Montazne garaze od plastificiranog lima

0

Montažne garaže od plastificiranog lima
Profesionalnost. Kvalitet. – Povoljne cene.
Montažne garaže HARDLIM Montažne garaže po Vašoj želji i nacrtu. U ponudi HARDLIM-a su Montažne garaže izrađene od pocinkovanog - plastificiranog lima sa izolacijom od kondeza I toplote. Sloj antikondez filca postavljenog ispod krova sprečiće kondezovanje pare i garaža će biti uvek suva. Jednostran ili dvostran krov pokriven krovnim limom u obliku crepa zadovoljiće i estesku stranu. Veličina i izgled montažne garaže može se prilagoditi potrebama kupaca.

Čelične konstrukcije već duži niz godina imaju veliku primenu kod gradnje garaža, hala, magacina, hangara i objekata različitih namena. Primaran su izbor za sve vrste industrijskih objekata, velikih trgovačkih centrara, izložbenih i poslovnih prostora. Zbog brze montaže i niže cene gradnje nameću se kao primaran izbor za gradnju.
HARDLIM se već duži niz godina uspešno bavi montažom krovnih i fasadnih limova i građevinske glanterije. Iskustvo zaposlenih su garancija kvaliteta naših proizvoda i usluga. Osim montažnih garaža HARDLIM se bavi izradom čeličnih konstrukcija široke namene, proizvodnjom metalnih i čeličnih konstrukcija i delova za proizvodne hale, za industrijske objekte, sportske dvorane, skladišta, nadstrešnice. Kvalitet izrade i dugogodišnje iskustvo su garancija naših proizvoda i usluga. Najpovoljnije montažne garaže .

Kategorija: Metalurgija Beograd
Podkategorija: Montažne garaže Beograd
Objavljeno: 01.01.2019.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 022679
Website: www.hardlim.rs