Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
Monitoring podrazumeva stalno nadgledanje odredjenih objekata ili delova za objekte. To jednostavno nije nesto za zanemarivanje i podcenjivaje.
Filip Milutinovic
Kvalitetan monitoring bi trebao i da se kvalitetno plati. Sto se cena tice, veoma je vazno da znate da je u danasnje vreme odlicna fora sa mobilnim telefonima, odnosno kada sistem resite tako da vam kamera direktno salje signal na mobilni uredjaj.
Jovana Milinkovic
Po meni, monitoring sigurno da daje odredjene rezultate ali je problem u tome sto nije ni malo jeftin. Tako da bih u svakom slucaju uvek mogao da postavim pitanje koliko se takav jedan sistem isplati.
Mihajlo Nastasovic
Najvaznije od svega je to da on bude stalan. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovaj monitoring je nesto sto pre ili kasnije treba da se isplati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sot se monitoringa tice, kvalitet je sigurno nesto sto treba i mora da pre ili kasnije dodje do izrazaja. Sve van toga je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Monitoring je jedan od ubedljivo najboljih nacina da u potpunosti iskontroliseta jedan nesmetan proces rada u vasoj firmi.
Janko Zivanovic
Pre ili kasnije je sigurno kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Naravo da je sto se tice monitoringa, kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
U svakom slucaju monitoring moze d ase resi bez nekih vecih problema. Ako se za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. To je po meni ipak nesto potpuno normalno.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, monitoring je nesto sto moze da se pronadje u skoro svakoj firmi.
Ivan Stojanovic
Uve je za dobar monitoring potrebno da imate dovoljno novca
Nikolina Pantelic
Po pitanju monitoringa, samo treba da potrazite neko strucno i provereno mesto.
Marko Petrovic
Mislim da vam se ubedljivo najvise isplati da po pitanju monitoringa angazujete neku firmu za privatno obezbedjenje koja ima licencu za poslove pruzanja usluge tehnicke zastite.
Jana Stankovic
Po pitanju monitoringa samo treba da posetite Sky Mobile i sigurna sam da se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Po pitanju kvalitetnog monitoringa, ubedljivo je najbolje resenje da za pocetak ne stedite vise nesto puno novac i da posetite servis Eco Global i tamo se uverite u kvalitet.
Dusan Markovic
Monitoring podrazumeva stalno nadgledanje odredjenih objekata ili delova za objekte. To jednostavno nije nesto za zanemarivanje i podcenjivaje.