Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Motori za roletne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Roletne aluminijumske sa montažom (po m2)

Akcija -13% 45 Din.
Roletne aluminijumske sa montažom (po m2) - 45 evra! ALU i PVC stolarija Rolo 011!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Motori za roletne

U svom stambenom ili poslovnom prostoru želimo pre svega, privatnost, odnosno, zaštićenost od radoznalih pogleda, ali isto tako i optimalnu temperaturu u prostorijama, dakle, smanjen prodor sunčevih zraka. Za sve to nam služe roletne, ali ne bi trebalo zaboraviti i njihovu estetsku ulogu, i kada je u pitanju enterijer, i kada je reč o eksterijeru, tj. o spoljašnjem izgledu nekog objekta.

 

motori za roletne

 

Motori za roletne prodaja

Roletne se najčešće podižu uz pomoć gurtni, ali je to moguće zameniti motorom, što znači da ćete roletne spuštati ili podizati uz pomoć prekidača koji se nalazi na zidu, ili koristeći daljinski upravljač.

Ukoliko se odlučite za ovu investiciju, onda je najbolje da pozovete firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici i da ih pozovete da dođu u vaše boravište, kako bi na licu mesta znali o kakvom tipu roletni se radi, koje su tačne mere i slično.

Motori za aluminijumske roletne

Unutar aluminijumske roletne postavlja se motor, a ako upravljanje vršite preko prekidača, on se najčešće montira u neposrednoj blizini prozora.

Međutim, potrebno je da se ispune neki uslovi kako bi dizanje i spuštanje roletni na ovaj način funkcionisalo kako treba.

Da bi postojala kontrola daljinskim upravljačem, do roletne je potrebno dovesti napajanje od 230 v. Takođe, neophodno je da sistem poseduje prijemnik čija je uloga da primi komandu od upravljača.

 

motori za roletne cena

 

Takođe, postoji još jedna varijanta, koja je finansijski povoljnija, međutim, tada je potrebno da se pored napajanja od 230 v omoguće i kablovi i to do mesta gde će se postaviti prekidači koji služe za komandovanje – spuštanje i podizanje roletni.

 

Motori za PVC roletne

Motori za PVC roletne se ugrađuju kada se gradi i novi stambeni objekat, tako da se do prozora dovede napojni kabal iz razvodne kutije. On se postavi na odvojeni osigurač.

Takođe, postoji situacija kada je zgrada već izgrađena, ali se radi renoviranje objekta, i tom prilikom se žele promeniti roletne, tj. ugraditi motor u njih, pa se tada napojni kabal obezbeđuje iz razvodne kutije koja je najbliža.

Sistemi za roletne su doživeli raznorazne inovacije, tako da je moguće da kontrolišete automatskim putem uz pomoć senzora, koliko će dnevne svetlosti ući u vaš dom. Pored senzora, moguće je podešavanje vremenske odrednice, kao i položaj roletni, a da biste to postigli, potrebno je da kupite skuplje kontrolne uređaje.

Motori za roletne – cena:

Ukoliko želite motore za roletne, tada je neophodno da izdvojite između 50 i 110 evra. Cena od 50 evra je za one roletne kojima se upravlja putem prekidača, dok 110 evra treba platiti za roletne koje se podižu i spuštaju pomoću daljinskog upravljača.

Takođe, preciznu cenu je teško odrediti, pošto ona zavisi od površine roletne, kao i od proizvođača motora.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze na stranici koju upravo čitate.