme mogu da se pronadju bas onako atraktivne cipele koje mogu da se kupe po bas povoljnim cenama.
Janko Zivanovic
Ako pricamo o onim muskim cipelama koje su samo za specijalne i svecane prilike, samo treba po tom pitanju da se opredelite za one koje su lakovane i nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.
Marta Dencevic
Po pitanju muskih cipela, samo treba da posetite radnju Zid 2 posto vam to kazem iz prve ruke. Imaju veoma lepe muske lakovane cipele.
Ljubinka Sreckovic
Meni se nekako cini, da su u danasnje vreme bas u modi veoma kvalitetne muske cipele. Pri tome, su to cipele koje su uglavnom lakovane. Zato je ipak najbolje da posetite butik I Love Fashion i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Nikolina Pantelic
Po pitanju muskih cipela, ubedljivo je najbolje resnje da posetite butik Sara. To je ipak butik u koji mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne muske cipele u kojima mozete da se kompletirate, onda je definitivno najbolje da posetite butik Tuxedo i sigurno se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Zista prelepe muske cipele, mozete da kupite u butiku Indonezija i to da vam ne bude nesto puno zao para.
Petar Jankovic
Ukoliko pratite neke modne trendove, mocicete da vidite da u ovom slucaju u ovom vremenu i trenutku jedino ozbiljne lakovane cipele dolaze u obzir.
Ivan Stojanovic
Skoro sam bas nesto gledao cene muskih cipela u Beograud i mogu slobodno da kazem da sam bio i vise nego zatecen sa cenama. Cene muskih cipela su u proseku oko 8000 dinara pa na vise.
Marko Petrovic
Ako nista, da nas bar u Beograud postoji veliki izbor muskih cipela. One se mogu kupiti po veoma povoljnim cenama. Ukoliko odlucite da ih kupite, bice potrebno da izdvojite u proseku oko 200 eura. Pricam naravno o kvalitetnim i elegantnim cipelama.
Dusan Markovic
U Beogradu u danasnje vreme mozete pronaci veliki broj radnji u kojima mozete da kupite kvalitetne cipele. One moraju svakako da budu ciste i uredne ali istovremeno moraju da budu i dovoljno dobrog kvaliteta da bi sve to izgledalo kakao teba. Znaci, moraju kvalitetno i da se plate.
Todor Markovic
Svaki ozbiljan muskarac treba da vodi racuna o sebi i o svom izgledu. Cipele uvek moraju da budu uredne i ciste. One su nekada u stanju da govore i hiljadu reci coveku koji ih nosi.