Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muška pendžeta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muška pendžeta

Prema nekim istraživanjima koja su rađena na temu toga da li muškarci i žene jednaku pažnju posvećuju odabiru i nezi obuće, rezultati govore da su pripadnice lepšeg pola te kojima su cipele fetiš; ipak, velika greška bi bila reći da jači pol ne uživa u odabiru cipela koje će se savršeno slagati uz kaiš, na primer, čime se postiže odličan outfit.

muška pendžeta

 

U našem daljem tekstu saznajte sve o muškim pendžetama, koliko košta zamena istih, za koje vreme popravka može da bude gotova, kao i druge korisne informacije.

Zamena muških pendžeta

Mnogi ljudi u stvari ni ne znaju šta tačno izraz pendžeta znači, iako ih svi imaju na svojim cipelama. Dakle, pendžeta je zapravo tanak sloj gume koji se postavlja preko kožnog đona.

Ako ste se odlučili za kupovinu veoma luksuznih cipela, tada je proizvođač već fabrički ugradio pendžetu, a osnovni razlog za to je da se tako produžava vek cipelama.

Ukoliko vaše cipele nemaju pendžetu, uopšte nije loša ideja da je prevetntivno ugradite kod obućara, pa čak i pre nego što ste počeli da nosite cipele. Objašnjenje za ovo je jednostavno – u cipelama provodimo dosta vremena tokom dana, i kožni đon se veoma brzo izliže, postane tanak ili pukne na nekim mestima.

Ovo ne samo što estetski ne izgleda lepo, već može da se dogodi da vam prodire voda u cipelu, kada je napolju vlažno vreme. Zbog toga je vaša dobra odluka da odmah sve to sprečite, tako što ćete nove cipele odneti kod obućara i on će im staviti tanak gumeni zaštitni sloj preko đona – pendžetu.

Ond ste mirni, odnosno, ojačali ste svoje cipele i produžili ste im vek. Prednosti ovoga su višestruke – postavljanje pendžete ne košta mnogo, a vi ste produžili trajanje svojim cipelama i odložili kupovinu novog modela.

Zamena pendžete na muškim cipelama

Takođe, može da se dogodi da ste imali već pendžete, ali da želite njihovu zamenu. Ovo je usluga koja se obavlja veoma lako i brzo, u dogovorenom roku.

 

 
  zamena pendžete cena

 

 

Ne morate da brinete oko toga da li će biti vidljivo da je na vašim cipelama rađena neka popravka, iz razloga što obućari poseduju pendžete u različitim nijansama boja, pa se neće primećivati nikakva razlika.

Obućarske radnje traju dugo godina, ili je bolje reći nekoliko decenija, jer je to zanat koji se prenosi sa kolena na koleno. Iz tog razloga, svako od nas ima u svom kraju omiljenog majstora kome poverava brigu o cipelama.

Poseta obućaru znači i da ćete dobiti korisne savete kako da negujete problematičnu obuću, kao što su antilop cipele ili čizme, na primer, koja sredstva za to da koristite, kako da ih nanosite i slično.

Zamena muške pendžete  – cena:

Za zamenu muške pendžete, trebalo bi platiti od 550 do 650 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate obućarske radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Miodrag Kostic

Kada je muska pendzeta u pitanju najbolje je da posetite patikarnicu ilic nebojsa i necete se pokajati.

06.09.2017
Dusan Markovic

Sve vise muskarca se odlucuje za pendzetu. To je koliko samo mogu da vidim nesto sto im se posebno svidja. Mada, muskarci su malo skrti tako da i ne zele da daju nesto previse novca.