Valter odela po meri

3.9 | 9 ocena
Ulica: Živojina Lukića Vajara 58a
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Valter odela po meri
Mobilni: 064/
www.valter.rs

O nama

VALTER ODELA PO MERI

Valter odela po meri je beogradski brend muške konfekcije koji je nastao 2010. godine i ubrzo stekao veliki broj klijenata i van granica naše zemlje. Sa željom da pripadnicima jačeg pola omogućimo da izgledaju savršeno u svakoj prilici, nudimo izradu muških odela sa totalno personalizovanim dizajnom.

Valter muška odela nastala su kao rezultat dugogodišnjeg iskustva, znanja i rada u tekstilnoj industriji. Tvorac ovog jedinstvenog brenda je firma Beogradski kolektiv prepoznatljiva po sopstvenom dizajnu, inovativnim tehničkim rešenjima, najkvalitetnijim materijalima i repromaterijalima, perfektnoj izradi i šivenju, kao i detaljnoj kontroli kvaliteta svakog proizvoda.

Naš tim čine odabrani ljudi: filigranski precizni majstori šivači, krojači i konstruktori, vrhunski selektovani saradnici i kooperanti, kao i pažljivo odabrani proizvođači materijala i repromaterijala kod kojih se snabdevamo. Dugogodišnji zajednički trud, rad i zalaganje učinili su da Valter odela Beograd postanu pravi izbor za svakog modernog muškarca.

Bilo da Vam je potrebno odelo ili toksido za svadbu, krštenje, maturu, diplomsko veče, prijem, premijeru, Valter muška odela su pravi izbor. Savršeno skrojena i dizajnirana odela od vrhunskih materijala i sa sofisticiranim detaljima, učiniće da budete spremni za svaku priliku.

Posebno treba napomenuti da se Valter odela izrađuju isključivo po meri klijenta, uz zajednički odabir modela, materijala, postava i drugih detalja. Nakon uzimanja mera, naš tim će dizajnirati Vaše odelo, a tokom izrade se praktikuje i proba odela, sve dok obe strane ne budu zadovoljne konačnim izgledom.

Uz svako Valter odelo ide košulja, kravata ili leptir mašna, pojas, maramica... Pored kompletnih odela, možemo da ponudimo i širok asortiman drugih odevnih predmeta: mantili, kaputi, sakoi, jakne, košulje, pantalone, majice, kravate..., koji se, takođe, izrađuju po Vašoj želji i meri.

Valter odela po meri muškarca od stila!

Radno vreme:
Ponedeljak – subota od 07-16h
Nedelja ne radimo

Valter odela po meri, Živojina Lukića Vajara 58a, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Invento Fashion Kožne jakne, Bulevar Vojvode Mišića 41, Čukarica, Beograd
  Slic-butik i trgovina na veliko, Palmoticeva 23, Stari grad, Beograd
  Kožne jakne La Force, Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, lokal 28/L, Novi Beograd, Beograd
  Contessa, /, Beograd
  ONE Concept Store modni brend, Terazije 35, Stari grad, Beograd